CHARLIE BETS

Charlie bets: Κομβικό ματς για τον Απόλλωνα, σταυρόλεξο το Αστέρας - Λαμία

Ο Ντάουντα του Απόλλων Σμύρνης κόντρα στον Βόλο σε αναμέτρηση για τη Super League Interwetten
Ο Ντάουντα του Απόλλων Σμύρνης EUROKINISSI

Δύο αναμετρήσεις από την πέμπτη αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικκά δεδομένα των αγώνων.

Charlie bets: Κομβικό ματς για τον Απόλλωνα, σταυρόλεξο το Αστέρας - Λαμία

(19:30) Θεωρητικά ο Αστέρας διεκδικεί με τον ΟΦΗ την πρώτη θέση στα playouts, η αλήθεια είναι πως δεν δείχνουν να σκίζονται κιόλας. Βαθμολογικά το κίνητρο το έχει η Λαμία, όμως μονόπλευρo ήταν το κίνητρο και στα παιχνίδια που έδωσε με ΟΦΗ εντός, με Βόλο εκτός και με Ιωνικό εντός και δεν κατάφερε να πάρει ούτε ένα βαθμό.

Ειδικά από την ημέρα που έφυγε ο Γρηγορίου και ανέλαβε ο Φέστα η Λαμία δείχνει σε ελεύθερη πτώση. Δεν μπορώ να πάω στο τέλος της σεζόν κόντρα στο κίνητρο, όμως δεν μπορώ να ποντάρω υπέρ μιας πολύ κατώτερης ομάδας από τον αντίπαλο της. Καλύτερα να πάμε πάσο.

Επιστρέφει ο Σόνι 16/6 για του Αρκάδες, ενώ ανακοινώθηκαν τέσσερα κρούσματα. Ανέτοιμοι ο χαφ Καπίγια (15/1), ο μπακ Τασουλής (13/0), ο επιθετικός Ρεγκίς (28/5) και ο εξτρέμ Τιλίκα (18/1). Λείπει εσχάτως ο στόπερ Αντέτζο (24/0), επιστρέφει ο φορ Αραμπούλι (21/4) στη Λαμία.

Charlie bets: Κομβικό ματς για τον Απόλλωνα, σταυρόλεξο το Αστέρας - Λαμία

(19:30) Ο Ιωνικός με το διπλό στη Λαμία εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του. Ο Απόλλων παίρνοντας 7 βαθμούς στα τελευταία τρία παιχνίδια έναντι κανενός της Λαμίας κατάφερε να μειώσει την διαφορά στον 1 βαθμό από τα μπαράζ.

Ασφαλώς έχει μεγαλύτερο κίνητρο και παίζει μισή κατηγορία. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται σε τελικό παραμονής τη Λαμία και θα χρειαστεί τουλάχιστον έναν βαθμό για να εξασφαλίσει πως με νίκη θα μπει στην τελευταία αγωνιστική με πλεονέκτημα. Το διπλό κατρακυλάει και η τάση της αγοράς δείχνει πως πιστεύει πως θα μιλήσει το μονόπλευρο κίνητρο του Απόλλωνα. Πάμε με το κίνητρο, στο 1.63 στην Interwetten.

Τρία ερωτηματικά για τον Μπάμπη Τεννέ, οι εξτρέμ Τσιλούλης (19/5), Γιαννιώτας (12/0) κι ο φορ Σίγκνιεβιτς (10/0), έλειπαν και στα προηγούμενα θετικά αποτελέσματα. Μόνο ο πρώτος υπολογίζεται για το αποψινό ματς. Εκτός ο στόπερ Άλβες (19/0). Τιμωρημένος ο μπακ Μύγας (26/1) στον Ιωνικό. Νοκ άουτ ο στόπερ Τσιγκρίνσκι (26/1). Εκτός ο φορ Τουράμ (21/3).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ