CHARLIE BETS

Charlie bets: "Καίγεται" ο Παναθηναϊκός, με υπομονή στο Άρης - ΠΑΟΚ

Ο Σένκεφελντ και ο Μασούρας σε ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τη Super League Interwetten
Ο Σένκεφελντ και ο Μασούρας σε ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Η δράση συνεχίζεται στη Super League Interwetten με την τέταρτη αγωνιστική των playouts και την πέμπτη αγωνιστική των playoffs. Δεσπόζουν το Άρης - ΠΑΟΚ και το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Charlie bets: "Καίγεται" ο Παναθηναϊκός, με υπομονή στο Άρης - ΠΑΟΚ

(Σάββατο 16:00) Ακόμα και οι άνθρωποι του Απόλλωνα είχαν πιστέψει πως η ομάδα έπεσε, αλλά ο Μπάμπης Τεννές πάει να γυρίσει το έργο. Δύο νίκες στην σειρά με Παναιτωλικό εντός και ΟΦΗ εκτός και δύο ήττες στη σειρά της Λαμίας, μετέτρεψαν το -8 σε -2. Πλέον όλα είναι ανοιχτά με τον Απόλλωνα να έχει αποκτήσει ψυχολογία. Υποδέχεται τον Βόλο που αν και αδιάφορος έπαιξε κανονικά το παιχνίδι με τη Λαμία και επικράτησε με 3-0. Με νίκη ο Απόλλων κάνει ένα γερό βήμα για την παραμονή, όμως ο Βόλος δείχνει πως στα playoffs παίζει χωρίς άγχος το ποδόσφαιρο του.

Αμφίβολοι οι εξτρέμ Τσιλούλης (19/5), Γιαννιώτας (12/0) και ο φορ Σίγκνεβιτς (10/0). Ξανά εκτός λογικά ο μπακ Ρομέρο (25/0), αμφίβολος ο μέσος Τσοκάνης (24/0).

Με βάση όσα έχουμε δει στα αλλοπρόσαλλα φετινά playouts από τις δύο ομάδες πιο λογική επιλογή μοιάζει το Goal/Goal σε απόδοση 2.00 στην Interwetten.

Charlie bets: "Καίγεται" ο Παναθηναϊκός, με υπομονή στο Άρης - ΠΑΟΚ

(Σάββατο 19:30) Αγώνας αδιάφορων. Την περασμένη εβδομάδα Παναιτωλικός και Αστέρας έχασαν στο γήπεδο τους από ομάδες κατώτερες, που είχαν όμως μεγαλύτερη ανάγκη το αποτέλεσμα. Επειδή οι κολλητές ήττες έγιναν τρεις το αποτέλεσμα είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο στον Παναιτωλικό.

Ο Αναστασίου μίλησε με σκληρή γλώσσα λέγοντας πως "Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει και να σεβαστεί τον κόσμο δεν έχει θέση στον Παναιτωλικό" και στον Αστέρα όμως οι παίκτες του Ράσταβατς δέχτηκαν την επίσκεψη του Μποροβήλου στο προπονητικό κέντρο. Χωρίς να υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο μία ισοπαλία θα βόλευε και τους δύο για να μείνει ήρεμο το κλίμα. Το Χ στο 3.10 στην Interwetten.

Επιστρέφει για τον Παναιτωλικό ο βασικός στόπερ Λάρσον (8/0), σταθερά λείπουν ο αμυντικός Μαλής (20/0) και ο μέσος Τσιγγάρας (19/0), παραμένει εκτός κι ο μπακ Χουχούμης (20/0). Για τον Αστέρα είναι εκτός ο μεσοεπιθετικός Καπίγια (15/1), ενώ ανακοινώθηκε και ένα κρούσμα κορονοϊού.

Charlie bets: "Καίγεται" ο Παναθηναϊκός, με υπομονή στο Άρης - ΠΑΟΚ

(Κυριακή 15:30) Το διπλό στο Αγρίνιο σε συνδυασμό με τη νέα ήττα της Λαμίας έφερε στο +9 τον Ατρόμητο από τα μπαράζ. Πανηγύρισαν έξαλλα οι παίκτες του Κόλμαν τη νίκη που ισοδυναμεί με μισή παραμονή. Πλέον είναι πολύ πιο άνετος ο Ατρόμητος, μοιάζει σωμένος έχοντας 9 βαθμούς περισσότερους από την Λαμία. Ο ΟΦΗ δεν θέλει να γνωρίσει ακόμα μία ήττα στα playouts σαν σύνολο είναι καλύτερη ομάδα. Προτιμότερο να πάμε πάσο.

Επιστρέφει για τους γηπεδούχους ο φορ Αλίμπεκ (10/2) επανέρχονται και οι εξτρέμ Ροτάριου (9/0), Σπιριντόνοβιτς (19/2) αλλά και ο στόπερ Παπαδόπουλος (15/0). Δεν προλαβαίνει ο Χατζηισαΐας (21/0), αμφίβολος ο μέσος Σάλομον (25/1). Για την ομάδα του Νιόπλια εκτός συνεχίζει ο φορ Ντουρμισάι (21/3), αλλά επιστρέφει ο στόπερ Σελίμοβιτς (15/1).

Charlie bets: "Καίγεται" ο Παναθηναϊκός, με υπομονή στο Άρης - ΠΑΟΚ

(Κυριακή 17:15) Σφίγγει η θηλιά επικίνδυνα για τη Λαμία. Δύο ήττες στην σειρά έχουν φέρει σε απόσταση δύο βαθμών τον Απόλλωνα και πλέον υπάρχει κίνδυνος για απευθείας υποβιβασμό. Ο Ιωνικός με τη νίκη στο Αγρίνιο βρέθηκε στο +12 από τα μπαράζ και πλέον είναι κι αυτός αδιάφορος.

Η Λαμία δίνει τελικό αν συμβεί νέο λάθος θα είναι καταστροφικό. Μεσοβδόμαδα υπήρξε επίσκεψη οπαδών στην προπόνηση. Είχε κερδίσει και τα δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα η Λαμία τον Ιωνικό, το κίνητρο είναι πλέον μονόπλευρο, έχει την υποχρέωση να το επαναλάβει. Ο άσος στο 1.95 στην Interwetten.

Charlie bets: "Καίγεται" ο Παναθηναϊκός, με υπομονή στο Άρης - ΠΑΟΚ

(Κυριακή 19:30) Τεράστια νίκη πέτυχε ο Άρης στο ΟΑΚΑ και πάτησε στην 3η θέση, 2 βαθμούς πάνω από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Αν η ομάδα του Μπούργος καταφέρει και κερδίσει στο κλάσικο τον ΠΑΟΚ θα κάνει ένα σοβαρό άλμα για την έξοδο στην Ευρώπη. Ασφαλώς και η ομάδα του Λουτσέσκου θα έχει τους δικούς της λόγους να θέλει να κάνει ζημιά στον Άρη.

Η φύση του αγώνα, αλλά και ο χαρακτήρας των δύο προπονητών κάνουν πιο πιθανό ένα παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο και ρυθμό. Το βράδυ της Πέμπτης ο ΠΑΟΚ έχασε στη Θεσσαλονίκη από τη Μαρσέιγ 1-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa Conference League. Το under 2,5 δίνεται στο 1.43 στην Interwetten.

Προλαβαίνει ο Μπράμπετς (29/1) για τον Άρη, τραυματίας ο Μιχαηλίδης (19/2) στον ΠΑΟΚ, ερωτηματικό αν θα πάρει ο Λουτσέσκου στην αποστολή τον Ζαμπά (12/2) μετά από το πειθαρχικό παράπτωμά του.

Charlie bets: "Καίγεται" ο Παναθηναϊκός, με υπομονή στο Άρης - ΠΑΟΚ

(Κυριακή 21:30) Ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός όμως δεν κατάφερε για ακόμα μία φορά να κερδίσει στους Ζωσιμάδες. Τουλάχιστον στα playoffs εμφανίζει μία νοοτροπία που αν την είχε και στην κανονική περίοδο θα είχε εξασφαλίσει την έξοδο του στην Ευρώπη. Τα παιχνίδια που δεν μπορεί να τα κερδίσει, δεν τα χάνει. Με αυτή την λογική καταφέρνει και παραμένει στο κόλπο της τετράδας.

Ο Ολυμπιακός προβληματίζει με την εικόνα του στα playoffs, ο Παναθηναϊκός καίγεται για αποτέλεσμα και οι εταιρίες μάς δίνουν το δικαίωμα να τον καλύψουμε με ισοπαλία. Το 1Χ στο 1.47 στην Interwetten.

Με μοναδικό πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό ο τιμωρημένος με άδικη αποβολή Χουανκάρ (27/1). Επανέρχονται Βιγιαφάνιες (21/0), Καρλίτος (24/9),μετά από καιρό ο Μακέντα (13/3). Ο Μαρτίνς θα έχει στην διάθεση του τον Ροντρίγκες (14/4), αμφίβολος και λογικά δεν προλαβαίνει ο Μπουχαλάκης (24/2).

Charlie bets: "Καίγεται" ο Παναθηναϊκός, με υπομονή στο Άρης - ΠΑΟΚ

(Δευτέρα 18:00) Ο Κώστας Μεταξάς βλέπει το κάθε παιχνίδι των playoffs ξεχωριστά. Δεν κοιτά την βαθμολογία δεν επηρεάζεται από τα γεγονός πως χρειάζεται μία νίκη ο ΠΑΣ για να μπορέσει να διεκδικήσει στην πράξη το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Απολαμβάνει τη συμμετοχή της ομάδας στο κορυφαίο εγχώριο επίπεδο και φροντίζει η ομάδα του να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί σε κάθε παιχνίδι συνήθως αυτό είναι η ισοπαλία.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και μοιάζει σαν να είναι η ομάδα που βάση της χρονιάς που έχει κάνει αξίζει να τιμωρηθεί μένοντας εκτός Ευρώπης. Στα playoffs πληρώνει πως ήρθαν έτσι τα πράγματα που μια ομάδα που δεν είναι καλά δουλεμένη και δεν έχει βάσεις δόθηκε να την διαχειριστεί ένας άπειρος προπονητής. Όσο περνάει ο καιρός τα προβλήματα μοιάζουν να επιδίδονται.

Δεν ήταν καλός ο ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό, από τύχη πήρε τον βαθμό, πηγαίνει όμως τους αγώνες σε λίγες φάσεις. Περιμένει στο μισό γήπεδο, δεν δίνει χώρους, αφήνει τους αντιπάλους να κάνουν επιθέσεις. έχοντας μόνιμα πολλούς ποδοσφαιριστές πίσω από την μπάλα. Απέναντι στην ΑΕΚ ο Περέα θα βρει πιο εύκολα χώρους για να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Με τα χάλια που έχει η άμυνα του Οφρυδόπουλου αξίζει το 1.90 στο 1Χ στην Interwetten.

Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΣ, μάλιστα μπορεί να πάρει χρόνο και ο Κόντε (2/1) μετά από 7 μήνες. Δύσκολα ξανά ο Στάνκοβιτς (16 συμ.) και ο Ανσαριφάρντ (24/4), επιστρέφει ο Σιμόες (20/0).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ