CHARLIE BETS

Charlie bets: Δίκαιο το 1.95 στο Ιωνικός - Παναθηναϊκός, must win για τον Αστέρα

Βιτάλ, Καρλίτος και Πέρεθ πανηγυρίζουν γκολ του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας
Βιτάλ, Καρλίτος και Πέρεθ πανηγυρίζουν γκολ του Παναθηναϊκού INTIME

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με ιδιαίτερα δυνατές μονομαχίες. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της 19ης αγωνιστικής και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Δίκαιο το 1.95 στο Ιωνικός - Παναθηναϊκός, must win για τον Αστέρα

(Σάββατο 17:15) Η ομάδα του Αναστασίου την Κυριακή κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕΚ, μεσοβδόμαδα κέρδισε 2-1 τον Ολυμπιακό και παρέμεινε στην μάχη της πρόκρισης για τον θεσμό του Kυπέλλου. Είναι δεδομένο πως έχει γίνει σπουδαία δουλειά, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, όμως τα συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια αναμένεται να φέρουν και μία κόπωση. Ο ΟΦΗ βράζει για τον Φωτιά, που μετέτρεψε το 0-1 σε 1-0 στην Τούμπα.

Η ομάδα του Νιόπλια είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αν παίξει όπως στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ, που άδικα δεν το κέρδισε θα μπορέσει να αξιοποιήσει την κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια του αντιπάλου. Είναι πλεονέκτημα για τους γηπεδούχους που είχαν κενή εβδομάδα ώστε να δουλέψουν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο άσος στο 1.95 στην Interwetten.

Επιστρέφει ο φορμαρισμένος εξτρέμ Λάμπρου (16/4), τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Πασαλίδης (16/1) και ο χαφ Γκαγιέγος (16/2), στο Κόπα Άφρικα ο κίπερ Επασί (13 συμ). Δεν είναι απίθανο να προσπαθήσει να φρεσκάρει ποδοσφαιριστές ο Αναστασίου.

Charlie bets: Δίκαιο το 1.95 στο Ιωνικός - Παναθηναϊκός, must win για τον Αστέρα

(Σάββατο 19:30) Ήρθε η ώρα για την πρώτη εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού. Μόνο κέρδη είχαν οι πράσινοι από το πρώτο παιχνίδι με την Καρδίτσα. Μπήκαν δυνατά, καθάρισαν από νωρίς την πρόκριση και πήρε ψυχολογία ο ανεβασμένος Βιτάλ που σημείωσε δύο τέρματα.

Πηγαίνουν διψασμένοι για την πρώτη κανονική εκτός έδρας νίκη τους (υπάρχει το διπλό με τη Λαμία σε ουδέτερο) απέναντι σε έναν αντίπαλο που από την αρχή της σεζόν βρίσκεται στην χειρότερη του φάση. Προέρχεται από 4 ήττες στην σειρά στο ένα γκολ σε παιχνίδια που έχει σημειώσει μόλις ένα τέρμα. Η εικόνα των δύο ομάδων οδηγεί προς το διπλό που είναι δίκαια πληρωμένο στο 1.95 στην Interwetten.

Τιμωρημένος o μεσοεπιθετικός Καμπράλ (15/0), παραμένει εκτός ο χαφ Γκοτσούλιας (10/0). Δεν έχει προβλήματα ο Παναθηναϊκός, εκτός αποστολής ο Χατζηγιοβάνης (14/1)

Charlie bets: Δίκαιο το 1.95 στο Ιωνικός - Παναθηναϊκός, must win για τον Αστέρα

(Κυριακή 15:00) Ο Άρης πληρώνει την απουσία του Καμαρά για το Κόπα Άφρικα και το γεγονός πως δεν υπάρχει στον πάγκο αξιοπρεπής εναλλακτική λύση. Ούτε ο Καμαρά κατάφερε να λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα, όμως ανεβάζει την ένταση και την ενέργεια που αγωνίζεται ο Άρης κουράζοντας σημαντικά τους αντίπαλους αμυντικούς. Μετά το 0-0 στη Ριζούπολη, υπάρχει η υποχρέωση αυτήν την εβδομάδα να αποδείξει πως είναι πολύ ανώτερος από τη Λαμία. Δηλαδή, να την περάσει στο Κύπελλο και να την κερδίσει στο πρωτάθλημα, ασφαλώς και είναι στις δυνατότητες της ομάδας του Μάντζιου να το πετύχει.

Ο ρεαλιστικός στόχος της Λαμίας είναι η παραμονή, το σημαντικό παιχνίδι για αυτόν τον στόχο ήταν της περασμένης εβδομάδας με τον Ιωνικό και η ανάσα που έφερε η νίκη τεράστια. Ο άσος στο 1.63 στην Interwetten.

Στο Κόπα Άφρικα λείπει ο φορ Καμαρά (14/3), τιμωρημένος ο εξτρέμ Μαντσίνι (15/2). Για τους φιλοξενούμενους συνεχίζουν εκτός ο μέσος Γκέντσογλου (10/0), ο μπακ Μαρτίνεθ (12/0), ο χαφ Ελευθεριάδης (12/0) και ο φορ Μανούσος (9/1).

Charlie bets: Δίκαιο το 1.95 στο Ιωνικός - Παναθηναϊκός, must win για τον Αστέρα

(Κυριακή 17:15) Σημαντικό βαθμό στα Γιάννενα πήρε ο Ατρόμητος στην πρεμιέρα του Κόλμαν. Η αλήθεια πάντως είναι πως δέχτηκε μεγάλη πίεση και σημαντικό αριθμό από καθαρές ευκαιρίες. Ήρθε δηλαδή αποτέλεσμα, όχι όμως και αγωνιστική βελτίωση.

Κερδισμένη έφυγε η ΑΕΚ από την Τούμπα. Άξιζε καλύτερο αποτέλεσμα από το 0-0 που πήρε, είδε να επανέρχεται στα επίπεδα που τον έχουμε συνηθίσει ο Τζούμπερ και πως μπορεί να υπολογίζει και στον Γέβτιτς. Δέχεται πολλές καθαρές ευκαιρίες ο Ατρόμητος, χρειάζεται και μπορεί να πάρει την νίκη η ΑΕΚ ώστε να διατηρήσει το καλό κλίμα. Το διπλό στο 1.67 στην Interwetten.

Συνεχίζει εκτός ο Βράνιες (16/3), επέστρεψαν στις προπονήσεις Αραούχο (14/6) και Άμραμπατ (14/3).

Charlie bets: Δίκαιο το 1.95 στο Ιωνικός - Παναθηναϊκός, must win για τον Αστέρα

(Κυριακή 17:15) Δεν μας έχει συνηθίσει σε παιχνίδια με ένα τέρμα ο Βόλος. Προέρχεται από δύο συνεχόμενα 1-0, ήττα στην Τρίπολη και νίκη επί του Απόλλωνα στον Βόλο. Πλέον μετρά 13/17 Goal/Goal. Το γεγονός πως μία ομάδα που είχε 13/15 Goal/Goal ,προέρχεται από δύο κολλητά παιχνίδια που ήρθαν στο 1-0, δείχνει πως προσπαθεί να αλλάξει κάπως την φιλοσοφία της. Η αλήθεια πάντως είναι πως με τον Κώστα Μπράτσο πραγματική βελτίωση δεν υπάρχει.

Ο Λουτσέσκου ασφαλώς και δεν έχει ξεχάσει το πώς έγινε το 4-1 σε 4-4 στην Τούμπα. Σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά βελτιωμένος στο αμυντικό κομμάτι και ο Βόλος έχει βάλει χειρόφρενο στο παιχνίδι του. Είναι πιο μαζεμένος αλλά και πιο αργός. Το διπλό στο 1.83 στην Interwetten.

Ο Σβιντέρσκι είναι φευγάτος (16/4), έκανε την τελευταία του εμφάνιση καθώς πωλείται σε ομάδα του MLS, ομάδα ψάχνει και ο Βαρέλα (10/0). Τιμωρημένος ο Σβαμπ (17/1), σταθερά τραυματίας ο Ελ Καντουρί (7/0). Για τους γηπεδούχους, αμφίβολοι δίνονται ο νεοαποκτηθείς μπακ Άλχο (2/0), ο μεσοεπιθετικός Νίνης (11/1) και ο στόπερ Ρίνερ (8/2).

Charlie bets: Δίκαιο το 1.95 στο Ιωνικός - Παναθηναϊκός, must win για τον Αστέρα

(Κυριακή 19:30) Ο Μαρτίνς με τον τρόπο που έχει διαχειριστεί τα δύο παιχνίδια, “φωνάζει” πως η ομάδα του είναι σκασμένη. Έπαιξε με έναν υπερβολικά συντηρητικό σχέδιο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Χρησιμοποίησε πολλούς ποδοσφαιριστές από την Β’ ομάδα στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Η λογική λέει πως θα βρει την άκρη ο Ολυμπιακός, αν δεν συμβεί θα ξεσπάσει πολύ έντονη γκρίνια, που έχει μαζευτεί, αλλά δεν έχει βγει τόσο πολύ προς τα έξω λόγω της εικόνας του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα πάντως δεν είναι καλά και απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξέρει να αμύνεται και να διεκδικεί το μέγιστο από κάθε παιχνίδι. Στην κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός, δεν αξίζουν οι χαμηλές τιμές που δίνονται για να κερδίσει. Γνωστές οι απουσίες. Στο Κόπα Άφρικα οι Αγκιμπού Καμαρά (14/3), Σισέ (15/4), Ονιεκούρου (11/0), Ροντρίγκες (7/0), Κουντέ (8/0), δεν προλαβαίνει ο Μπουχαλάκης (14/1).

Charlie bets: Δίκαιο το 1.95 στο Ιωνικός - Παναθηναϊκός, must win για τον Αστέρα

(Δευτέρα 19:30) Βρήκε ουσία ο Αστέρας και σε μία εποχή που δεν εντυπωσιάζει έχει καταφέρει να κερδίσει τα 3/4 τελευταία του παιχνίδια, να πλησιάσει στους 3 βαθμούς, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο από την 6η θέση. Καταλαβαίνετε πως τώρα έχει έρθει η ώρα για την τελική αντεπίθεση προκειμένου να μπει στην μάχη των playoffs. Το σημαντικό είναι πως σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε άλλες χρονιές η απόσταση από την 4η θέση δεν είναι μεγάλη.

Μόλις 4 βαθμοί χωρίζουν τον Αστέρα από τον Παναθηναϊκό. Καταλαβαίνετε πως υπάρχει υψηλό κίνητρο και θα είναι αυτοκτονία να μην κερδίσει εντός έδρας την πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος. Έναν βαθμό σε τρία παιχνίδια μετράει ο Γερμανός Μάρκο Γκρότε. Ο ρεαλιστικός στόχος του Απόλλωνα είναι να καταφέρει να βάλει μία ομάδα από κάτω και να παίξει στα μπαράζ την παραμονή. Ακόμη και αυτό όμως εύκολο δεν είναι. Ο άσος του Αστέρα στο 1.55 στην Interwetten.

Χωρίς προβλήματα οι γηπεδούχοι. Τιμωρημένος ο πρώτος σκόρερ Ιωαννίδης (16/3), αμφίβολοι ο μπακ Μπαξεβανίδης (12/0) και ο εξτρέμ Λα Πάρα (15/0) για τον Απόλλωνα.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ