CHARLIE BETS

Charlie bets: Χαμηλός ρυθμός στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, υψηλό το 2.25 στο Άρης - Παναθηναϊκός

Αλεξανδρόπουλος, Παλάσιος, Χατζηγιοβάνης και Σάντσες πανηγυρίζουν γκολ του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο
Αλεξανδρόπουλος, Παλάσιος, Χατζηγιοβάνης και Σάντσες πανηγυρίζουν γκολ του Παναθηναϊκού INTIME

Σέντρα στα playouts Super League Interwetten με τον Ιωνικό να πάει με κίνητρο στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ. Δεύτερη αγωνιστική στα playoffs, δεσπόζει το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Charlie bets: Χαμηλός ρυθμός στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, υψηλό το 2.25 στο Άρης - Παναθηναϊκός

(Σάββατο 15:00) Στον ΟΦΗ πανηγύρισαν την πρόκριση τους στα playoffs, δύο μέρες όμως μετά οι βαθμοί του ΠΑΣ επιστράφηκαν και αναγκαστικά θα συνεχίσουν στα playouts. Συνολικά ο προπονητής και η διοίκηση έδειξαν μία πολύ σοβαρή στάση κατανοώντας πως στο γήπεδο ο ΠΑΣ άξιζε να μπει στην πρώτη 6άδα. Είναι λογικό να υπάρχει ένα ξενέρωμα, όμως συνολικά αν θυμηθούμε τι έγινε πέρυσι, η φετινή σεζόν κρίνεται επιτυχημένη.

Η ομάδα του Σπανού βρίσκεται στο +8 από τα μπαράζ. Με βάση την συνολική εικόνα που είχε όλη την σεζόν αξίζει να παραμείνει στην κατηγορία, δίχως να χρειαστεί να δώσει μάχη τις τελευταίες αγωνιστικές. Το παιχνίδι μοιάζει σαν να το έχει ανάγκη περισσότερο ο Ιωνικός. Στις 3 τελευταίες εξόδους του, πήρε ισοπαλία στον Βόλο, έκανε διπλό στην Τρίπολη και πήρε ισοπαλία στη Τούμπα. Το Χ2 στο 1.75 στην Interwetten.

Για τους γηπεδούχους εκτός παραμένει ο μεσοεπιθετικός Τοράλ (17/3), αμφίβολος ο εξτρέμ Καμάου (17/1), νοκ άουτ ο φορ Καστάνιος (12/0). Εξέτισε ο αμυντικός Γιαννούλης (15/0). Με πλήρη αποστολή δίχως προβλήματα κατεβαίνει στο Ηράκλειο ο Ιωνικός.

Charlie bets: Χαμηλός ρυθμός στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, υψηλό το 2.25 στο Άρης - Παναθηναϊκός

(Σάββατο 17:15) Ο Απόλλων πέτυχε 4 τέρματα στο πρόσφατο παιχνίδι στην Ριζούπολη με τον Ατρόμητο και δεν μέτρησε κανένα. Ο Κόλμαν έχει βελτιώσει σημαντικά την ομάδα του επιθετικά, όμως η άμυνα εξακολουθεί να κάνει νερά. Ο Απόλλων βρίσκεται στο -5 από τα μπαράζ και για να μην γίνει διαδικαστική η συνέχεια κάτι θα πρέπει να πάρει στο Περιστέρι.

Είναι γνωστό πως δεν έχει εύκολα το γκολ, όμως για να έχει έστω και μικρές πιθανότητες να δώσει μάχη για την παραμονή κάτι θα πρέπει να αλλάξει. Το 0-2 του παιχνιδιού που έδωσαν οι δύο ομάδες στην Ριζούπολη ήταν μαγική εικόνα, η ομάδα του Τεννέ πραγματικά είχε στιγμές που έβαλε μέσα στο τέρμα τον Ατρόμητο και άσκησε αφόρητη πίεση. Δεν ξέρω αν θα της φτάσει ένα τέρμα για να πάρει αποτέλεσμα, πιστεύω όμως πως αυτήν την φορά θα πετύχει το γκολ που της στέρησε το VAR και η τύχη. Το Goal/Goal στο 2.20 στην Interwetten.

Αμφίβολοι ο Νάτσος (9/0) και ο στόπερ Παπαδόπουλος (15/0) για τους γηπεδούχους. Για τους φιλοξενούμενους τιμωρημένος ο αρχηγός/μέσος Φατιόν (20/1) και ο εξτρέμ Τσιλούλης (20/0), 50-50 ο μεσοεπιθετικός Μαρτίνες (19/0), αλλά εξέτισαν ο μέσος Κάστρο (22/0), ο μπακ Βιτλής (9/0) κι ο στόπερ Ντομίνγκες (13/0).

Charlie bets: Χαμηλός ρυθμός στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, υψηλό το 2.25 στο Άρης - Παναθηναϊκός

(Σάββατο 17:15) Διαδικαστική η συμμετοχή και των δύο στα playouts. Ο Αστέρας έδειχνε ικανός να κλειδώσει την είσοδο του στα playoffs είχε όμως ένα κακό τελείωμα στην σεζόν και έμεινε εκτός 6άδας. Στο +17 ο Αστέρας από τα μπαράζ στο +15 ο Βόλος, δεν μπορούν να βρουν κίνητρο ούτε εμείς αξία στο μεταξύ τους παιχνίδι. Καλύτερα να πάμε πάσο.

Για τους γηπεδούχους τιμωρημένος ο αρχηγός/μέσος Τσοκάνης (24/0), αλλά εξέτισαν ο μπακ Φεράρι (22/1) και ο μέσος Σοάρες (18/1).Τιμωρημένος ο μπακ Άλβαρες (24/0) για τον Αστέρα.

Charlie bets: Χαμηλός ρυθμός στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, υψηλό το 2.25 στο Άρης - Παναθηναϊκός

(Σάββατο 19:30) Σπουδαία η δουλειά του Αναστασίου ανέβασε σε πολύ μεγάλο βαθμό το επίπεδο του Παναιτωλικού τη φετινή σεζόν. Θυμίζω πως δύο συνεχόμενα χρόνια η ομάδα του Αγρινίου σώθηκε μέσα από μπαράζ παραμονής. Φέτος δεν θα υπάρξει τέτοιο πρόβλημα. Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στο +14 από την Λαμία που βρίσκεται στα μπαράζ. Το κίνητρο το έχει η κατώτερη ομάδα και το γεγονός αυτό κάνει δύσκολη την επιλογή. Το σίγουρο είναι πως ο Φέστα θα παίξει πολύ αμυντικά με στόχο να πάρει έστω το 0-0. Το under 2,5 στο 1.50 στην Interwetten φαντάζει σαν η πιο λογική επιλογή.

Εξέτισαν ο αμυντικός Μαλής (19/0) και ο εξτρέμ Μόρσεϊ (22/2) για τους γηπεδούχους. Για τη Λαμία τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Νούνιες (23/1) εξέτισαν οι μέσοι Τζανδάρης (20/0), Γκέντσογλου (15/0), λογικά επιστρέφουν κι ο εξτρέμ Ρόμανιτς (19/1) με τον επιθετικό Αραμπούλι (20/4).

Charlie bets: Χαμηλός ρυθμός στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, υψηλό το 2.25 στο Άρης - Παναθηναϊκός

(Κυριακή 15:30) Πλησίασε να πάρει τον βαθμό στην Τούμπα ο ΠΑΣ, τον έχασε στην τελευταίο άμυνα. Χρειάζεται να πάρει κάτι από τον Ολυμπιακό για να μπορέσει να μείνει στην μάχη της 4άδας. Εύκολο δεν είναι, αλλά οι παίκτες του Κώστα Μεταξά είναι δεδομένο πως θα δώσουν ξανά την μάχη τους. Ο Ολυμπιακός χωρίς να βγάλει μάτια κέρδισε με 2-1 τον Άρη και διατήρησε το +12, δεν θα πάθει κάτι αν φέρει ισοπαλία στα Γιάννενα, έχει όμως τον τρόπο να κερδίζει ακόμη και χωρίς να είναι καλός. Καλύτερα να πάμε πάσο.

Επανέρχεται στον πάγκο του ΠΑΣ ο Μεταξάς, εξέτισε ο μπακ Σάλιακας (26/1) επιστρέφει και ο βασικός μέσος Καραχάλιος (23/0), μοναδική απουσία, αλλά σημαντική, του μπακ Πίρσμαν (22/2). Μόνο στον Ονιεκούρου δεν μπορεί να υπολογίζει ο Μαρτίνς.

Charlie bets: Χαμηλός ρυθμός στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, υψηλό το 2.25 στο Άρης - Παναθηναϊκός

(Κυριακή 19:00) Οι απουσίες των Αλεξανδρόπουλου - Ιωαννίδη έβγαζαν μάτια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ άσχημα και η ισοπαλία μοιάζει σαν ένα καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που άξιζε. Τον κρατάει όμως στο κόλπο. Για να μην χάσει την επαφή του με την τετράδα χρειάζεται οπωσδήποτε αποτέλεσμα στο Βικελίδης. Ο Άρης σκοράρει πιο εύκολα με τον Μπούργος στον πάγκο του, ο Παναθηναϊκός με τον Αλεξανδρόπουλο στο γήπεδο και έχοντας σε φόρμα τους Παλάσιος - Αϊτόρ γκολ μπορεί να βρει. Μεγάλο φαντάζει το 2.25 στο Goal/Goal από την Interwetten.

Δεν προλαβαίνει ο εξτρέμ Μαντσίνι (23/4), αλλά μάλλον επιστρέφει ο εξτρέμ Γκαρσία (12/3). Εξέτισε ο Αλεξανδρόπουλος (22/1), δεν προπονήθηκε κανονικά ο Βέλεθ (23/0), δεν θα είναι διαθέσιμοι ούτε οι Ιωαννίδης (20/4) και Γκατσίνοβιτς (7/0)

Charlie bets: Χαμηλός ρυθμός στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, υψηλό το 2.25 στο Άρης - Παναθηναϊκός

(Κυριακή 19:30) Στην πρεμιέρα του Οφρυδόπουλου η ΑΕΚ έπαιξε για περισσότερα από 70 λεπτά με παίκτη περισσότερο, πήρε μάλιστα και προβάδισμα στο σκορ αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Την Κυριακή της δίνεται ακόμα ένα αβανταδορικό παιχνίδι για να σταματήσει το αρνητικό σερί που τρέχει με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Λουτσέσκου έδωσε το βράδυ της Πέμπτης ιστορικό αγώνα στην Γάνδη και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Europa Conference League. Είναι λογικό να κουβαλά κούραση και το μυαλό να έχει μείνει εκεί. Από την άλλη όμως και το να δίνεται φαβορί ομάδα που έχει κερδίσει τον αντίπαλο της μία φορά στα 18 τελευταία τους (1-7-10) δεν δικαιολογείται. Αν έχουμε κάτι σαν δεδομένο είναι πως ο Λουτσέσκου θα πάει τον αγώνα σε λίγες φάσεις και ο Οφρυδόπουλος θα ψάξει για νίκη στο όριο. Το under 2,5 στο 1.70 στην Interwetten.

Για βασικός πάει ο Κριχόβιακ που αποκτήθηκε ως δανεικός από την Κράσνονταρ ως το τέλος της σεζόν. Εξέτισαν Σιμάνσκι (24/1), Βράνιες (20/3), επιστρέφει και ο Σάκχοφ (20/1).

Δεν αγωνίστηκαν μεσοβδόμαδα λόγω τιμωρίας οι Κούρτιτς (23/15) και Ζίβκοβιτς (23/2), οπότε θα είναι ξεκούραστοι και θα αγωνιστούν από την αρχή, κάτι που ενισχύει την επιλογή μου να μην πάω αβίαστα στον άσο. Νοκ άουτ ο Ελ Καντουρί (11/1).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ