TIPS ΜΑΡΚΟ

Champions League: Ματς-ροντέο για 2.43 το Ζάλτσμπουργκ - Σεβίλλη

Ο Ζοάν Ζορντάν της Σεβίλλης πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ στο Σάντσεθ Πιθχουάν
Ο Ζοάν Ζορντάν της Σεβίλλης πανηγυρίζει © 2021 MIGUEL MORENATTI/ASSOCIATED PRESS

Πέφτει η αυλαία των ομίλων του UEFA Champions League και στον έβδομο όμιλο όλα είναι ανοιχτά. Ματς για γερά νεύρα το Ζάλτσμπουργκ - Σεβίλλη και βγάζει ποντάρισμα σε απόδοση 2.00+.

Στον έβδομο όμιλο τα κατάφεραν με τέτοιο τρόπο οι ομάδες που όλα είναι ανοιχτά. Όλοι μπορούν να προκριθούν, όλοι μπορούν να μείνουν εκτός Ευρώπης. Η πρόταση της ημέρας προκύπτει από το Ζάλτσμπουργκ (22:00 COSMOTE SPORT 8, LIVE από το SPORT24 ) εκεί που η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τη Σεβίλλη σ’ ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Το παιχνίδι διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στην Αυστρία. Η Ζάλτσμπουργκ προκρίνεται με δύο αποτελέσματα στην επόμενη φάση του Champions League. Για τη Σεβίλλη από την άλλη τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά, θέλει μόνο νίκη και τίποτα όλα. Στην εξίσωση πρέπει να μπει και το άλλο ματς, καθώς εάν η Βόλφσμπουργκ κερδίσει τη Λιλ (22:00 COSMOTE SPORT 9 , LIVE από το SPORT24 ) στη Γερμανία, τότε όποιος χάσει στην Αυστρία θα τερματίσει και τελευταίος στο γκρουπ, οπότε θα αποχαιρετήσει μια και καλή την Ευρώπη.

Η Ζάλτσμπουργκ τα έκανε… μούσκεμα από το πουθενά. Είχε δύο ευκαιρίες σε Γερμανία και Γαλλία να πάρει την πρόκριση και να ξεμπερδέψει, αλλά εμφανίστηκε βραχυκυκλωμένη. Ήττα με 2-1 από τη Βόλφσμπουργκ, 1-0 από τη Λιλ και τώρα παίζει τα ρέστα της. Το γεγονός πως παίζει χωρίς κόσμο λόγω των μέτρων που έχουν επιβληθεί από την αυστριακή κυβέρνηση κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο. Σούπερ σερί τρέχει εντός έδρας με 11 νίκες και 1 ισοπαλία ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Ο Λοπετέγι από την άλλη πλευρά κρατάει σε εγρήγορση τους παίκτες του, δηλώνει αισιόδοξος για απόψε, ενώ δεν παύει να υπογραμμίζει ότι η ομάδα του αποδίδει ελκυστική εικόνα. Το ηθικό βρίσκεται σε καλά επίπεδα, αφού το Σάββατο κέρδισε στην Ανδαλουσία την Βιγιαρεάλ και πλέον ούσα δεύτερη βρίσκεται στο -8 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, με ματς λιγότερο. Μοναδική αλλαγή για απόψε αυτή του Αουγκούστινσον στο αριστερό άκρο της άμυνας ελέω της απουσίας του Ακούνια. Γνωστές και μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες των Σεβιγιάνων.

Η Ζάλτσμπουργκ στα εύκολα τα έκανε… θάλασσα και τώρα καλείται να σώσει την κατάσταση, το γεγονός πάντως ότι και η ισοπαλία την βολεύει κάνει επίφοβο το υπέρ της ποντάρισμα. Πολλάκις έχουμε δει ομάδες που βολεύονται με δύο αποτελέσματα, να μην παίρνουν κάποιο από τα δύο. Η Σεβίλλη είναι έμπειρη και "μπαρουτοκαπνισμένη" από do or die αναμετρήσεις, διαθέτει ποιοτικές μονάδες στην αιχμή του δόρατος. Τη Ζάλτσμπουργκ την έχει πνίξει η εσωστρέφεια και πλέον κάνει λάθη στην άμυνα. Τα παιχνίδια και των δύο ομάδων έχουν γρήγορο τέμπο, η Σεβίλλη έχει τον τρόπο της, ακόμα και στην κακή βραδιά της σκοράρει. Το ματς είναι τελικός, αμφότερες όμως οφείλουν να ψάξουν το γκολ. Το προβάδισμα όμως θα το δώσω στη Σεβίλλη εάν ξεφύγει από την ισοπαλία η αναμέτρηση. Στο 2.43 το Χ2 & Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζάλτσμπουργκ - Σεβίλλη: Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 2.43), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ