DAILY BET

Χάλαντ με 4.10 απέναντι στην Μπάγερν

Manchester City's Erling Haaland celebrates after scoring his side's 5th goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester City and RB Leipzig at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, March 14, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's Erling Haaland celebrates after scoring his side's 5th goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester City and RB Leipzig at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, March 14, 2023. (AP Photo/Dave Thompson) © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Αμφίρροπη μάχη στο «Etihad» για Σίτι και Μπάγερν, ευκαιρία για τη Μπενφίκα απέναντι στην παραπαίουσα Ίντερ. Ανάλυση και προγνωστικά.

Η δράση στο Champions League επιστρέφει με σπουδαίες αναμετρήσεις για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν Μονάχου πράξη πρώτη στο Etihad, σε ένα ζευγάρι εξαιρετικά αμφίρροπο. Η Σίτι στους 16 δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Λειψία. Το 1-1 της Γερμανίας δεν έδωσε καμία ελπίδα εντέλει στην ομάδα του Ρόζε, που συνετρίβη στη ρεβάνς.

Με τον Χάλαντ να σκοράρει πέντε(!) γκολ για το τελικό 7-0 των "πολιτών". Σε κρίσιμη καμπή η σεζόν για την Σίτι, καθώς πέραν του Champions League δίνει τη μάχη της και στην Premier League. Όπου για την ώρα είναι στο -6 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ με ένα ματς λιγότερο.

Super Ενισχυμένες στη Stoiximan: Να σκοράρει πρώτος ο Χάαλαντ στο 4.10 (από 3.20)

Η Μπάγερν Μονάχου είναι ένα αίνιγμα για το υπόλοιπο της σεζόν. Η αιφνίδια απομάκρυνση του Νάγκελσμαν και η έλευση του Τούχελ αλλάζει τα δεδομένα, ωστόσο το αποτέλεσμα αυτής της κίνησης είναι άγνωστο για την ώρα. Οι Βαυαροί απέκλεισαν σχετικά εύκολα την Παρί Σεν Ζερμέν στη φάση των 16.

Χωρίς μάλιστα να δεχτούν γκολ! Επικράτησαν 1-0 στο Παρίσι και 2-0 στη ρεβάνς του Μονάχου. Εντός συνόρων οδηγούν την κούρσα του τίτλου, ωστόσο η απόσταση τους από την 2η Ντόρτμουντ είναι μόλις στο +2. Στο Κύπελλο Γερμανίας, η Μπάγερν γνώρισε αποκλεισμό - σοκ στα προημιτελικά από τη Φράιμπουργκ καθώς ηττήθηκε 1-2 εντός έδρας.

Ζευγάρι που ιντριγκάρει και η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρεις, με τη Μπάγερν να διατηρεί ένα ασαφές πλεονέκτημα με τη ρεβάνς στην έδρα της. Πολλά θα εξαρτηθούν φυσικά από την έκβαση της πρώτης αναμέτρησης στο Etihad, όπου η ομάδα του Τούχελ μπορεί να βρει δίχτυα και να βάλει δύσκολα στη Σίτι. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & να σκοράρει ο Μανέ σε απόδοση 4.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στο πρόγραμμα της Τρίτης και η πρώτη κόντρα ανάμεσα σε Μπενφίκα και Ίντερ στο Da Luz. Οι "αετοί της Λισαβόνας" είχαν εύκολο στους 16 απέναντι στη Μπριζ. Επικράτησαν 2-0 στο Βέλγιο και με το εκκωφαντικό 5-1 στη ρεβάνς, με το συνολικό σκορ 7-1 να τους δίνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Επτά στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, η Μπενφίκα οδηγεί την κούρσα του τίτλου στο +7 από την 2η Πόρτο και είναι το απόλυτο φαβορί για την κούπα. Γρήγορη ομάδα, φιλόδοξη, εξαιρετική τακτικά και με μπόλικο ταλέντο.

Σε κακό φεγγάρι η Ίντερ, που αγνοεί τη νίκη στα έξι πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της. Διάστημα στο οποίο έχει απολογισμό τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Υπέφερε στα δύο ματς με την Πόρτο στην φάση των 16, ωστόσο πήρε την πρόκριση. Επικράτησε 1-0 στο Μιλάνο, πήρε με πολύ κόπο 0-0 στη ρεβάνς του Οπόρτο και έκανε τη δουλειά.

Εντός συνόρων έμεινε πολύ νωρίς νοκ άουτ στην κούρσα του τίτλου και πλέον κινδυνεύει να μείνει και εκτός τετράδας. Μετά το 1-1 με τη Σαλερνιτάνα εκτός έδρας έπεσε στην 5η θέση, στο -1 από την 4η Μίλαν και το -2 από την 3η Ρόμα. Υπάρχει πολύ γκρίνια για τον Ιντσάγκι, που δύσκολα θα γυρίσει το χαρτί ως το τέλος της σεζόν.

Η Μπενφίκα πείθει περισσότερο και είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Η Ίντερ πνίγεται στην εσωστρέφεια της και βγάζει ανασφάλεια. Είναι ικανότατη μεσοεπιθετικά αλλά και ευάλωτη στα μετόπισθεν. Το συνδυαστικό στοίχημα Over 2.5 γκολ & Over 9,5 κόρνερ σε απόδοση 3.85 στο Bet Builder της Stoiximan.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS DAILY BET STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ