BWIN BET

Top5: Οι μεγαλύτερες εκτός έδρας νίκες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη!

SUPERLEAGUE /  -  (: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / - (: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο επαναληπτικός με την Αϊντχόφεν στο Philips Stadion (25/02) θα είναι δύσκολος, αλλά πέντε μεγάλα διπλά από την πρόσφατη ιστορία του Olympiacos μαρτυρούν πως ξέρει το μυστικό της επιτυχίας!

Είναι στιγμές ανεπανάληπτες, βραδιές μαγικές, κατά τη διάρκεια των οποίων ένας αφιλόξενος τόπος μετατρέπεται σε θέατρο... ονείρων! Ο Ολυμπιακός την τελευταία 20ετία πέτυχε μεγάλα διπλά έχοντας ως σφραγίδα το πάθος, την κατάθεση ψυχής. Αυτό ψάχνει και το βράδυ της Πέμπτης, ακόμα ένα μεγάλο αποτέλεσμα σε μια χώρα...παγωμένη για τους Πειραιώτες.

Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα. Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. |21+

Το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στην PSV (4-2) έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης», το δεύτερο θα γίνει, αν οι«Ερυθρόλευκοι» μιμηθούν τις ομάδες των Λεμονή, Μίτσελ, Σίλβα, αν ο Ολυμπιακός θυμηθεί το περσινό διπλό στο Emirates, τότε που οι παίκτες του Μαρτίνς μετέτρεψαν σε εφιάλτη κάθε ελπίδα των Gunners για κατάκτηση του Europa League. Πέντε μεγάλα διπλά, πέντε ιστορικές νίκες, πέντε εκτός έδρας επιτυχίες που δεν θα ξεχαστούν ποτέ...

Top5: Οι μεγαλύτερες εκτός έδρας νίκες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη!

5) Λάτσιο – Ολυμπιακός1-2 (28/11/2007)

Στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης ο Ολυμπιακός έσπασε την κατάρα των εκτός έδρας αγώνων στο Champions League, όμως έβαλε και τιςβάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στην αρένα του «Ολίμπικο» η Λάτσιο περίμενε με άγριες διαθέσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πέντε βαθμούς (νίκη στη Βρέμη, ισοπαλίες με Ρεάλ και Λάτσιο στο «Γ. Καραϊσκάκης») και αποτελούσαν ένα σοβαρό αντίπαλο στη μάχ η πρόκρισης! Ο Πάντεφ άνοιξε το σκορ για τη Λάτσιο στο 30', όμως ο Ολυμπιακός ήξερε τον τρόπο. Οι Πειραιώτες βγήκαν από την άμυνά τους και κατάφεραν σε μισή ώρα να... σοκάρουν τους Λατσιάλι!

bwin - Ενισχυμένες αποδόσεις και πληθώρα αποδόσεων στο Europa League! |21+

Στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έφερε το ματς στα ίσα και στο 65΄ ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που είχε μπει αντί του Λούα Λούα στο 57', διαμόρφωσε το τελικό2-1. «Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι, είχαμε σωστή τακτική και οργανωμένη άμυνα» τόνιζε ο Τάκης Λεμονής, ο προπονητής που αποθεώθηκε όσο λίγοι στον Πειραιά. Ηταν, άλλωστε, ο πρωτεργάτης της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League και εκείνος που συνέδεσε το όνομά του του με τα δυο πρώτα διπλά του Ολυμπιακού στη διοργάνωση. Απόδοση 2.40 να κερδίσει στο Αϊντχόφεν -Ολυμπιακός μια ομάδα με ακριβώς ένα γκολ διαφορά!

4) Άντερλεχτ –Ολυμπιακός 0-3 02/10/2013

«Οταν μια ομάδα κερδίζει, είναι επιτυχία όλων των παικτών, μερικές φορές κάποιος παίκτης σκοράρει και ο γκολκίπερ κάνει κάποιες αποκρούσεις, αλλά η δουλειά είναι όλης της ομάδας» τόνιζε ο Ρομπέρτο αμέσως μετά το επιβλητικό 3-0 στις Βρυξέλλες εκείνο το βράδυ του Οκτωβρίου το 2013. Ακριβώς, ήταν... ομαδική δουλειά. Ο Ρομπέρτο έπιανε ταπάντα, ο Μήτρογλου έβαζε τα πάντα και ο Ολυμπιακός διέλυσε με 3-0 την Άντερλεχτ! Μια μαγική και ονειρεμένη ευρωπαϊκή βραδιά για την ομάδα του Πειραιά, η οποία πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες σε έκταση εκτός έδρας ευρωπαϊκές νίκες της. Μια μοναδική παράσταση από δυο μεγάλους παίκτες, τον Ρομπέρτο και του Μήτρογλου. Ο Ελληνας φορ άνοιξε το σκορ και ο Ισπανός γκολκίπερ κράτησε το μηδέν με αποκορύφωμα τη μεγάλη επέμβαση στο πέναλτι του Μίτροβιτς. Ο Μητρογκόλ πήρε τη σκυτάλη πέτυχε δυο ακόμα γκολ κι έγινε ο πρώτος Ελληνας που σημειώνει χατ τρικ στο Champions League! Απόδοση 6.25 να νικήσει ο Ολυμπιακός στην Ολλανδία χωρίς να δεχθεί γκολ!

3) Βέρντερ Βρέμης –Ολυμπιακός 1-3 (03/10/2007)

Ηταν 33η και… φαρμακερή! Πριν την 3η Οκτωβρίου 2007 τα εκτός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στα«αστέρια» δεν συνδυάζονταν με χαμόγελα, αφού οι Πειραιώτες δεν είχαν καταφέρει ποτέ να πάρουν νίκη μακριά από την Ελλάδα. Ωστόσο, η Βέρντερ Βρέμης έμελλε να είναι η ομάδα που θα γινόταν το πρώτο «θύμα» του Ολυμπιακού στο Champions League μακριά από τον Πειραιά. Η κατάρα έσπασε στη Γερμανία κι αυτό συνέβη με έναν εντυπωσιακό τρόπο! Ο Ούγκο Αλμέιδα (33’) έβαλε μπροστά τη Βέρντερ, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για ένα δεύτερο τέρμα. Λίγο πριν το τέλος του α’ μέρος, ο Ρόζενμπεργκ έπιασε καρφωτή κεφαλιά, όμως ο Νικοπολίδης με απίθανη επέμβαση δεν άφησε τους Γερμανούς να βάλουν τέλος στο ματς.

Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός : Σούπερ αποδόσεις με ένα κλικ! |21+

«Αυτή ήταν η φάση κλειδί, η Βέρντερ είχε την ευχέρεια να σκοράρει από στημένα . Η απόκρουση καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα, ας μη γελιόμαστε, αν γινόταν το ματς 2-0, τότε όλα θα ήταν διαφορετικά» τόνιζε ο Τάκης Λεμονής. Ο Νικοπολίδης έβαλε τις βάσεις και ο Ολυμπιακός με αντεπίθεση διαρκείας έφερε τα πάνω – κάτω. Το τελευταίο... τέταρτο δεν ήταν η «καταδίκη» του, όπως συνηθιζόταν στα ευρωπαϊκά ματς, αλλά η σφραγίδα νίκης. Ο Στολτίδης (72’), ο Πατσατζόγλου (82’) και ο Κοβάσεβιτς (86) πέτυχαν τρία γκολ και στο βροχερό Βεζερστάντιον οι 3.000 «ερυθρόλευκοι» οπαδοί έστησαν το δικό τους πάρτι στις κερκίδες! Απόδοση 5.00 να σημειώσει ο Ολυμπιακός τα περισσότερα γκολ μεταξύ του 75:01 λεπτού και του τέλους της κανονικής διάρκειας!

2) Άρσεναλ –Ολυμπιακός 2-3 29/09/2015

Ήταν ο Ολυμπιακός που ονειρεύονται οι φίλαθλοί του. Οι «ερυθρόλευκοι» στο Λονδίνο πέτυχαν ένα μοναδικό διπλό απέναντι στην Άρσεναλ κι έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που κερδίζει αγώνα του Champions League στην Αγγλία. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 3-2 των Gunners σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη. Ο Μάρκο Σίλβα έστησε εξαιρετικά την ομάδα του και νίκησε στην... σκακιέρα των πάγκων τον Αρσέν Βενγκέρ. Ηγετικές φυσιογνωμίες οι Φορτούνης και Ρομπέρτο, που παρά το λάθος του στο τέρμα του Γουόλκοτ, έκανε ουκ ολίγες μεγάλες επεμβάσεις στο ματς. Σκόρερ οι Πάρντο, Φορτούνης και Φινμπόγκασον με τους Άγγλους να βρίσκουν δίχτυα με Γουόλκοτ και Αλέξις. Πρόκειται για ένα τεράστιο εκτός έδρας αποτέλεσμα και πιθανώς το πιο μεγάλο για τον Ολυμπιακό, στην ενδεχομένως κορυφαία εκτός έδρας εμφάνισή του στην Ευρώπη. Απόδοση 4.60 να σημειωθούν στο Αϊντχόφεν -Ολυμπιακός over 4.5 γκολ!

bwin - Η καρδιά του Europa League και όλων των μεγάλων διοργανώσεων χτυπάει εδώ!|21+

1) Άρσεναλ– Ολυμπιακός 1-2 27/02/2020

Είναι η πόλη, η έδρα, η ομάδα... Ο Ολυμπιακός το είχε κάνει με εντυπωσιακό τρόπο το 2015 και το ξανάκανε το 2020. Αυτή τη φορά στο Europa League και σε νοκ άουτ ματς, γεγονός που δίνει έξτρα αξία. Τι και αν είχε ηττηθεί με 1-0 στον Πειραιά, το Λονδίνο ήταν ο προορισμός των μεγάλων εμφανίσεων! Ο Ολυμπιακός με καρδιά, ψυχή, τακτικό πλάνο και αποθέματα, κέρδισε την Αρσεναλ με 2-1 στην παράταση και πήρε την πρόκριση στους «16» του Europa League. Παρότι με το γυριστό του Ομπαμεγιάνγκ ισοφαρίστηκε στο 114', στο 119' βρήκε το «χρυσό γκολ» και πήρε μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές στιγμές της ιστορίας του. Ο Σισέ είχε βάλει τις βάσεις πρόκρισης, ο Σα έστειλε το ματς στην παράταση κι εκεί μίλησε η «ερυθρόλευκη καρδιά». Δεν σταμάτησε να χτυπά στο τέρμα του Ομπαμεγιάνγκ, διατήρησε τον ρυθμό της, κάλπασε και... έσπασε στο μαγικό τέρμα του Ελ Αραμπί! Απόδοση 5.75 να νικήσει ο Ολυμπιακός την Αϊντχόφεν και να σημειώσουν γκολ και οι δύο ομάδες!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ.Υπεύθυνο Παιχνίδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ