BWIN BET

Οι πιο απρόσμενοι… Kings of Europe!

Οι πιο απρόσμενοι… Kings of Europe!

Διαχρονικά, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αναδεικνύει απρόσμενους πρωταγωνιστές. Δείτε τους ποδοσφαιριστές που ανέβηκαν στον «θρόνο», χωρίς να τους περιμένει κανείς!

Κάθε μεγάλη διοργάνωση, αναδεικνύει τους δικούς της ήρωες, εκείνους που μπαίνουν για πάντα στο ποδοσφαιρικό Πάνθεον. Ένα γκολ, μπορεί να είναι αρκετό για να ανέβουν στον θρόνο του «Βασιλιά της Ευρώπης», ο οποίος στην bwin είναι γεμάτος έπαθλα*!

Οι πιο απρόσμενοι… Kings of Europe!

Εντερ | Πορτογαλία | EURO 2016

Ο τελικός του Euro 2016 τραβούσε σε διάρκεια και φαινόταν ότι θα πήγαινε στα πέναλτι. Η Γαλλία έδειχνε πως θα το πήγαινε μέχρι τέλους, ενώ η Πορτογαλία έδινε τη... μάχη της χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά όμως ήρθε το... χτύπημα του Έντερ στο 109ο για να αλλάξει το παιχνίδι. Πήρε τη μπάλα, στράφηκε προς την εστία και το μόνο σκεφτόταν ήταν να σουτάρει. Δεν είχε ιδέα αν ήταν μακριά ή κοντά η εστία. Η πρόθεση και η επιθυμία του ήταν να σουτάρει. Μόλις βρήκε χώρο, το έκανε. «Δεν έμοιαζε τόσο μεγάλη η απόσταση.«Αυτό το συνειδητοποίησα μόλις σκόραρα» τόνιζε ο επιθετικός της Σουόνσι, ο οποίος μπήκε στο 79΄ και 30 λεπτά αργότερα γινόταν ο ήρωας της βραδιάς. Ο παίκτης που δεν είχε πετύχει γκολ με τους «Κύκνους» στην Αγγλία, που δεν είχε τέρμα στο τουρνουά, γινόταν ο «βασιλιάς της Ευρώπης», συγκεντρώνοντας πάνω του περισσότερα βλέμματα κι από τον Κριστιάνο! Απόδοση 8.00 στην bwin να κατακτήσει η Πορτογαλία το τουρνουά και φέτος.

Διάλεξε την ομάδα σου και γίνε King of Europe με απίθανα έπαθλα* στην bwin! |21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Άγγελος Χαριστέας | Ελλάδα | EURO 2004

«Όταν ο διαιτητής έληξε τον αγώνα ήταν λες κι έσβησαν τα φώτα. Είναι σαν μία κενή σελίδα για μένα. Είχα ένα συνεχές χαμόγελο σαν ανόητος και δεν ξέρω για πόσα λεπτά ήμουν έτσι» τόνιζε ο ηγέτης της Ελλάδας, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος μόλις είχε χάσει... λίγη από τη λάμψη του από τον Άγγελο Χαριστέα. Η φάση του 57ου λεπτού στον τελικό με την Πορτογαλία πέρασε για πάντα στην ιστορία! Μια τρομερή εκτέλεση κόρνερ του Μπασινά κι ένα υπέροχο τέρμα του Χαριστέα έκριναν τη μοίρα του EURO 2004! Ο Ρικάρντο έκανε λάθος έξοδο, ο «Χάρι» χώθηκε ανάμεσα σε Αντράντε, Καρβάλιο και τα υπόλοιπα είναι μία ωραία ιστορία! «Αισθάνθηκα Θεός για μία στιγμή» τόνιζε ο Αγγελος Χαριστέας, ο βασιλιάς της Ευρώπης για το 2004! Στο King of Europe της bwin, μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης, χωρίς να είμαστε καν εκεί!

bwin – Ο θρόνος με τα έπαθλα σε περιμένει! |21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αντονίν Πανένκα | Τσεχοσλοβακία | ΕURO 1976

Ο τελικός με τη Γερμανία βρίσκεται στα πέναλτι. Οκτώ έχουν εκτελεστεί, με τον Ούλι Χένες να στέλνει την μπάλα άουτ στο τελευταίο χτύπημα. Το σκορ παραμένει 4-3 και ο Αντονίν Πανένκα έχει την ευκαιρία να δώσει την κούπα στην Τσεχοσλοβακία, σε περίπτωση εύστοχου πέναλτι. Ο βιρτουόζος μέσος όχι μόνο βρίσκει δίχτυα, αλλά το κάνει και με στιλ. Παίρνει φόρα, προσποιείται πως θα εκτελέσει δυνατά, αλλά σκάβει την μπάλα και τη στέλνει πάνω από τον Σεπ Μάγερ. «Δεν νομίζω ότι ο Σεπ Μάγερ το πήρε τόσο καλά», είχε πει ο Πανένκα που έκανε ένα απίθανο χτύπημα, μια μαεστρική εκτέλεση. «Επέλεξα να χτυπήσω έτσι το πέναλτι διότι έκρινα πως ήταν ο πιο εύκολος και απλός τρόπος να σκοράρω», είχε συμπληρώσει. Απλό; Αλήθεια; Απλό το πέναλτι του Πανένκα που έχει γίνει σήμα κατατεθέν; Ο συνδυασμός τεχνικής, ψυχραιμίας και νεύρου του Πανένκα έκαναν την Ευρώπη να τον αποθεώσει χαρακτηριζόντάς τον «ποιητή». Απόδοση 8.50 στην bwin να αποκλειστεί η Τσεχία στα ημιτελικά του φετινού τουρνουά!

King of Europe: Οδήγησε την ομάδα σου στην κορυφή και διεκδίκησε μοναδικά έπαθλα* |21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Κιμ Βίλφορτ | Δανία | EURO 1992

Η Γερμανία μπήκε δυνατά στον τελικό με τη Δανία κι από το πρώτο λεπτό άρχισε η πολιορκία στην εστία του Σμάιχελ. Το γκολ του Γιένσεν δεν τους «πάγωσε», μιας και η πίεση έγινε εντονότερη. Ηρωικές μάχες των Δανών για να κρατήσουν, όμως όλα έδειχναν πως ήταν έτοιμοι να λυγίσουν ανά πάσα στιγμή. Στο 78' η μπάλα έφτασε στον Κιμ Βίλφορτ, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι. Ο χρόνος σταμάτησε. Όλα τα μάτια ήταν στραμμένα πάνω του, καθώς κοντρόλαρε. Ο Δανός γύρισε έστρεψε το βλέμμα του προς τον Μπόντο Ίλγνερ και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη με ένα έξοχο τελείωμα. Μόλις είχε σφραγιστεί η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική στιγμή της Δανίας, με τον Βίλφορτ να γίνεται ήρωας, την ίδια ώρα που μια τραγωδία εκτυλισσόταν στην προσωπική του ζωή, καθώς η κορούλα του έδινε μάχη για τη ζωή της.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ