BWIN BET

NBA: Tα μεγαλύτερα challenges της σεζόν!

NBA: Tα μεγαλύτερα challenges της σεζόν!

Η κανονική περίοδος του NBA μπαίνει στην τελική ευθεία και πλέον οι προκλήσεις γίνονται όλο και μεγαλύτερες για τους παίκτες και τις ομάδες του «μαγικού κόσμου».

Ποιες θα φτάσουν στην post season; Ποιες θα πιουν από το Ιερό Δισκοπότηρο του παγκόσμιου μπάσκετ; Ποιες θα κάνουν… rise to the challenge όπως συνηθίζουν να λένε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού; Τα Challenges είναι πολλά και… χαρίζουν δώρα*!

NBA: Tα μεγαλύτερα challenges της σεζόν!

Challenge #1: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και το δαχτυλίδι του πρωταθλητή

Η πρώτη πρόκληση έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον και απολύτως λογικά μπαίνει στην κορυφή! Μετά από δύο βραβεία MVP της κανονικής περιόδου, ένα βραβείο MVP του All Star Game και κάμποσες ακόμα κορυφές, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Να οδηγήσει τους Μπακς στο δαχτυλίδι και το πρωτάθλημα που περιμένουν στο Γουισκόνσιν από το 1971!

Τα bwin Challenges* χαρίζουν κάθε μέρα μια 4Κ τηλεόραση 65 ιντσών! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Challenge #2: Γιόκιτς και Εμπίντ να σπάσουν την… κατάρα του MVP!

Το μπάσκετ θεωρούνταν το άθλημα των ψηλών, ωστόσο ο τελευταίος σέντερ που κατέκτησε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στο NBA, ήταν ο Σακίλ Ο’Νιλ το 2000! Από τότε, κανένας «άρχοντας της ρακέτας» δεν αναδείχθηκε MVP της κανονικής περιόδου! Φέτος, Γιόκιτς και Εμπίντ κυριαρχούν στη regular season, με νούμερα που προκαλούν ίλιγγο και θα προσπαθήσουν να σπάσουν την κατάρα της νέας χιλιετίας, αποδεικνύοντας πως οι «δεινόσαυροι» επέστρεψαν για τα καλά!

Challenge #3: Οι «πολεμιστές» της post season

Συνιστούν την πλέον κυριαρχική ομάδα της τελευταίας εξαετίας στο NBA, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και έξι φορές τον τίτλο στη Δύση. Οι Γουόριορς χτυπήθηκαν βάναυσα από τους τραυματισμούς, είδαν τον Κλέι Τόμπσον να περνά δύο φορές την πόρτα του χειρουργείου, τον Στεφ Κάρι λαβωμένο για μεγάλα κομμάτια των δύο προηγούμενων σεζόν και κάπως έτσι, έχασαν μέρος της λάμψης τους. Φέτος, πάσχισαν να βρουν σταθερό βηματισμό. Από τα μέσα Απριλίου και μετά, έχουν ανοίξει τέρμα το γκάζι και θα δώσουν μάχη μέχρις εσχάτων για να επιστρέψουν στην post season. Μπροστάρης τους, ο Στεφ Κάρι που μέσα στον Απρίλιο ξεπέρασε τα 85 εύστοχα τρίποντα, προσθέτοντας ακόμα ένα ρεκόρ στο παλμαρέ του!

NBA: Tα μεγαλύτερα challenges της σεζόν!

Challenge #4: Για μια θέση στον… ήλιο το Φοίνιξ

Στην Αριζόνα, περιμένουν μια δεκαετία την επιστροφή στα playoffs. Τότε, εν έτει 2010, έφτασαν ως τους τελικούς της Δύσης, πριν ηττηθούν 4-2 από τους Λέικερς. Έκτοτε, έμειναν δέκα σερί σεζόν εκτός post season και μάλιστα, μόνο το 2014 κατέγραψαν θετικό ρεκόρ. Φέτος, μοιάζουν ικανοί όχι μόνο να επιστρέψουν δυναμικά, αλλά να αποδεχθούν την πρόκληση της απαιτητικότατης Δύσης, φτάνοντας σε μια υπέρβαση, όμοια με του 2010. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της χρονιάς, έχουν εξασφαλίσει το θετικό ρεκόρ και μένει να φανεί αν θα αντέξουν, ώστε να «σφραγίσουν» και το πλεονέκτημα έδρας στους πρώτους γύρους.

Τα bwin Challenges συνεχίζονται με μοναδικά δώρα*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Challenge #5: Η επιστροφή του «βασιλιά»

Με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς παρκαρισμένο στα «πιτς» οι Λέικερς έχασαν μεγάλο μέρος της φλόγας και της δυναμικής τους. Το γεγονός αποτυπώθηκε πλήρως στο ρεκόρ τους, το οποίο τους κρατά μακριά από την τετράδα της Δύσης και το πλεονέκτημα έδρας. Ο «βασιλιάς», αν και υπέστη ένα νέο πλήγμα τραυματισμού, βάζει ένα ακόμα ένα challenge στον εαυτό του: Να κατακτήσει το πρωτάθλημα για δεύτερη σερί σεζόν με τους Λέικερς, ακόμα κι αν οι «λιμνάνθρωποι» έχουν μειονέκτημα έδρας από τον πρώτο, κιόλας, γύρο!

Όποια κι αν είναι η κατάληξη των μεγάλων προκλήσεων του NBA, στην bwin τα Challenges* αλλάζουν το παιχνίδι, χαρίζοντας μία 4Κ τηλεόραση 75 ιντσών κάθε μέρα!

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ