ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Τριπλασιάζουν Σεβίλλη και Μουρίνιο

Roma trainer Jose Mourinho during football Serie A match Roma v Salernitana,Rome, Italy , 22th May , 2023 Fotografo01 PUBLICATIONxNOTxINxITA Copyright: xFotografo01x/xipa-agency.netx/xFotografo01x 0 IPA_IPA38150954

Η αδρεναλίνη εκτοξεύεται στα ύψη για το πρώτο ευρωπαϊκό έπαθλο! Σεβίλλη και Ρόμα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό του Europa League στην "Puskas Arena" της Βουδαπέστης και μας υπόσχονται ένα ακόμη μεγάλο ματς.

Οι Ισπανοί είναι αχόρταγοι και με έξι κούπες στη συλλογή τους από το 2006 και μετά θέλουν να ανέβουν και πάλι στην κορυφή του βάθρου. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Απέναντί τους βρίσκεται η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Special One ξέρει από τελικούς και είναι expert στις ευρωπαϊκές κούπες. Στη Βουδαπέστη θα κάνει τα πάντα για να χαλάσει το παιχνίδι της Σεβίλλης και μετά την περυσινή κατάκτηση του Conference League να σηκώσει και 2η ευρωπαϊκή κούπα με τους «τζιαλορόσι».

Η Ρόμα σε ολόκληρο το φετινό της ταξίδι στο Europa League απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Οι Ρωμαίοι, μετά τη δεύτερη θέση στο τρίτο γκρουπ (πίσω από την Μπέτις), ξεπέρασαν τα εμπόδια των Σάλτσμπουργκ (0-1, 2-0), Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-0, 0-0), Φέγενορντ (0-1, 4-1) και Λεβερκούζεν (1-0, 0-0). Μάλιστα, δέχτηκαν μόλις τρία γκολ σε οκτώ νοκ-άουτ παιχνίδια και τα παιχνίδια τους είχαν όχι μόνο Under, αλλά και αρκετό "X" στο ρεπερτόριό τους.

Η ισοπαλία στον τελικό προσφέρεται σε απόδοση 3.05, ενώ με δεδομένο ότι ο Μουρίνο θα παίξει σφιχτά το "Χ" στο ημίχρονο κοστολογείται στο 1.91! Δελεαστική είναι η επίσης η απόδοση στο 6.00 να κριθεί ο τελικός στην παράταση!

Αξίζει να σταθούμε στα επιθετικά όπλα των δύο ομάδων. Σε Σεβίλλη από τα κέφια του Εν Νεσίρι εξαρτώνται πολλά. Ο 25χρονος επιθετικός σκόραρε στον προημιτελικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στον ημιτελικό με τη Γιουβέντους και είναι ικανός να βάλει δύσκολα και στην άμυνα των Ιταλών. Anytime σκόρερ Εν Νεσίρι σε απόδοση 3.40!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του τελικού, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ