ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Το Παγκόσμιο παίζει μπάλα στον ΟΠΑΠ: Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Γουστάβο Πογέτ ξεχωρίζει τα φαβορί και τον πρώτο σκόρερ

Ο Γκουστάβο Πογέτ στον ΟΠΑΠ
Ο Γκουστάβο Πογέτ στον ΟΠΑΠ PRINT SCREEN POYET

Στο ειδικό βίντεο του ΟΠΑΠ "Το Παγκόσμιο παίζει μπάλα στον ΟΠΑΠ" ο προπονητής της εθνικής ομάδας, Γουστάβο Πογέτ, μίλησε για τα φαβορί και τον πρώτο σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ κάνει σέντρα σήμερα (18:00) με τον αγώνα της διοργανώτριας χώρας απέναντι στον Ισημερινό και το ενδιαφέρον κορυφώνεται.

Ο ΟΠΑΠ μεταφέρει καθημερινά τον παλμό του μεγάλου τουρνουά μέσα από τα ειδικά βίντεο "Το Παγκόσμιο παίζει μπάλα στον ΟΠΑΠ", με πρωταγωνιστές παίκτες και προπονητές από την Εθνική Ομάδα, την ΑΕΚ, τον ΟΦΗ, αλλά και καλαθοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Στο σημερινό βίντεο, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Γουστάβο Πογέτ, μιλά στον ΟΠΑΠ για τις ομάδες που θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης.

Δείτε επίσης, ποια ομάδα θεωρεί πως μπορεί να κάνει την έκπληξη και τι πιστεύει για την Ουρουγουάη, την Εθνική ομάδα της πατρίδας του, στο βίντεο "Το Παγκόσμιο παίζει μπάλα στον ΟΠΑΠ":

Για το πόσο διαφορετικό θα είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο: "Νομίζω πως θα είναι πολύ περίεργο για τους παίκτες. Μου κάνει εντύπωση το πόσο παραπονιέται ο κόσμος για τους τραυματισμούς, ενώ βρισκόμαστε στα μέσα της σεζόν. Νομίζω πως οι παίκτες θα πρέπει να βρίσκονται σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Όταν κάνεις προετοιμασία τον Ιούλιο, αρχίζεις να παίζεις τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβρη και υπό φυσιολογικές συνθήκες έχεις μία καλή φυσική κατάσταση κάπου τώρα, τον Νοέμβριο".

Για την πορεία της Ουρουγουάης: "Είναι ένας ισορροπημένος όμιλος. Η Πορτογαλία διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες, αλλά υπάρχει το θέμα του Ρονάλντο, να δούμε πώς θα τα πάει. Οι ομάδες της Νοτίου Αμερικής πάντα δυσκολεύονται όταν αντιμετωπίζουν Αφρικανικές ομάδες και μην ξεχνάμε το ματς απέναντι στην Γκάνα το 2010, παιχνίδι για το οποίο θα μιλάνε όλοι. Η Κορέα είναι πολύ δυνατή ομάδα και σε καλή κατάσταση, είναι πολύ σημαντικό για μας το πρώτο παιχνίδι, αλλά είμαι πεπεισμένος πως θα πάρουμε την πρόκριση".

Για την ομάδα που θα κάνει την έκπληξη: "Δεν νομίζω πως θα αποτελέσει έκπληξη, αλλά θα ήθελα να τα πάει καλά το Βέλγιο. Διαθέτουν εξαιρετικούς παίκτες κι έναν πολύ καλό προπονητή, τον Ρομπέρτο Μαρτίνεζ".

Για τους υποψήφιους πρώτους σκόρερ: "Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ένας από τους επιθετικούς της Βραζιλίας σκοράρει τα περισσότερα γκολ από οποιονδήποτε άλλο παίκτη. Ίσως να μην είναι ο Νεϊμάρ, αλλά κάποιος που να εκμεταλλευτεί τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας για να πετύχει πολλά τέρματα".

Για το ζευγάρι του τελικού και τα φαβορί: "Οι ομάδες φαβορί είναι η Αργεντινή και η Βραζιλία. Η Αργεντινή βρήκε τρόπο να κερδίζει με τον Μέσι. Από την άλλη, η Βραζιλία είναι απίστευτη. Μιλάμε για ένα φανταστικό γκρουπ ποδοσφαιριστών. Έπειτα, υπάρχουν και οι ομάδες που θα πρέπει να φτάσουν ψηλά. Η Γαλλία έχει πολλά προβλήματα και τραυματισμούς. Η Γερμανία με κάποιον τρόπο φτάνει στον τελικό όταν κανείς δεν περιμένει να τα πάει καλά. Η Ισπανία θα εξαρτηθεί από το πώς θα είναι μεταξύ τους, αλλά διαθέτουν ταυτότητα για να πετύχουν κάτι. Υπάρχουν ομάδες. Η Αγγλία πρέπει να τα πάει καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ