ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Το Halloween ήρθε στη Novibet με super προσφορά χωρίς κατάθεση*

Το Halloween ήρθε στη Novibet με super προσφορά χωρίς κατάθεση*

Απεριόριστες δυνατότητες στο χέρι σου, με το ανανεωμένο app της Novibet!

Η κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων για το φετινό Halloween είναι αυτό το τριήμερο και η Novibet βάζει σε ρυθμούς «trick-or-treating» το πλάνο προσφορών* της. Πώς; Μέσα από μία νέα super προσφορά χωρίς κατάθεση με μοναδικά δώρα*. Η προσφορά αυτή θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα της έως και την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου εκτοξεύοντας την διασκέδαση στα ύψη.

Ξέχωρα από το Halloween, τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν ανάψει για τα καλά, λίγες εβδομάδες πριν από την διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η περίοδος φορμαρίσματος είναι τώρα για την πλειονότητα των ομάδων, που έχουν υψηλές βλέψεις και το τριήμερο που ξεκινάει κρύβει συναρπαστικές μάχες, με τεράστιο ενδιαφέρον.

Με όλα τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα στην… πρώτη γραμμή και το Halloween που δίνει τη δική του νότα στο προσεχές τριήμερο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην νέα συναρπαστική προσφορά χωρίς κατάθεση* από τη Novibet!

Οι προσφορές* όπως θα ήθελες να είναι!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ