ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

The Lost Tapes by Stoiximan: Ο Ρικ Πιτίνο σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Βασίλη Σκουντή

The Lost Tapes by Stoiximan: Ο Ρικ Πιτίνο σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Βασίλη Σκουντή

Ο Βασίλης Σκουντής υποδέχεται τον Ρικ Πιτίνο στο The Lost Tapes by Stoiximan και μαζί θυμούνται ανέκδοτες ιστορίες από την πορεία του και στις δύο όχθες του Ατλαντικού.

Ο Ρικ Πιτίνο αποτελεί έναν από τους θρύλους της προπονητικής αλλά και ταυτόχρονα είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την Ελλάδα. Ο Βασίλης Σκουντής ταξίδεψε με το The Lost Tapes by Stoiximan στη Μύκονο για να τον συναντήσει και μαζί συζήτησαν για πολλά εντός και εκτός μπάσκετ.

Άλλωστε, μια συζήτηση με τον Ρικ Πιτίνο ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει αφού απέναντί σου έχεις έναν θρύλο ο οποίος πάντοτε έχει πολλά να πει.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης θα ακούσετε ιστορίες από την παρουσία του στους πάγκους στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, αλλά και σε αυτούς του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών.

Το μεγάλο απωθημένο και η εβδομάδα με τον Ομπράντοβιτς

Σε αυτή την περίπου μία ώρα που κράτησε η κουβέντα τους ο Ρικ Πιτίνο απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις δίχως περιστροφές. Όπως έκανε για παράδειγμα στο ερώτημα ποιος είναι ο απόλυτος GOAT.

Η απάντηση που έδωσε ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν και μάλιστα εξήγησε το λόγο για αυτό. Παράλληλα, τόνισε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να γίνει ένας από τους τρεις καλύτερους παίκτες όλων των εποχών στο NBA.

Κατέθεσε την άποψή του για το πώς θα μπορούσε η EuroLeague να γίνει πιο ανταγωνιστική με ένα διαφορετικό σύστημα διεξαγωγής πιο κοντά σε εκείνο του κολεγιακού πρωταθλήματος.

The Lost Tapes by Stoiximan: Ο Ρικ Πιτίνο σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Βασίλη Σκουντή

Επιπρόσθετα αποθέωσε τον Ολυμπιακό για την περσινή εικόνα του, ενώ μίλησε και για το μεγάλο απωθημένο του που δεν είναι άλλον από την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος στο ΝΒΑ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και όσα λέει για τους ανθρώπους που γνώρισε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ελλάδα και επεσήμανε ότι θα ήθελε να περάσει μια εβδομάδα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατά την οποία θα συζητούσαν για τα πάντα.

Είστε έτοιμοι για το 13ο επεισόδιο του The Lost Tapes by Stoiximan με τον Βασίλη Σκουντή και τον Ρικ Πιτίνο;

Δείτε εδώ ολόκληρη της συνέντευξη.

Από τον Γκάλη στον Φασούλα: Δείτε εδώ όλα τα Lost Tapes!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ