ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Τα γκολ στο Τορίνο και το ειδικό στοίχημα από τη Μαδρίτη με σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Ο Βινίσιους της Ρεάλ πανηγυρίζει με τον Λούκα Μόντριτς γκολ που σημείωσε κόντρα στη Θέλτα για τη La Liga 2022-2023 στο "Μπαλαΐδος", Βίγκο | Σάββατο 20 Αυγούστου 2022
Ο Βινίσιους της Ρεάλ πανηγυρίζει με τον Λούκα Μόντριτς γκολ που σημείωσε κόντρα στη Θέλτα για τη La Liga 2022-2023 στο "Μπαλαΐδος", Βίγκο | Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 © 2022 LALO R. VILLAR/ASSOCIATED PRESS

Φουλ δράση στο πρόγραμμα της Κυριακής (11/09). Δύο στοιχηματικές επιλογές με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Γεμάτο δυνατές αναμετρήσεις το πρόγραμμα της Κυριακής με τη Γιουβέντους να ψάχνει αντίδραση στη Serie A, την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga φιλοξενεί τη Μαγιόρκα για τη La Liga. Επιλέξαμε δύο στοιχήματα με τις καλύτερες που έχει προσφέρει ποτέ το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

(425) 15:00 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Από νίκη σε νίκη η Ρεάλ Μαδρίτης που έχει κάνει το 6/6 σ’ όλες τις διοργανώσεις την τρέχουσα σεζόν. Δεινοπάθησε για ένα ημίχρονο μεσοβδόμαδα στο Champions League απέναντι στη Σέλτικ στη Γλασκώβη, ωστόσο μετά από την ανάπαυλα οι παίκτες του Ποστέκογλου κατέρρευσαν στην ανωτερότητα του Μόντριτς και την ταχύτητα του Βινίσιους με το ματς εν τέλει να λήγει 3-0 υπέρ των Μερένγκες. Είχε προηγηθεί η επιβλητική εμφάνιση επί της Μπέτις με 2-1 στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα, που θα μπορούσε να έρθει πιο άνετα. Τελείωσε το ματς με xG 3,21 έναντι 0,33 των Βερδιμπλάνκος.

Επόμενος αντίπαλος η Μαγιόρκα, η οποία δεν μπόρεσε να κεφαλαιοποιήσει τη νίκη της επί της Ράγιο στο Βαγιέκας (2-0) και κόλλησε στο 1-1 με τη Ζιρόνα εντός έδρας ύστερα από γκολ-πέναλτι στις καθυστερήσεις. Άγγιξε τη νίκη, αλλά δεν θα την άξιζε. Off για τη Ρεάλ ο Μπενζεμά λόγω τραυματισμού, λογικά εκτός και ο Μιλιτάο. Χωρίς τον ηγέτη της και γκολτζή της η Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι σαφώς το φαβορί για το παιχνίδι, αλλά παραδοσιακά δεν ξεφεύγουν σε γκολ τα παιχνίδια της σε τέτοιες περιπτώσεις. Η Μαγιόρκα θα πάει να παίξει φουλ άμυνα και όπου τη βγάλει και όσο αντέξει. Στο 2.32 στο Πάμε Στοίχημα το ειδικό στοίχημα 1 & under 3,5.

Ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους
Ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι © 20222 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

(532) 21:45 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ

Άθλια εμφάνιση για τη Γιουβέντους στη Φλωρεντία την προηγούμενη αγωνιστική για τη Serie A, πάλι καλά να λέει που τελείωσε το ματς 1-1 στο σπουδαίο ματς του ιταλικού ποδοσφαίρου. Φοβήθηκε πολύ το ματς. Εξίσου κακή εικόνα και απέναντι στην Παρί στη Γαλλία μεσοβδόμαδα για το Champions League, που γνώρισε την ήττα με 2-1. Θα μπορούσε να διασυρθεί, βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 22’ ύστερα από δύο γκολ του Εμπαμπέ, που η άμυνά της εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Μπήκε στο κόλπο όταν μείωσε με τον ΜακΚένι στο 53’, είχε την ευκαιρία της να ισοφαρίσει κιόλας, αλλά οι Γάλλοι ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι. Κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής η Σαλερνιτάνα απέναντι στην Έμπολι, κόντρα στη ροή του αγώνα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 31’, το γύρισε στο 61’, αλλά στο 81’ δέχτηκε την ισοφάρισε.

Ήταν πολύ καλύτερη στο χορτάρι, αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος της. Κάτι που αποτυπώνεται και στους αριθμούς (1,81 xG έναντι 0,98 xG). Η Γιούβε δεν είναι στην καλύτερη φάση της, φοβική και υποτονική, δυσκολεύεται έτσι και αλλιώς απέναντι σε κλειστές άμυνες. Στο 2.02 στο Πάμε Στοίχημα το εύρος τερμάτων 2-3 γκολ, το οποίο επιβεβαιώθηκε και στις δύο περσινές νίκες της Γηραιάς Κυρίας του ιταλικού ποδοσφαίρου, αμφότερες με 2-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ