ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Ψήφισε τον bwin MVP του Ολυμπιακού και κέρδισε την υπογεγραμμένη επίσημη φανέλα του!

Ψήφισε τον bwin MVP του Ολυμπιακού και κέρδισε την υπογεγραμμένη επίσημη φανέλα του!

Ποιος είναι ο ερυθρόλευκος bwin ΜVP του πρώτου γύρου σε EuroLeague και Basket League;

Η bwinσας βάζει στο παιχνίδι και ο νικητής της ψηφοφορίας κερδίζει το απόλυτο δώρο, μια υπογεγραμμένη φανέλα του κορυφαίου ερυθρόλευκου!

Η bwin, Μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός μπαίνει στο παρκέ και αναζητά τον bwin MVP του πρώτου γύρου. Σάσα Βεζένκοφ, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Κώστας Σλούκας ξεχώρισαν με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους και οι αριθμοί αποτυπώνουν την εξαιρετική τους παρουσία στη φετινή EuroLeague. Ποιος όμως αποφασίζει για τον κορυφαίο; Η ασίστ στον κόσμο, ο οποίος μπορεί να ψηφίσει για τον παίκτη που έκανε τη διαφορά στον πρώτο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Βεζένκοφ, Σλούκας ή Ντόρσει; Το έπαθλο... μοναδικό… μοναδικό, αφού οι νικητές θα κερδίσουν από μια φανέλα του αγαπημένου τους παίκτη με την υπογραφή του!

Βεζένκοφ, πρώτος σε χρόνο και ριμπάουντ

Ο Σάσα Βεζένκοφ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και η βελτίωσή του από το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αποτυπώνεται στην ηγετική του παρουσία μέσα στο παρκέ. Φουλάροντας από τον περσινό β΄ γύρο, ο Βούλγαρος διεθνής, μετατράπηκε σε σημαντικό επιθετικό όπλο του Ολυμπιακού. Φέτος ήταν βασικός σε όλα τα ματς του πρώτου γύρου στη EuroLeague έχοντας 12.7 πόντους μέσο όρο και 5.5 ριμπάουντ, ενώ μέτρησε τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής (28.2 μέσο όρο). Ο Βεζένκοφ είναι δεύτερος σκόρερ, πρώτος ριμπάουντερ και η σταθερότητά του έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εκτόξευση του Ολυμπιακού.

Ντόρσεϊ, ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού!

Η έλευση του Τάιλερ Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό έκανε την ομάδα πιο εκρηκτική. Ο Ελληνοαμερικανός «έδεσε» αμέσως με τους υπόλοιπους, ενώ με τις επιδόσεις του κάλυψε τους πόντους του Βασίλη Σπανούλη την περσινή σεζόν όσο και του Άαρον Χάρισον, ο οποίος ήταν ο βασικός shooting guard στο ξεκίνημα της σεζόν 2020-21. Ο Ντόρσεϊ προσφέρει ουσία σε αυτά τα 23 λεπτά που αγωνίζεται μέσο όρο, είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας στη EuroLeague με 13.4 πόντους, έχοντας 2.5 ριμπάουντ μέσο όρο, αλλά και 2.4 ασίστ.

Σλούκας, ο παίκτης – ορχήστρα!

Ο Κώστας Σλούκας αποτελεί σημείο αναφοράς και του φετινού Ολυμπιακού, αποτελώντας τον κινητήριο μοχλό της ομάδας. Μπορεί να έρχεται από τον πάγκο και να παίζει τέσσερα λεπτά λιγότερα σε σχέση με την περσινή χρονιά (23 λεπτά τη φετινή σεζόν), ωστόσο είναι ο παίκτης – ορχήστρα. Αποτελεί τον κορυφαίο πασέρ της ομάδας (4.1 ασίστ) στην EuroLeague, ενώ σκοράρει 10.6 πόντους ανά αγώνα. Έχει δικαίως τον τίτλο του «ηγέτη» στο παρκέ και παίρνει πάνω του όλα τα μεγάλα σουτ στο τέλος.

Ο Μεγάλος Διαγωνισμός

Ο διαγωνισμός άρχισε και η αγωνία στα… ερυθρόλευκα. Μπείτε στις επίσημες σελίδες της bwin στο Facebookκαι Instagram, ψηφίστε τον δικό σας bwinMVP του πρώτου γύρου και κερδίστε το απόλυτο δώρο, την επίσημη φανέλα με την υπογραφή του!

Δείτε τις καλύτερες στιγμές των τριών παικτών που ξεχώρισαν στον πρώτο γύρο:

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ