STOIXIMAN

Προγνωστικά στοιχήματος για το Βρετανικό Grand Prix

FORMULA 1 AWS GRAND PRIX DU CANADA 2022 / 19.06.2022, Circuit Gilles-Villeneuve, Montreal, FORMULA 1 AWS GRAND PRIX DU CANADA 2022 , im Bild Charles Leclerc MCO, Scuderia Ferrari, Lance Stroll CAN, Aston Martin Aramco Cognizant Formula One Team, Pierre Gasly FRA, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda JPN, Scuderia AlphaTauri *** FORMULA 1 AWS GRAND PRIX DU CANADA 2022 19 06 2022, Circuit Gilles Villeneuve, Montreal, FORMULA 1 AWS GRAND PRIX DU CANADA 2022 , in picture Charles Leclerc MCO , Scuderia Ferrari, Lance Stroll CAN , Aston Martin Aramco Cognizant Formula One Team, Pierre Gasly FRA , Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda JPN , Scuderia AlphaTauri nordphotoxGmbHx/xBratic nph00250
FORMULA 1 AWS GRAND PRIX DU CANADA 2022 / 19.06.2022, Circuit Gilles-Villeneuve, Montreal, FORMULA 1 AWS GRAND PRIX DU CANADA 2022 , im Bild Charles Leclerc MCO, Scuderia Ferrari, Lance Stroll CAN, Aston Martin Aramco Cognizant Formula One Team, Pierre Gasly FRA, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda JPN, Scuderia AlphaTauri *** FORMULA 1 AWS GRAND PRIX DU CANADA 2022 19 06 2022, Circuit Gilles Villeneuve, Montreal, FORMULA 1 AWS GRAND PRIX DU CANADA 2022 , in picture Charles Leclerc MCO , Scuderia Ferrari, Lance Stroll CAN , Aston Martin Aramco Cognizant Formula One Team, Pierre Gasly FRA , Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda JPN , Scuderia AlphaTauri nordphotoxGmbHx/xBratic nph00250 IMAGO/NORDPHOTO

Όλα τα βλέμματα στην πίστα του Σίλβερστοουν αυτό το Σαββατοκύριακο! Ανάλυση & προγνωστικά.

Φτάσαμε αισίως στον δέκατο αγώνα της χρονιάς, το περίφημο Βρετανικό Γκραν Πρι, το αρχαιότερο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 και σίγουρα ένα από τα πιο εμβληματικά. Η πίστα του Σίλβερστόουν χρονολογείται από το 1948 και το 1950 φιλοξένησε τον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην ιστορία, υπό το βλέμμα του Βασιλιά Γεωργίου του 6ου με νικητή τον Ιταλό Νίνο Φαρίνα με Άλφα Ρομέο.

Το Σίλβερστόουν θεωρείται ακόμη και σήμερα ένα από τα καλύτερα σιρκουί στον κόσμο και το Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας, διατηρεί αναλλοίωτη την αίγλη του, έχοντας πολλές φορές αποδειχθεί σημείο καμπής στη διάρκεια μιας σεζόν, όπως και πέρυσι που η Ρεντ Μπουλ είδε τη διαφορά των 44 βαθμών που είχε «χτίσει» στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών, να μειώνεται μόλις στους 6 μετά τον αγώνα.

Φέτος βέβαια ξεκινάει με βαθμολογικό γκαπ 76 βαθμών, αλλά όταν ο ίδιος ο αρχηγός της ομάδας της Ρεντ Μπουλ. παραδέχεται ευθαρσώς ότι η σχεδίαση της πίστας, ευνοεί εξ ορισμού τις δύο Φεράρι, δεν μπορούμε να μην το αγνοήσουμε στην προσέγγιση μας…

Βρετανικό Γκραν Πρι με Live Betting & Μακροχρόνια στοιχήματα στη Stoiximan

Ανολοκλήρωτες υποθέσεις;

Πολυνίκης του Βρετανικού Γκραν Πρι βέβαια είναι ο Λούις Χάμιλτον με συνολικά 8 νίκες και μάλιστα τρεις συνεχόμενες κατά την τελευταία τριετία. Κάτι όμως που φέτος έχει μόλις 8,3% πιθανότητα να επαναληφθεί σύμφωνα με τις αποδόσεις της Stoiximan, καθώς η Μερσέντες φέτος έχει αξεπέραστα (;) προβλήματα και όσο καλός πιλότος και να είναι ο 37χρονος από το Στίβενεϊτζ, δεν μπορεί να συναγωνιστεί το μονοθέσιο της Ρεντ Μπουλ και τη δεινότητα του Μαξ Φερστάπεν.

Ο Ολλανδός πιλότος είναι εύλογα το πρώτο φαβορί για νικητής και στο Βρετανικό Γκραν Πρι σε απόδοση 2,00 καθώς μετά τις νίκες του σε Αζερμπαϊτζάν και την τρομερή κούρσα που έκανε στο Γκραν Πρι του Καναδά. Πόσο μάλλον όταν του έχει μείνει γινάτι από την περσινή κούρσα όταν αποχώρησε με ασθενοφόρο από την πίστα και είδε τελικά από το νοσοκομείο τον άσπονδο του αντίπαλο, Λιούις Χάμιλτον, να αποθεώνεται στο βάθρο του νικητή.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του λοιπόν ο Φερστάπεν, έδειξε ότι το έχει κρατήσει «μανιάτικο» και έκανε λόγο για «ανολοκλήρωτες υποθέσεις» στο Σίλβερστοουν. Κάτι που όμως δεν είναι απαραίτητα καλός σύμβουλος, όσο και εάν φέτος το μονοθέσιο της Ρεντ Μπουλ, δείχνει εγγύηση, με 6 σερί κερδισμένα Γκραν Πρι (πέντε ο Φερστάπεν και ένα ο Πέρεζ), οπότε και προσφέρεται εύλογα σε απόδοση μόλις 1,70 για νικητήριο μονοθέσιο στο Σιλβερστόουν.

Η γκαντεμιά της Φεράρι και του Λεκλέρ

Έχοντας πλέον στη διάθεση μας το απολύτως ικανό δείγμα των δέκα Γκραν Πρι, είναι σαφές ότι στη φετινή σεζόν της Φόρμουλα 1 υπάρχουν τέσσερα διακριτά επίπεδα δυναμικής. Προφανώς ξεχωρίζει η Ρεντ Μπουλ, αλλά κανείς δεν δικαιούται να αγνοήσει ότι η Φεράρι που την πιέζει περισσότερο απ’ όσο ποτέ, το μονοθέσιο της οποίας, δείχνει ότι έχει την ταχύτητα να διεκδικήσει τις νίκες, αλλά έχει προδοθεί από μηχανικά προβλήματα και άστοχες επιλογές τακτικής. Ακολουθεί μόνη τρίτη η Μερσέντες που μαζεύει σταθερά πολύτιμους βαθμούς και ακολουθούν σε μεγάλη απόσταση οι υπόλοιποι, με εξαίρεση ίσως τη Γουίλιαμς που το παλεύει αξιοσημείωτα.

Ο μόνος που βάσει εμφανίσεων και μονοθέσιου μοιάζει, αυτή τη στιγμή. ικανός να απειλήσει την Ρεντ Μπουλ και τον Φερστάπεν, είναι ο Μονεγάσκος Σαρλ Λεκλέρ ο οποίος προσφέρεται από τη Stoiximan σε απόδοση 3,00 ενώ μοιράζεται με τον Φερστάπεν τον τίτλο του φαβορί για τον ταχύτερο γύρο σε απόδοση 2,50. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει κατά συνέπεια και η συνδυαστική αγορά, να κερδίσει τον αγώνα, κάνοντας ταυτόχρονα τον ταχύτερο γύρο, ενδεχόμενο που πληρώνει 5,50!

Ο Λεκλέρ είχε αρκετές ατυχίες στα τελευταία τρία Γκραν Πρι: στο «σπίτι του» στο Μονακό, κέρδισε την Pole Position (όπως άλλες 5 φορές φέτος), αλλά λόγω σοβαρού στρατηγικού λάθους στη βρεγμένη πίστα του Μόντε Κάρλο, τερμάτισε τελικά 4ος. Στο Αζερμπαϊτζάν έσκασε το μοτέρ στο μονοθέσιό του στον 20ο γύρο, ενώ στον Καναδά, αναγκάστηκε να ξεκινήσει από την 19η θέση, επίσης λόγω αλλαγών στον κινητήρα του. Παρόλα αυτά, κατάφερε με ένα απίθανο ντεμαράζ να τερματίσει στην 4η (!) θέση – σαν δήλωση προθέσεων δηλαδή ότι την επόμενη φορά που η Φεραρι του δεν θα αντιμετωπίσει μηχανικά θέματα, θα ανοίξει σαμπάνιες…

Με την υπόθεση εργασίας λοιπόν ότι η Φεράρι θα έχει λύσει επιτέλους τα μηχανικά της προβλήματα και θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο το potential του ταχύτατου μονοθέσιου της, προκαλούν και οι αποδόσεις του Κάρλος Σάινθ. Μπορεί ο νεαρός Ισπανός να έχει δύσκολο έργο να φτάσει στην κορυφή του βάθρου αλλά και πάλι οι αποδόσεις των μπουκμέικερ τον αδικούν. Το να κερδίσει τον αγώνα (σε περίπτωση που πάλι κάτι «στραβώσει» στον Λεκλέρ) μας προσφέρεται σε απόδοση 12,00 από την Stoiximan και αυτή είναι μια πολύ υψηλή απόδοση για ένα τόσο καλό οδηγό και αξίζει να παιχθεί, έστω και σαν “fun bet”.

Αμέτρητες αγορές για τα Προκριματικά & τον Αγώνα του Σίλβερστόουν στη Stoiximan

Η παράδοση του Χάμιλτον

Με αφετηρία το γεγονός ότι η Μερσέντες θα φέρει ένα σημαντικό πακέτο αναβαθμίσεων σε αυτόν τον αγώνα, σε συνδυασμό με τις «εντός έδρας» συνθήκες και την εκτελεστική δεινότητα του Λούις Χάμιλτον σε μία πίστα που το «πιτ» φέρει το όνομα του, επιτρέπουν αυτή τη φορά περιθώρια αισιοδοξίας για κάτι παραπάνω από μια ευπρόσωπη συγκομιδή βαθμών.

Ήδη στο Αζερμπαϊτζάν, όσο και στον Καναδά, οι δύο ομόσταυλοι Βρετανοί, εναλλάχθηκαν μεταξύ 3ης και 4ης θέσης, δίνοντας στη Μερσέντες το δικαίωμα να πλησιάσει τη Φεράρι στην κατάταξη των κατασκευαστών. Ο δε επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής Λούις Χάμιλτον, τερμάτισε με χαρακτηριστική άνεση 3ος στο πρόσφατο Γκραν Πρι του Καναδά, πετυχαίνοντας το δεύτερο φετινό του βάθρο και δεν βλέπουμε κανένα λόγο να μη μπορέσει να το επαναλάβει στη γενέθλια γη του, στην εξαιρετική απόδοση του 2,80.

Επιλογές Φόρμουλα 1 – Βρετανικό Grand Prix

  • Νικητής αγώνα & Ταχύτερος γύρος – Σαρλ Λεκλέρ (5,50)
  • Νικητής αγώνα – Κάρλος Σάινθ (12,00)
  • Νικητήριο Μονοθέσιο – Φεράρι (2,60)
  • Να ανέβει στο βάθρο – Λιούις Χάμιλτον (2,80)

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ