ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Ώρα για Super League, ώρα για μεγάλη μπάλα!

Ώρα για Super League, ώρα για μεγάλη μπάλα!

Το ελληνικό πρωτάθλημα σήκωσε την αυλαία του και η Interwetten.gr παίζει μεγάλη μπάλα, με εκατοντάδες αγορές, αγώνες με 0% γκανιότα και σπέσιαλ αποδόσεις, τόσο στη Super League, όσο και στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης!

Η αναμονή τελείωσε και η Super League είναι ξανά εδώ! Το ελληνικό πρωτάθλημα ξεκίνησε και η Interwetten.gr, όπως πάντα, παίζει την καλύτερη μπάλα, με εκατοντάδες αγορές, αγώνες με 0% γκανιότα και σπέσιαλ αποδόσεις.

Παρ’ ότι το μεγάλο ντέρμπι απουσιάζει από την πρώτη αγωνιστική, η Interwetten.gr συμμετέχει με τον πλέον δυναμικό τρόπο στη γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου, προσφέροντας επιλογές και για κατάκτηση του τίτλου, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η Interwetten.gr, βεβαίως, δεν απουσιάζει και από τις μεγάλες λίγκες της Ευρώπης (Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga και Ligue 1), με 400+ αγορές και σούπερ αποδόσεις για όλα τα γούστα.

Την παράσταση κλέβει το κλασικό ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ (Δευτέρα 22/08, 22:00), το οποίο προσφέρεται από την Interwetten.gr με 0% γκανιότα και πάνω από 330 αγορές.

Το μέλλον της Interwetten.gr είναι εδώ!

Η Interwetten.gr κάνει την διαφορά με τις προσφορές της και βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της, με γνώμονα τα «θέλω» των πελατών της και της αγοράς.

Η Interwetten.gr, λοιπόν, κάνει το παραπάνω βήμα και, μεταξύ πολλών άλλων, προσφέρει τα εξής:

-Έξτρα αγορές σε όλα τα κορυφαία γεγονότα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (400+ ποδόσφαιρο, 150+ μπάσκετ).

-Αγορές με 0% γκανιότα* σε επιλεγμένους αγώνες.

-Combo bets σε επιλεγμένους αγώνες και σε όλους τους ελληνικούς αγώνες ποδοσφαίρου (corner, cards/bookings).

-Αγορές scorer σε όλους του ελληνικούς αγώνες.

-Νέες αγορές σε μακροχρόνια στοιχήματα.

-Αγορές παικτών σε σημαντικούς αγώνες μπάσκετ ελληνικών ομάδων.

-Combo bets σε σημαντικούς αγώνες μπάσκετ ελληνικών ομάδων.

-Αγορές παικτών σε όλους τους αγώνες του NBA.

-Προσφορά παιχνιδιών ESports (FIFA)

Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ