STOIXIMAN BET

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ με Stoiximan Master & Μπενζεμά στο 3.50

Osasuna - Real Madrid Karim Benzema of Real Madrid during Osasuna - Real Madrid played at Estadio El Sadar in Pamplona Spain 220420DB35057 Copyright: xJONESx 220420DB35057.jpg
Osasuna - Real Madrid Karim Benzema of Real Madrid during Osasuna - Real Madrid played at Estadio El Sadar in Pamplona Spain 220420DB35057 Copyright: xJONESx 220420DB35057.jpg IMAGO/JONES

Ώρα για ημιτελικούς Champions League με το Σίτι - Ρεάλ να κάνει σέντρα απόψε στις 22:00.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο 'Etihad', φιλοδοξώντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό. Ένας ημιτελικός που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ στο παιχνίδι και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε εύκολη δουλειά στη φάση των ομίλων και ακόμη πιο εύκολη κόντρα στη Σπόρτινγκ στους 16. Χρειάστηκε όμως να προσπαθήσει πολύ στο γήπεδο για να αφήσει εκτός συνέχειας την Ατλέτικο Μαδρίτης, επιστρατεύοντας ακόμη και ασυνήθιστες -για το προφίλ της- μεθόδους. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ωστόσο και πέτυχε τον στόχο της.

Super Ενισχυμένες: Να σκοράρει η Man City και στα 2 ημίχρονα στο 2.87 από 2.20

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάλι δεν... χαμπαριάζει. Είναι τέτοια η δυναμική της, που φροντίζει να υπενθυμίσει σε όλους ότι τα γαλόνια στη φανέλα της είναι ανεξίτηλα. Πέτυχε επική ανατροπή - πρόκριση επί της Παρί Σεν Ζερμέν και έβγαλε αντίδραση όταν όλα έδειχναν να χάνονται στη ρεβάνς με την Τσέλσι.

Ομάδα με μέταλλο, χαρακτήρα και ηγέτη τον ασύλληπτο φέτος Καρίμ Μπενζεμά, θα επιχειρήσει να δημιουργήσει συνθήκες πρόκρισης για την αποφασιστική μάχη της Μαδρίτης.

Super Ενισχυμένες: Να σκοράρει ο Μπενζεμά στο 3.50 από 2.70

Ζόρικο ζευγάρι. Η Σίτι είναι ξανά φαβορί, η Ρεάλ ξανά το αουτσάιντερ. Αδιαμφισβήτητη η ποιότητα και η ποδοσφαιρική πρόταση των 'πολιτών', όμως οι 'μερένγκες' μέσω της αγωνιστικής τους παρουσίας έχουν κάνει δήλωση ανωτερότητας. Το στοίχημα 1Χ & G/G και under 4,5 κάρτες σε απόδοση 3.35 στο MatchCombo της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

TAGS STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ