ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Η ώρα της μεγάλης κρίσης

Liverpool's Thiago, left, fights for the ball with Manchester City's Fernandinho during the English FA Cup semifinal soccer match between Manchester City and Liverpool at Wembley stadium in London, Saturday, April 16, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
Liverpool's Thiago, left, fights for the ball with Manchester City's Fernandinho during the English FA Cup semifinal soccer match between Manchester City and Liverpool at Wembley stadium in London, Saturday, April 16, 2022. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Την Κυριακή (22/05), στην τελευταία αγωνιστική της Premier League, κρίνεται ο τίτλος της πρωταθλήτριας Αγγλίας μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, τις οποίες χωρίζει μόλις ένας βαθμός.

Στην τελευταία αγωνιστική της Premier League θα κριθεί ο τίτλος της πρωταθλήτριας Αγγλίας μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. Εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα από την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει με 0% γκανιότα τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και άλλους επτά αγώνες του τριημέρου, οι οποίοι παίζονται και συνδυαστικά!

Η Interwetten.gr προσφέρει εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα στις αναμετρήσεις των Πολιτών με την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ και των Κόκκινων με την Γουλβς των Ζοσέ Σα και Ντάνιελ Ποντένσε, σε μια Κυριακή που θα κριθεί και το ποια θα είναι η τρίτη ομάδα που θα υποβιβαστεί στη Championship, μεταξύ Μπέρνλι και Λιντς.

Στην Ελλάδα, βεβαίως, την τιμητική του έχει ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιος της Αθήνας (Σάββατο 21/05, 20:00), με τους Πράσινους να ψάχνουν τον πρώτο τους τίτλο μετά από οκτώ χρόνια και τον Δικέφαλο να αναζητά το πέμπτο του Κύπελλο τα τελευταία έξι χρόνια.

Η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα το μεγάλο ραντεβού Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, μαζί βεβαίως με πάνω από 170 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets με υψηλές αποδόσεις.

Η Interwetten.gr είναι η πρώτη εταιρεία που πρόσφερε τη δυνατότητα ταυτόχρονου πονταρίσματος δύο ή περισσότερων αγώνων με 0% γκανιότα, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την πιθανότητα υψηλότερων κερδών.

Εκτός, λοιπόν, από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα και τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας μεταξύ Φράιμπουργκ και Λειψίας (Σάββατο 21/05, 21:00), αλλά και έξι ακόμα παιχνίδια του τελευταίου, «γεμάτου» ποδοσφαιρικού τριημέρου πριν από τις διακοπές.

Η Interwetten.gr, λοιπόν, προσφέρει με 0% γκανιότα και 400+ αγορές και τις παρακάτω αναμετρήσεις: Τζένοα - Μπολόνια (Σάββατο 21/05, 18:15), Βαλένθια - Θέλτα (21/05, 18:30), Μπράιτον - Γουέστ Χαμ (Κυριακή 22/05, 18:00), Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ (22/05, 23:00), Σεβίλλη - Αθλέτικ Μπιλμπάο (22/05, 23:00) και Αμβούργο - Χέρτα Βερολίνου (Δευτέρα 23/05, 21:30).

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης*! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Το μέλλον της Interwetten είναι εδώ!

Η Interwetten.gr κάνει την διαφορά με τις προσφορές της και βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της, με γνώμονα τα «θέλω» των πελατών της και της αγοράς.

Η Interwetten.gr, λοιπόν, κάνει το παραπάνω βήμα και, μεταξύ πολλών άλλων, προσφέρει τα εξής:

  • Έξτρα αγορές σε όλα τα κορυφαία γεγονότα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (400+ ποδόσφαιρο, 150+ μπάσκετ).
  • Αγορές με 0% γκανιότα* σε επιλεγμένους αγώνες.
  • Combo bets σε επιλεγμένους αγώνες και σε όλους τους ελληνικούς αγώνες ποδοσφαίρου (corner, cards/bookings).
  • Αγορές scorer σε όλους του ελληνικούς αγώνες.
  • Νέες αγορές σε μακροχρόνια στοιχήματα.
  • Αγορές παικτών σε σημαντικούς αγώνες μπάσκετ ελληνικών ομάδων.
  • Combo bets σε σημαντικούς αγώνες μπάσκετ ελληνικών ομάδων.
  • Αγορές παικτών σε όλους τους αγώνες του NBA.
  • Προσφορά παιχνιδιών ESports (FIFA).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ