ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Η "καυτή" μάχη της Τούμπας

Η "καυτή" μάχη της Τούμπας

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στο ματς που έχει την τιμητική του στην 20ή αγωνιστική της Super League Interwetten. Με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr η αναμέτρηση της Τούμπας, όπως και άλλα πέντε παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Χτύπημα» στην μάχη τίτλου της Super League Interwetten ή αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για το ποια ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα; Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό (Κυριακή 30/01, 19:30), αλλά η έκβασή του μπορεί να κρίνει πολλά για τον φετινό πρωταθλητή.

Η μάχη της Τούμπας, σε ένα Σαββατοκύριακο χωρίς τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία) λόγω προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, προσφέρεται με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr, μαζί με πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo bets, για όλα τα γούστα και τις επιλογές.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten! Όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα με δυνατές αποδόσεις! 21+

Λίγη ώρα πριν από το ντέρμπι (30/01, 17:15), η τρίτη ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον πάντα απρόβλεπτο Βόλο, με μοναδικό στόχο τη νίκη για να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα της Τούμπας. αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο επίσης προσφέρεται με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr, μαζί με πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα.

Ο ανεβασμένος Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, θέλει να δώσει συνέχεια στο καλό του σερί υποδεχόμενος τον φιλόδοξο Αστέρα Τρίπολης (Σάββατο 29/01, 15:00), ώστε να εδραιώσει την θέση του στην πρώτη τετράδα, ενόψει των πλέι οφ. Με 0% γκανιότα και αυτή η αναμέτρηση από την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει και πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo bets.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση* για τους παίκτες! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Η Interwetten.gr θα προσφέρει με 0% γκανιότα δύο από τους προημιτελικούς του συναρπαστικού Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, καθώς και άλλων τριών αγώνων της Super League Interwetten. Πρόκειται για τις εξής αναμετρήσεις: Λαμία - ΟΦΗ (Σάββατο 29/01, 15:00), Ιωνικός - Ατρόμητος (29/01, 17:15) και Παναιτωλικός - Άρης (Κυριακή 30/01, 15:00).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ