STOIXIMAN

Φιορεντίνα - Γουέστ Χαμ: Τελικός Conference League με Stoiximan Master

Vltava River and Charles Bridge in Prague, Czech Republic
Vltava River and Charles Bridge in Prague, Czech Republic ISTOCK

Ραντεβού με την ιστορία για «βιόλα» και «σφυριά» στον τελικό του Europa Conference League! Ανάλυση και προγνωστικά.

Στη Fortuna Arena της Πράγας διεξάγεται ο δεύτερος τελικός της ιστορίας του Europa Conference League. Με τις Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ να ερίζουν για την διαδοχή του τροπαίου , σε μια αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Οι «βιόλα» ξεπέρασαν σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Μπράγκα στα playoffs, αλλά και της Σίβασπορ στην φάση των 16. Χρειάστηκε όμως να επιβιώσουν από τα θρίλερ με Λεχ Πόζναν στα προημιτελικά και Βασιλεία στα ημιτελικά, για να βρεθούν 90 λεπτά μακριά από την κατάκτηση του τίτλου. Εντός συνόρων, η Φιορεντίνα είχε μια καθ' όλα ανταγωνιστική εικόνα, έμεινε ωστόσο με άδεια χέρια. Έμεινε 8η και εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων στη Serie A, ενώ ηττήθηκε στον τελικό του Copa Italia από την Ίντερ.

Χωρίς τον μεγάλο σταρ στην ενδεκάδα της, ξεχωρίζει όμως για την πολυφωνία σε δημιουργία και εκτέλεση. Καμπράλ με 17 γκολ, Γκονσάλες με 14 και Γιόβιτς με 13 είναι οι κύριοι εκφραστές στο σκοράρισμα. Μπιράγκι με 13 ασίστ, Ικονέ με 8 και Κουαμέ με άλλες τόσες είναι οι βασικοί δημιουργοί, ενώ οι Μποναβεντούρα (6 γκολ & 6 ασίστ) και Σαπονάρα (6 γκολ & 7 ασίστ) προσφέρουν παντού λύσεις με το πολυδιάστατο παιχνίδι τους.

Η Γουέστ Χαμ «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τις ΑΕΚ Λάρνακας και Γάνδη στην φάση των 16 και τα προημιτελικά αντίστοιχα. Χρειάστηκε ωστόσο να ιδρώσει απέναντι στην Άλκμααρ στα ημιτελικά, σφραγίζοντας την πρόκριση της στον τελικό στο 94' της ρεβάνς στην Ολλανδία.

Μάλλον απογοήτευσε στις υποχρεώσεις της εντός συνόρων και ειδικά στην Premier League, όπου αναλώθηκε σε μια μάχη παραμονής. Οξύμωρο με βάση τη δυναμική και το ρόστερ της, ωστόσο απέφυγε τα χειρότερα, έστω και στο φινάλε. Απαλλαγμένη πλέον από την πίεση, έχει την ευκαιρία να κλείσει ιδανικά τη σεζόν πλέον.

Σκαμάκα και Κορνέ ήταν οι δύο δυνατές της μεταγραφές για τη γραμμή κρούσης το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο αμφότεροι τα βρήκαν σκούρα στην Premier League. Έτσι, ουσιαστικά πέντε παίκτες σήκωσαν το βάρος σε σκορ και δημιουργία. Οι Μπόουεν (12 γκολ & 9 ασίστ), Αντόνιο (14 γκολ & 5 ασίστ), Μπενραμά (11 γκολ & 5 ασίστ), Πακετά (5 γκολ & 6 ασίστ) και Σούτσεκ (3 γκολ & 6 ασίστ).

Τελικός με πολύ λεπτές ισορροπίες, καθώς δεν είναι πολλά όσα χωρίζουν αγωνιστικά τις δύο ομάδες. Η Φιορεντίνα έχει μεγαλύτερη φαντασία στο παιχνίδι της, η Γουέστ Χαμ ξέρει να κοντρολάρει τον ρυθμό και οι λεπτομέρειες θα κρίνουν την έκβαση της αναμέτρησης.

Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Μπόουεν Over 0,5 προσπάθειες στην εστία & Φιορεντίνα Over 4,5 κόρνερ σε απόδοση 4.40 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ