ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Επιλογές για ταμείο με Premier League και Γιουβέντους - Μίλαν

Db Milano 08/10/2022 - campionato di calcio serie A / Milan-Juventus / foto Daniele Buffa/Image nella foto: Olivier Giroud-Rade Krunic-Leandro Paredes PUBLICATIONxNOTxINxITA

Την Κυριακή τα βλέμματα όλων θα στραφούν στην τελευταία αγωνιστική της Premier League και στην προτελευταία στροφή της Serie A.

Στην Αγγλία η αρνητική έκπληξη της σεζόν ολοκληρώθηκε, αφού η Λίβερπουλ έμεινε εκτός Champions League και την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στο Europa League.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στο ένα εισιτήριο για την έξοδο στην Ευρώπη και στη «μάχη» της παραμονής. Η Λιντς υποδέχεται την Τότεναμ και οι γηπεδούχοι θα παίξουν τα ρέστα τους για τη σωτηρία τους. Στην αντίπερα όχθη οι «πετεινοί» μετά από δύο ήττες ψάχνουν το «τρίποντο» και περιμένουν «γκέλα» της Άστον Βίλα για να βγουν στο Conference League. Η ποιότητα της Τότεναμ είναι αδιαμφησβήτητη, ενώ η Λιντς συμπλήρωσε 8 σερί ματς χωρίς νίκη και η άμυνά της μπάζει νερά. Η νίκη της Τότεναμ προσφέρεται σε απόδοση 2.40!

Ματς ζωής και θανάτου παίζει και η Λέστερ απέναντι στην αδιάφορη Γουέστ Χαμ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν αποκλειστικά την κατάσταση στα πόδια τους, αφού χρειάζονται νίκη και παράλληλα «γκέλα» της Έβερτον για να σωθούν. Ωστόσο, οι παίκτες της Λέστερ θα ρισκάρουν και η αναμέτρηση ενδέχεται να γίνει ροντέο, αφού η άμυνα των γηπεδούχων είναι από τις χειρότερες. Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Στη Serie A δεσπόζει το ντέρμπι του βορρά ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μίλαν. Υπάρχει τεράστιο κίνητρο και στις δύο πλευρές. Η «Κυρία» τιμωρήθηκε εκ νέου με αφαίρεση 10 βαθμών, όμως εκκρεμεί η έφεση. Ωστόσο, είτε μείνει η τιμωρία είτε όχι η Γιούβε «καίγεται» για τη νίκη, προκειμένου τη νέα σεζόν να παίξει τουλάχιστον στο Europa League.

Ανάλογο κίνητρο έχει και η Μίλαν, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 64 βαθμούς, αλλά δεν αισθάνεται σίγουρη για τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League. Υπενθυμίζουμε ότι Αταλάντα και Ρόμα απειλούν τους «ροσονέρι».

Το παιχνίδι στο Τορίνο ως κλασικό ιταλικό ντέρμπι δείχνει οριακό, ενώ τα δύο από τρία τελευταία ματς έχουν λήξει ισοπαλία. Βρίσκουμε το «Χ» σε απόδοση 3.40!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ