INTERWETTEN BET

Ένα Κύπελλο γεμάτο παγίδες

Ένα Κύπελλο γεμάτο παγίδες

Το Κύπελλο Ελλάδας παίρνει την σκυτάλη από τη Super League Interwetten, με τις πρώτες συναρπαστικές μονομαχίες για την φάση των «16», η οποία κρύβει παγίδες για τους «μεγάλους». Όπως πάντα, η Interwetten.gr παίζει… μεγάλη μπάλα.

Η μπάλα δεν σταματάει ποτέ! Και, μετά από μια ακόμα συναρπαστική αγωνιστική της Super League Interwetten, στην σκηνή «ανεβαίνει» το Κύπελλο Ελλάδας με τα πρώτα παιχνίδια για την φάση των «16», τα οποία κρύβουν παγίδες για τους «μεγάλους».

Ο εξαιρετικός Βόλος θέλει να βάλει… μπελάδες στον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (Τετάρτη 01/12, 19:00), σε μια αναμέτρηση για την οποία η Interwetten.gr προσφέρει 70 ειδικά στοιχήματα, μεταξύ των οποίων είναι και οι σκόρερ.

Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

Σε απόδοση 6,50 να ανοίξει το σκορ ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, στο 10,00 να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Σωτήρης Νίνης κόντρα στην ομάδα που τον ανέδειξε, πάντα από την Interwetten.gr.

Το πιο αμφίρροπο ζευγάρι, στα χαρτιά τουλάχιστον, συνθέτουν Άρης και ΟΦΗ. Οι Κίτρινοι προέρχονται από τον θρίαμβο στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και υποδέχονται τους «φουριόζους» Κρητικούς (01/12, 17:00), σε μια αναμέτρηση με 70 ειδικά στοιχήματα από την Interwetten.gr, με την ελκυστική κατηγορία των σκόρερ να ξεχωρίζει.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί την Κηφισιά (01/12, 20:15) και θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Η Interwetten.gr προσφέρει 61 ειδικά στοιχήματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, στο 2,10 να σημειωθούν πάνω από 3,5 γκολ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Κύπελλο στην Ελλάδα και, την ίδια ώρα, συναρπαστική συνέχεια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με ιδανική… συμπαίκτρια την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει πέντε παιχνίδια με 0% γκανιότα, πλειάδα ειδικών στοιχημάτων και ελκυστικά combo bets.

Ξεχωρίζουν η παραδοσιακή μονομαχία της La Liga μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο (Τετάρτη 01/12, 22:00), το ντέρμπι του Λίβερπουλ μεταξύ Έβερτον και Λίβερπουλ (01/12, 22:15), η classic κόντρα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ (Πέμπτη 02/12, 22:15) και, βεβαίως, το ντέρμπι της Λισσαβόνας μεταξύ Μπενφίκα και Σπόρτινγκ (Παρασκευή 03/12, 23:15). Όλα με την… πινελιά της Interwetten.gr!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

TAGS INTERWETTEN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ