ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Διαγωνισμός Interwetten: Διεκδίκησε την επίσημη εμφάνιση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

Διαγωνισμός Interwetten: Διεκδίκησε την επίσημη εμφάνιση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

Η Interwetten δίνει την ευκαιρία σε 4 τυχερούς να κερδίσουν από μία επίσημη εμφάνιση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Δες τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό. 

Οι διαγωνισμοί στα social accounts της Interwetten συνεχίζονται. Αυτή τη φορά, η στοιχηματική εταιρεία δίνει την ευκαιρία σε 4 τυχερούς να κερδίσουν από μία επίσημη εμφάνιση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Τέσσερις παίκτες των Αρκάδων προσκαλούν τους followers της Interwetten να τους αντιμετωπίσουν σε ένα άκρως ποδοσφαιρικό challenge και να διεκδικήσουν τις εμφανίσεις τους, στις οποίες φέτος αποτυπώνονται όλα τα ιστορικά μνημεία και κτίρια της Τρίπολης;

Εσύ ποιoν παίκτη του Αστέρα Τρίπολης θέλεις να αντιμετωπίσεις στο Challenge της Interwetten; Ο Franco Bellocq και ο Adrian Riera σε προκαλούν στα ποδαράκια, ενώ ο Sudais Ali Baba και ο Sito στις κεφαλιές!

Η διαδικασία για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό είναι απλή. Αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

  • Κάνε Like στο post του διαγωνισμού
  • Κάνε Like στη σελίδα της Interwetten στο Facebook
  • Κάνε follow τη σελίδα της Interwetten στο Instagram
  • Ανέβασε σε σχόλιο στο post του διαγωνισμού, το δικό σου video με κεφαλιές ή ποδαράκια, σχολιάζοντας ποιον από τους 4 παραπάνω αθλητές "προκαλείς", κάνοντας επίσης "tag" ένα φίλο σου

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται με κλήρωση την Παρασκευή (20/11) το μεσημέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ