BET CORNER

Bet Builder σε απόδοση 4.75 από το Ν. Κορέα - Γκάνα

Ο Ινιάκι Γουίλιαμς με τη φανέλα της Γκάνας κόντρα στην Πορτογαλία μετά από χαμένη ευκαιρία
Ο Ινιάκι Γουίλιαμς με τη φανέλα της Γκάνας κόντρα στην Πορτογαλία © 2022 HASSAN AMMAR/ASSOCIATED PRESS

Η Γκάνα παίζει τα ρέστα της κόντρα στη Νότια Κορέα, η οποία από μέρους της άφησε καλές εντυπώσεις κόντρα στην Ουρουγουάη στην πρεμιέρα. Ποντάρισμα σε Bet Builder σε απόδοση 4.75.

Η δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο συνεχίζεται και σειρά παίρνουν τη Δευτέρα ο έβδομος και ο όγδοος όμιλος. Το πρόγραμμα του τελευταίου ομίλου ανοίγει στις 15:00 εκεί που η Νότια Κορέα κοντράρεται με τη Γκάνα. Άφησε καλές εντυπώσεις η ομάδα του Μπέντο στην πρεμιέρα που πήρε το 0-0 κόντρα στην Ουρουγουάη, ένα από τα φαβορί για τον τίτλο.

Μπήκαν πιο δυνατά οι Ασιάτες και ήταν αυτοί που έκαναν παιχνίδι, δημιούργησαν καλές προϋποθέσεις, ενώ είχε μέσα στο ματς μια καλή στιγμή και ο Ουί Τζο, θετική και η παρουσία του Χουάνγκ, του έτερου παίκτη του Ολυμπιακού. Πιο ισορροπημένη η κατάσταση από ένα σημείο και έπειτα, έπαιξε σε πιο χαμηλά μέτρα ο Μπέντο, ο οποίος έδωσε και ανάσες σε κάποιους παίκτες του στο β’ μέρος.

Η Γκάνα πλήρωσε το γεγονός πως ήταν διστακτική και φοβήθηκε το ματς με την Πορτογαλία, έκανε λάθη, σεβάστηκε παραπάνω από όσο έπρεπε τους Ίβηρες, τους έδωσε μέτρα και άργησε να μπει στο mood του αγώνα. Καλή η παρουσία του γκολκίπερ παρά το 3-2, ιδιαίτερα απειλητικοί Αγιού και Ινιάκι Γουίλιαμς, ο πρώτος ισοφάρισε προσωρινά στο 73’, ενώ ο δεύτερος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 3-3 στην τελευταία φάση του αγώνα.

Άνοιξε το ματς από ένα σημείο και έπειτα, το πίστεψε πως μπορεί να πάρει το ματς στο 1-1, ρίσκαρε, αλλά δεν της βγήκε. Συν τοις άλλοις όλοι έφυγαν με πίκρα και παράπονα από το ματς για τη διαιτησία και για το πέναλτι που πήρε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση.

Αμφότερες καλούνται να τα δώσουν όλα στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής. Η Ν. Κορέα έκλεισε σωστά τους χώρους, είχε και μια κλασική ευκαιρία, αλλά αυτή τη φορά οφείλει να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες, ενώ παραδοσιακά κόντρα σε ομάδες της Αφρικής βρίσκει πάνω από ένα γκολ και καρπώνεται βαθμούς. Το ματς για τη Γκάνα είναι do or die, σκοπεύουν να ανασυνταχθούν μετά από τα όσα έγιναν κόντρα στην Πορτογαλία οι Αφρικανοί, ενώ περιμένουμε ακόμα πιο αποφασισμένο τον Ινιάκι Γουίλιαμς μετά από την παρουσία του κόντρα στους Ίβηρες. Το Bet Builder Goal/Goal και να σκοράρει ο Ινιάκι Γουίλιαμς στο ματς σε απόδοση 4.75 στη Stoiximan μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ