TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Αξίζουν το 2.20 στη μάχη παραμονής και δύο Goal/Goal

Ο Ολιβιέ Ζιρού πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Κάλιαρι
Ο Ολιβιέ Ζιρού πανηγυρίζει © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε τρία καλοπληρωμένα πονταρίσματα.

Μάχη ουραγών έχουμε στην Serie A ανάμεσα στη Σπέτσια και στη Σαλερνιτάνα. Μετά από 7 αγωνιστικές ουραγός είναι η Κάλιαρι με 3 βαθμούς, που το ρόστερ της δεν είναι για να υποβιβαστεί και με τον Ματσάρι αναμένεται να βρει την άκρη να παραμείνει στην κατηγορία. Με έναν βαθμό πιο πάνω, κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, βρίσκονται η Σπέτσια και η Σαλερνιτάνα. Με βάση την εικόνα που παρουσιάζουν οι ομάδες, με διαφορά η χειρότερη ομάδα, όχι μόνο στη φετινή Serie A, αλλά των τελευταίων χρόνων που έχει αγωνιστεί στην κατηγορία είναι η Σαλερνιτάνα. Την τελευταία αγωνιστική πριν από τη διακοπή πέτυχε μία εντελώς τυχερή εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Τζένοα σε παιχνίδι με xG 0,55 - 1,59.

Η Σαλερνιτάνα δεν ανήκει στο επίπεδο της Serie A

Η Σπέτσια ασφαλώς και προβληματίζει, έχει όμως την περσινή εμπειρία και δεν μπορώ να αποκλείσω την πιθανότητα να βρει τρόπο να γυρίσει την κατάσταση. Έχει παλέψει και τα τρία παιχνίδια που έχει δώσει και έχει χάσει στο γήπεδο της. Στην τελευταία φάση έχασε 0-1 από την Ουντινέζε, 2-3 με ανατροπή από τη Γιουβέντους και 1-2 με τέρμα του Μπραχίμ Ντίαζ στο 85ο λεπτό από τη Μίλαν. Στο τελευταίο της παιχνίδι η ήττα με 4-0 στη Βερόνα είναι πλασματική. Τέσσερεις τελικές είχε η Βερόνα και πέτυχε 4 γκολ. Κέρδισε με 4-0 παιχνίδι με xG 0,69 - 1,58 εναντίον της.

Η Σαλερνιτάνα δεν ανήκει στο επίπεδο της Serie A. Η Σπέτσια έχει εμπειρία και από την περσινή σεζόν και αν παίξει όπως στα εντός έδρας παιχνίδια με Γιουβέντους και Μίλαν θα βρει τρόπο να φθάσει στη νίκη. Να προσθέσω πως σε εντός έδρας παιχνίδια για κατώτερες κατηγορίες βάζοντας και έναν αγώνα Κυπέλλου η Σπέτσια τρέχει ρεκόρ 6-1-0 στα 7 τελευταία με τη Σαλερνιτάνα. Στο 2.20 ο άσος της Σπέτσια στο μέσο όρο των εταιριών.

Μεταμορφωμένη η Βερόνα με τον Τούντορ και με εύκολο το γκολ

Η Βερόνα με τον Τούντορ στον πάγκο της μεταμορφώθηκε. Αποδείχθηκε στην πράξη ότι είχαν ανάγκη οι ποδοσφαιριστές να ξεμπερδέψουν με τον Ντι Φραντσέσκο και τις περίεργες πρακτικές του. Ξεκίνησαν με τρεις συνεχόμενες ήττες τη σεζόν και με το που ανέλαβε ο Τούντορ ήρθαν 8 βαθμοί σε 4 παιχνίδια και 12 τέρματα. Ντεμπούτο έκανε στο 3-2 με τη Ρόμα, στη συνέχεια ήρθε 2-2 στη Σαλερνιτάνα, 3-3 στη Γένοβα και επικράτησε 4-0 της Σπέτσια.

Η Μίλαν είναι σε καλή κατάσταση, έχει όμως δύο σημαντικές απουσίες στα άκρα της άμυνας, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο Ερνάντεζ και είναι τραυματίας ο Φλορέντσι. Κενά στα άκρα που περιμένω να την επηρεάσουν αμυντικά και να βοηθήσουν τη Βερόνα να βγάλει επιθετικότητα και να σκοράρει. Να σημειώσω πως τα 4/5 τελευταία Μίλαν - Βερόνα έχουν έρθει στο εκατέρωθεν σκοράρισμα, τα 3 από αυτά έχουν λήξει ισόπαλα. Το Goal/Goal στο 1.70 στο μέσο όρο των εταιριών.

Μάχη για την πρώτη τριάδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Στο Σαμπιονά γίνεται μάχη για την δεύτερη και την τρίτη θέση. Η Λανς είναι στην δεύτερη θέση με 18 βαθμούς που δεν έχει την δυνατότητα για να μείνει τόσο ψηλά. Από την 3η Νις που έχει 16 βαθμούς μέχρι την 11η Ρεν η διαφορά είναι 4 βαθμοί και οι αποστάσεις μικρές. Η Μονακό έχει 14 βαθμούς, η Λιόν 13.

Η Λιόν αγωνιστικά έχει μεγάλη πρόοδο σε σχέση με τα πρώτα της παιχνίδια, κάτι που το δείχνει και η εικόνα της στο Παρίσι, αλλά και οι θαυμάσιες ευρωπαϊκές εμφανίσεις στο διπλό 0-2 με τη Ρέιντζερς και στο 3-0 με την Μπρόντμπι. Στο πρωτάθλημα συγκυριακά δεν έχει φανεί. Με τη Λοριάν έπαιζε με δέκα παίκτες από το 15ο λεπτό, έμεινε πίσω στο σκορ και παρότι έπαιξε με παίκτη λιγότερο ήταν ανώτερη, ισοφάρισε και θα μπορούσε να πάρει και το παιχνίδι.

Στο ντέρμπι με τη Σεντ Ετιέν είχε πάρει προβάδισμα, είχε τον έλεγχο, όμως η αποβολή του Λόπεζ στο 74ο λεπτό άλλαξε τις ισορροπίες. Στη συνέχεια κλείστηκαν για να κρατήσουν τον 1-0 και δέχτηκαν την ισοφάριση με πέναλτι στο 94ο λεπτό. Και η ομάδα του Κόβατς ακολουθεί την ίδια πορεία. Μπήκε άσχημα στη σεζόν λόγω της αντικειμενικής δυσκολίας του να δίνες προκριματικά παιχνίδια μέσα στο καλοκαίρι για την είσοδο στους ομίλους του Champions League και ταυτόχρονα να δίνεις αγώνες για το πρωτάθλημα. Η Μονακό πριν τη διακοπή έτρεξε ένα σερί με τρεις νίκες και μπήκε στη μάχη του πρωταθλήματος.

Τερματοφύλακες που δεν εμπνέουν

Οι δύο ομάδες θα παίξουν το παιχνίδι με τερματοφύλακες που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Ο τραυματισμός του Λόπεζ φέρνει τον Γερμανό βαρύ Πόλερσμπεκ κάτω από τα δοκάρια. Μπήκε στα τελευταία 16 λεπτά με τη Σεντ Ετιέν, είναι πολύ ψηλός και βαρύς με ύψος 1,95 και ένα κορμί που παραπέμπει σε τερματοφύλακες παλαιότερων δεκαετιών. Καριέρα έχει κάνει στη δεύτερη και στην τρίτη κατηγορία στη Γερμανία και έχει παίξει μόλις 10 φορές στην Bundesliga με το Αμβούργο. Ο τερματοφύλακας που έφερε ο Κόβατς από την Μπάγερν στη Μονακό είναι για τα θηρία. Στα εντός έδρας παιχνίδια όποτε αποκρούει την μπάλα ο Νούμπελ οι οπαδοί χειροκροτήσουν ειρωνικά. Καταλαβαίνετε πως υπάρχουν όλες οι συνθήκες για να επιβεβαιωθεί το εκατέρωθεν σκορ. Οι 8/10 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτου έδρας έχουν έρθει στο Goal/Goal το οποίο δίνεται στο 1.55 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
16:00 Σπέτσια - Σαλερνιτάνα: 1 ( 2.15 - 2.20)
21:45 Μίλαν - Βερόνα: Goal/Goal (1.70 - 1.75)
22:00 Λιόν - Μονακό: Goal/Goal (1.55)

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ