BIG GAMES BET

​Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά και ανάλυση για το ντέρμπι της Μαδρίτης

Ο Βινίσιους πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Ρεάλ - Μαγιόρκα
Ο Βινίσιους πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Ρεάλ - Μαγιόρκα © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Μετροπολιτάνο για το derbi madrileno. Ποντάρισμα στο 2.50.

Μεγάλο ματς, ένα σπουδαίο ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα διεξάγεται το βράδυ στη Μαδρίτη, εκεί που η Ατλέτικο Μαδρίτης θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ). Κομβική αναμέτρηση για το ηθικό των ομάδων, ώστε να πάνε ήσυχες και με ευχάριστο κλίμα πριν τη διακοπή. Βέβαια, η κατάσταση στη Ρεάλ με τον τρόπο ξεκίνησε τη σεζόν δεν θα διαταραχθεί τόσο εύκολα.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά και ανάλυση

Δεν μπόρεσε να ντουμπλάρει τις νίκες της στο Champions League η Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς τη δεύτερη αγωνιστική έχασε 2-0 στο Λεβερκούζεν από τη Μπάγερ. Δέχτηκε τα δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, φωνάζει για τη διαιτησία, αλλά κινήθηκε σε ρηχά νερά, οπότε δεν άξιζε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι. Ήταν σαφώς εμφάνιση πισωγύρισμα. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τεσσάρα επί της Θέλτα (4-1) στη Μαδρίτη σ’ ένα ματς που δεν ήταν τόσο επιβλητική. Την ήθελε η μπάλα, πιέστηκε αρκετά, αλλά είχε την τύχη με το μέρος της σε κάποιες περιπτώσεις. Ενδεικτικό το γεγονός πως τελείωσε το ματς με μόλις 0,92 xG, ενώ η Θέλτα είχε 1,31. Εκτός για το αποψινό ντέρμπι Λεμάρ, Χιμένες και Σάβιτς.

Οι Μερένγκες από την πλευρά τους δεν έβγαλαν ομολογουμένως μάτια κόντρα στη Λειψία, αλλά κατάφεραν να κερδίσουν 2-0 και να κάνουν το 2/2 στο Champions League. Δεινοπάθησε η ομάδα του Αντσελότι, αλλά άντεξε, ενώ στο β’ μέρος είχε περισσότερο τον έλεγχο του αγώνα, εν τέλει η νίκη ήρθε χάρη σε γκολ στο 80’ και το 90’ από τον Βαλβέρδε και τον Ασένσιο. Πάγια εκτός ο ηγετικός Μπενζεμά, εκτός και ο Λούκας Βάθκεθ.

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Βινίσιους από τον Πέδρο Μπράβο, πρόεδρο της ισπανικής ένωσης ποδοσφαιρικών μάνατζερ σχετικά με τον χορό του στον πανηγυρισμό στο ματς με τη Μαγιόρκα. Ο Βίνι έδωσε μια αιχμηρή απάντηση, ενώ στο πλευρό του στάθηκαν Ρονάλντο Ναζάριο, Νεϊμάρ μεταξύ άλλων, με τον Βίνι να τονίζει πως θα συνεχίσει να παλεύει τη ξενοφοβία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρεάλ μπορεί να μην είναι σαρωτική σ’ όλα τα ματς, αλλά η ουσία μετράει αυτό το διάστημα. Έχει δώσει οκτώ επίσημα ματς, τα έχει κερδίσει όλα και έχει δεχτεί μόλις πέντε γκολ. Η Ατλέτι δεν ήταν καλή κόντρα στη Θέλτα, αλλά κέρδισε με πλασματικό σκορ, απέναντι στη Λεβερκούζεν έχασε γιατί το άξιζε και ας φωνάζει για τη διαιτησία. Απόψε θα σκυλιάσει για το τρίποντο, τα ντέρμπι είναι μια διαφορετική ιστορία.

Η Ρεάλ έχει το μομέντουμ, αλλά η ισοπαλία δεν θα της κάνει κακό. Εκεί που αξίζει την προσοχή μας είναι το 2.50 του Βινίσιους για να σκοράρει στο ματς, φέτος φαίνεται να είναι η χρονιά του, ενώ τα όσα έγιναν στην εκπομπή El Chiringuito μπορεί να τον πείσμωσαν παραπάνω, ώστε να δώσει τη δική του παράσταση. Οφείλει να κουβαλήσει τη Ρεάλ εξάλλου ελέω της απουσίας του Μπενζεμά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης: Να σκοράρει ο Βινίσιους (απόδοση 2.50), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ