ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λίβερπουλ: Σουάρες και Σαλάχ κρατούν τα κλειδιά του τριπλασιασμού

Οι παίκτες της Ατλέτικο πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2021-2022 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021
Οι παίκτες της Ατλέτικο πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2021-2022 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Το Champions League επιστρέφει με δυνατές μονομαχίες για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Τα φώτα πέφτουν στη Μαδρίτη και το Ατλέτικο Μαδρίτης - Λίβερπουλ. Η αξία σε δύο επιλογές τριπλασιασμού.

Γεμάτο ματσάρες και δυνατές μονομαχίες η πρώτη πράξη της τρίτης αγωνιστικής του Champions League, ωστόσο απόψε υπάρχει μια αναμέτρηση που τραβάει όλα τα βλέμμα πάνω της. Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Λίβερπουλ (22:00 Cosmote Sport 2 HD, Live από το SPORT24 σε μια αναμέτρηση για γερά νεύρα νεύρα και τους κολτσονέρος να κυκλοφορούν σε τιμές αουτσάιντερ.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας μετά από μια φάση εσωστρέφειας δείχνουν στα πάνω τους, κέρδισαν την προηγούμενη αγωνιστική τη Μίλαν, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχονται από μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Αυτό είναι το πρώτο ματς που δίνουν μετά τη διακοπή λόγω την Εθνικών ομάδων, καθώς το ματς με τη Γρανάδα αναβλήθηκε λόγω του γεγονότος πως είχε αρκετούς παίκτες που έπαιρναν μέρος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της ζώνης της Λατινικής Αμερικής.

Οι αναμετρήσεις μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Λίβερπουλ είναι παραδοσιακά ισορροπημένες και για γερά νεύρα. Οι Ρεντς έχουν το προβάδισμα για τη νίκη, πατούν καλύτερα στο χορτάρι και σκόρπισαν το Σάββατο τη Γουότφορντ με 5-0. Σούπερ εμφάνιση από τον Σαλάχ, μαγικός ο Φαμπίνιο, ιστορικό γκολ για τον Μανέ που σκόραρε το 100ο γκολ στο πρωτάθλημα (κανένα με πέναλτι). Με τούτα και με εκείνα η Λίβερπουλ έφτασε τα 20 ματς αήττητη.

Η Ατλέτι είχε ανάγκη τις ανάσες και να αποφορτιστεί, ωστόσο αποτελεί ερώτημα τι εικόνα θα βγάλει τα πρώτα λεπτά, καθώς έχει να δώσει ματς σχεδόν τρεις εβδομάδες. Οι Μαδριλένοι μπορεί να βγάζει μάτια με την εικόνα της, ωστόσο ο Σιμεόνε έχει τον τρόπο του σε τέτοια παιχνίδια.

Ο Λουίς Σουάρες είναι παίκτης βαρόμετρο για τους Κολτσονέρος, δείχνει στα high του, είναι σε πολύ καλή φάση, χαίρεται το παιχνίδι, είναι απελευθερωμένος και πριν τη διακοπή έκανε σπουδαίο ματς κόντρα σε μια άλλη πρώην, την Μπαρτσελόνα που μοίρασε ασίστ και σκόραρε. Δίχτυα βρήκε και με την Ουρουγουάη. Στο 2.88 να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Ουρουγουανός, έχει την προσοχή μας.

Από την άλλη πλευρά του ρινγκ όμως υπάρχει ο Μοχάμεντ Σαλάχ, που περνάει την καλύτερη φάση της καριέρας του. Είναι σε σούπερ κατάσταση και ο Γιούργκεν Κλοπ τον αποθέωσε άλλη μια φορά χαρακτηρίζοντάς τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο την παρούσα φάση. Ο Φαραώ κάνει παιχνίδι, μοιράζεται, καλύπτει σωστά τους χώρους, ξέρει πώς να διασπάσει τέτοιες σκληρές άμυνες, όπως αυτή της Ατλέτι. Εχει αυτοπεποίθηση και είναι ο επικρατέστερος για να βρει δίχτυα από πλευράς Ρεντς. Στις τιμές που κυκλοφορεί το ενδεχόμενο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, στο 2.75 μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης - Λίβερπουλ: Να σκοράρει ο Σουάρες (2.88)
22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης - Λίβερπουλ: Να σκοράρει ο Σαλάχ (2.75)

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ