STOIXIMAN BET

Ατλέτικο – Λίβερπουλ: Το Champions League επιστρέφει, MatchCombo του 3.85 στη Μαδρίτη

February 18, 2020, Madrid, Spain: Liverpool s FC Mohamed Salah and Atletico de Madrid s Renan Lodi are seen in action during the UEFA Champions League match, round of 16 first leg between Atletico de Madrid and Liverpool FC at Wanda Metropolitano Stadium in Madrid. Atletico de Madrid Vs Liverpool FC in Madrid, Spain - 18 Feb 2020  - ZUMAs197 20200218_zaa_s197_063 Copyright: xManuxReinox
February 18, 2020, Madrid, Spain: Liverpool s FC Mohamed Salah and Atletico de Madrid s Renan Lodi are seen in action during the UEFA Champions League match, round of 16 first leg between Atletico de Madrid and Liverpool FC at Wanda Metropolitano Stadium in Madrid. Atletico de Madrid Vs Liverpool FC in Madrid, Spain - 18 Feb 2020 - ZUMAs197 20200218_zaa_s197_063 Copyright: xManuxReinox IMAGO IMAGES/ZUMA WIRE

Το Champions League ξανά στη σέντρα με σπουδαίες αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων την Τρίτη.

H κορυφαία διοργάνωση επιστρέφει την Τρίτη (19/10), όπου για το Group B, από τα πλέον σκληρά της φετινής σεζόν, η Ατλέτικο υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Οι 'ροχιμπλάνκος' θέλουν να δώσουν συνέχεια στο μεγάλο 'διπλό' που πέτυχαν επί της Μίλαν, ενώ οι 'κόκκινοι' θέλουν να διατηρήσουν τη θέση του οδηγού στον όμιλο μετά το ξεκίνημα με 2/2 τις πρώτες αγωνιστικές.

Το παιχνίδι της Ατλέτικο χαρακτηρίζει η ανασταλτική της συνέπεια. Το μηδέν στα μετόπισθεν είναι η βάση της και μεσοεπιθετικά ποντάρει περισσότερο στην ατομική ποιότητα των παικτών της. Η Λίβερπουλ επιλεγεί έναν κυριαρχικό τρόπο παιχνιδιού, με κατοχή μπάλας, επιθετική νοοτροπία και ελεγχόμενο ρίσκο. Ωστόσο στο 'Metropolitano' δεν έχει λόγο ούτε να βιαστεί, ούτε να εκβιάσει φάσεις.

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που είναι στην κορυφή του ομίλου και από τα τρία ματς που ακολουθούν τα δύο είναι στο 'Anfield'. Την ίδια στιγμή η Ατλέτικο είναι μια ομάδα που δεν θέλει χαρίζει τίποτα στον αντίπαλο και κόντρα στη Λίβερπουλ θα είναι ακόμη πιο προσεκτική. Η συνδυαστική επιλογή Χ & under 3,5 γκολ προσφέρεται στο 3.85 στη Stoiximan.

Σημαντικό παιχνίδι και στο Μιλάνο, ανάμεσα σε Ίντερ και Σέριφ Τίρασπολ. Οι 'νερατζούρι' δεν έχουν σκοράρει στα δύο πρώτα ματς του ομίλου. Ηττήθηκαν με 0-1 από τη Ρεάλ και έμειναν στο 0-0 με τη Σαχτάρ στο Κίεβο. Ακολουθούν τα δύο παιχνίδια με τους Μολδαβούς, που θα κρίνουν εν πολλοίς τις αξιώσεις της ομάδας του Ιντσάγκι στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η Σέριφ... τρελαίνει κόσμο. Έδειξε πως το 2-0 επί της Σαχτάρ στην πρεμιέρα του Group D δεν ήταν συμπτωματικό, καθώς ακολούθησε η νίκη με 2-1 στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ! Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας ο δικός μας Γιώργος Αθανασιάδης, εξαιρετική και η παρουσία του Δημήτρη Κολοβού. Το 'πρόβλημα' τώρα για τους Μολδαβούς, είναι πως κανείς δεν πρόκειται να τους πάρει αψήφιστα. Με 6 βαθμούς οδηγούν την κούρσα στον όμιλο και έχουν εξασφαλίσει ένα μεγάλο προβάδισμα τουλάχιστον για την 3η θέση.

Τώρα τα πράγματα θα είναι πολύ ζόρικα στο Μιλάνο. Ειδικά από τη στιγμή που η Ίντερ δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών και μοιάζει ήδη υπερβολικό το γεγονός πως δεν έχει πετύχει γκολ στη διοργάνωση. Δεδομένα θα επιτεθούν από την αρχή οι γηπεδούχοι και ο Ιντσάγκι στηρίζει πολλά στην εμπειρία και την κλάση του Έντιν Τζέκο.

Παίκτης που καταφέρνει να βρεθεί σε θέση εκτέλεσης κάθε φορά που είναι στο γήπεδο, έχει πετύχει έξι γκολ ήδη στη Serie και θέλει να κάνει σεφτέ στο Champions League. Η τεχνική, ο όγκος του και η ικανότητα του στον αέρα, είναι ένα δύσκολα αντιμετωπίσιμο 'πακέτο' για την άμυνα της Σέριφ. Το σενάριο να σκοράρει 2+ γκολ ο Βόσνιος φορ στο ματς, συναντάμε σε απόδοση 4.30 στη Stoiximan.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης:
19:45: Μπεσίκτας - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
19:45: Μπριζ - Μάντσεστερ Σίτι
22:00: Πόρτο - Μίλαν
22:00: Ίντερ - Σερίφ
22:00: Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρεάλ Μαδρίτης
22:00: Άγιαξ - Ντόρτμουντ
22:00: Παρί Σεν Ζερμέν - Λειψία
22:00: Ατλέτικο Μαδρίτης - Λίβερπουλ

Champions League στη Stoiximan με 0% γκανιότα*, LIVE MatchCombo & Αμέτρητα Ειδικά.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. *Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

TAGS STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ