BIG GAMES BET

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης: Προγνωστικά και ανάλυση - Ματς για γκολ

Ο Λουίς Σουάρες κάνει σουτ στο Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης για τη La Liga
Ο Λουίς Σουάρες κάνει σουτ στο Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Στο Σαν Μαμές η Μπιλμπάο κοντράρεται με την Ατλέτικο Μαδρίτης σε μια μεγάλη μάχη που αναμένεται για γερά νεύρα και αμφότερες είναι υποχρεωμένες να κυνηγήσουν τη νίκη. Ποντάρισμα στο 2.00

Μεγάλο ματς, σπουδαία μάχη το βράδυ στη Χώρα των Βάσκων, Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24 ) σε μια αναμέτρηση που υπόσχεται γερά νεύρα. Αμφότερες έχουν κίνητρο στο ματς, αφού το τοπίο για τις ευρωπαϊκές θέσεις είναι ακόμα θολό.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παραμένει με νύχια και με δόντια στην τετράδα. Ναι μεν δεν πείθει τελευταία, αλλά βρίσκεται στο +4 από τη Ρεάλ Μπέτις. Η Μπιλμπάο από την άλλη βρίσκεται στην όγδοη θέση και και απέχει 4 βαθμούς από την έβδομη Βιγιαρεάλ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης: Προγνωστικά και ανάλυση

Μετά από δύο αναμετρήσεις δίχως νίκη η Μπιλμπάο αντέδρασε. Πολύ πιο θετική απόδοση έπιασε κόντρα στην Κάδιθ σ’ ένα αρκετά ύπουλο ματς όπως αποδείχθηκε. Βέβαια μπήκε πιο δυνατά στο Μιραντίγια, προηγήθηκε 3-0 στο 33’, η Κάδιθ μείωσε στο 56’, ενώ η αποβολή του Βέσγκα για τους Βάσκους στο τελευταίο 20λεπτο άλλαξε τις ισορροπίες. Η γηπεδούχος πίεσε και άλλο, διαμόρφωσε το τελικό 2-3 με τον Σομπρίνο στο 87’. Τη γλίτωσε μάλιστα και φθηνά η βάσκικη ομάδα για το 3-3 στις καθυστερήσεις. Όλα καλώς τελικά. Σε προεκλογικό mood η κατάσταση στην ομάδα και το μέλλον του Μαρθελίνο δεν είναι βέβαιο, οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή δεν κλίνουν προς αυτόν. Εκτός οι επιθετικοί Βιγιαλίμπρε και Σανθέτ λόγω τραυματισμούς. Κανονικά ο χαφ Βέσγκα αφού έγινε δεκτή η έφεση για την αποβολή του.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης τα έκανε όλα σωστά σχεδόν στο Μετροπολιτάνο κόντρα στη Γρανάδα. Είχε την υπεροχή, δέχτηκε μόλις 0,15 xGoals, έκανε ορθή διαχείριση, δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών έχοντας 1,15 xGoals αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Μετράει μόλις τρεις νίκες στον δρόμο στα εννιά τελευταία ματς για τη La Liga. Λεμάρ και Φέλιξ εκτός με τραυματισμό, τιμωρημένος ο Σάβιτς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ματς επιβίωσης, αμφότερες ψάχνουν βαθμό ή βαθμούς και έδειξαν στο προηγούμενο ματς βελτίωση και μια επιθετική τάση. Οι Κολτσονέρος θέλουν να διατηρηθούν στην τετράδα, ακόμα και η ισοπαλία δεν θα φέρει το τέλος του κόσμου, εξάλλου εκτός έδρας ανοίγονται περισσότερο, αλλά δεν σταυρώνουν και εύκολα νίκη. Οι Βάσκοι από την άλλη κυνηγούν την έβδομη Βιγιαρεάλ. Από τα πιθανά Goal/Goal της ημέρας, έχουν το ταλέντο και το πάθος για να βγάλουν το εν λόγω ποντάρισμα οι δύο ομάδες. Στο 2.00 αξίζει το ποντάρισμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης: Goal/Goal (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ