BIG GAMES BET

Άρσεναλ - Λίβερπουλ: Προγνωστικά και ανάλυση - Προκρίνεται το 1.98

Ο Κάλουμ Τσέιμπερς διεκδικεί την μπάλα με τον Κέρτις Τζόουνς σε αναμέτρηση για το Λιγκ Καπ μεταξύ Άρσεναλ και Λίβερπουλ στο Άνφιλντ
Ο Κάλουμ Τσέιμπερς διεκδικεί την μπάλα με τον Κέρτις Τζόουνς © 2022 JON SUPER/ ASSOCIATED PRESS

Μετά από το 0-0 του Άνφιλντ, Άρσεναλ και Λίβερπουλ καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους μια και καλή στο Λονδίνο με φόντο τον τελικό του Λιγκ Καπ. Ποντάρισμα στο 1.98

Βγαίνει απόψε η δεύτερη φιναλίστ του Λιγκ Καπ, εκεί που περιμένει ήδη η Τσέλσι. Άρσεναλ και Λίβερπουλ (21:45 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24) κοντράρονται σε ρεβάνς για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, με το ματς του Άνφιλντ την προηγούμενη εβδομάδα να λήγει 0-0. Σε περίπτωση ισορροπίας στο συνολικό σκορ ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Άρσεναλ - Λίβερπουλ: Προγνωστικά και ανάλυση

Χωρίς νικητή το πρώτο ματς μεταξύ των ομάδων, το οποίο ήταν να γίνει στην έδρα της Άρσεναλ, ωστόσο εξαιτίας των αλλαγών στο καλεντάρι λόγω των κρουσμάτων της Λίβερπουλ το πρώτο έγινε στο Άνφιλντ. Στάθηκε αξιοπρεπής η Άρσεναλ, παρότι για 70 λεπτά έπαιζε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Τζάκα. Προσέγγισε ορθά το ματς, είχε κάποιες καλές στιγμές, έψαξε το γκολ, ενώ ανασταλτικά έκλεισε σωστά τους χώρους.

Με πολλές απουσίες λόγω κορονοϊού, Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και τραυματισμών ζήτησε την αναβολή του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής κόντρα στην Τότεναμ και το ματς δεν έγινε. Πολλή γκρίνια από τις άλλες ομάδες της Premier League, οι οποίες και αυτές βρέθηκαν σε αντίστοιχη θέση και είτε δεν αιτήθηκαν αναβολή αγώνα τους, είτε δεν εγκρίθηκε το αίτημά τους.

Έξω λόγω τιμωρίας ο Τζάκα, δεν υπολογίζονται επίσης Παρτέι, Ελνένι και Πεπέ και Ομπαμεγιάνγκ. Βέβαια, υπάρχουν και άλλες απουσίες, τις οποίες ο Αρτέτα δεν έκανε γνωστές, αφού υπάρχουν και ορισμένα κρούσματα. Απέχει τρία ματς από τις νίκες καθώς είχε προηγηθεί το 2-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο, παρότι το πάλεψε και το 1-0 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Κύπελλο Αγγλίας.

Πειστική παρουσία και κυριαρχική εμφάνιση από τη Λίβερπουλ κόντρα στην Μπρέντφορντ. Επιβλήθηκε την Κυριακή 3-0 κόντρα στις Μέλισσες σε μια αναμέτρηση που δεν έδωσε πολλά δικαιώματα με τη συμπεριφορά της. Ο Φαμπίνιο άνοιξε το σκορ στο 44’, ο Τσάμπερλεϊν στο 69’ το 2-0 και ο Μιναμίνο στο 77’ το 3-0. Αντικατοπτρίζει πλήρως την εμφάνισή της στο ματς το σκορ. Υπήρξαν στιγμές που δυσκολεύτηκε, αλλά από τη στιγμή που άνοιξε το σκορ, τα πόδια λύθηκαν. Χτύπησε ο Τσάμπερλεϊν, πάγια εκτός Οριγκί και Τιάγκο, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Έλιοτ, αλλά δύσκολα θα παίξει απόψε. Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής Σαλάχ, Κεϊτά και Μανέ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Παραδοσιακά τα μεταξύ τους ματς έχουν γκολ και γίνονται ροντέο, ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα και οι δύο ήταν πολύ σφιχτές και το 0-0 δεν το συνηθίζουν. Υπάρχει ρίσκο για να ποντάρουμε στα γκολ, καθώς το ματς μπορεί να πάει και σε οριακό σκορ. Η Λίβερπουλ μπορεί να ανταπεξέλθει χωρίς Σαλάχ - Μανέ και Κεϊτά, καθώς κόντρα στην Μπρέντφορντ έδειξε σημάδια προσαρμογής. Η Άρσεναλ έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, μετράει ρεκόρ 1-8-8 κόντρα στους Ρεντς τελευταία, ενώ δεν έχει σκοράρει και στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ματς. Στα όρια του αποδεκτού το 1.98 του διπλού, αλλά εμπνέει μεγαλύτερη σιγουριά η Λίβερπουλ. Συν τοις άλλοις επί Κλοπ έχει σκοράρει 43 φορές κόντρα στην Άρσεναλ, κόντρα σε καμία άλλη ομάδα δεν έχει καλύτερη επίδοση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ - Λίβερπουλ: 2 (απόδοση 1.98), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ