ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αποστολές πρόκρισης για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Αποστολές πρόκρισης για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ιδανικό ζέσταμα για το κυριακάτικο (24/10) ντέρμπι κορυφής της Super League Interwetten οι κρίσιμες (και απαιτητικές) ευρωπαϊκές εκτός έδρας αποστολές Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Η πιο «καυτή» εβδομάδα της σεζόν (μέχρι την επόμενη) είναι εδώ για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, οι οποίοι την Κυριακή (24/10, 20:30) θα αναμετρηθούν στο ντέρμπι κορυφής της φετινής, συναρπαστικής Super League Interwetten.

Πριν από την μονομαχία στο «Καραϊσκάκης», όμως, οι δύο (εναπομείναντες φέτος) εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου στα ευρωπαϊκά κύπελλα δίνουν πολύ απαιτητικά, εκτός έδρας παιχνίδια για Europa League και Europa Conference League αντίστοιχα.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten! Όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα με δυνατές αποδόσεις! 21+

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (με Αντβέρπ και Φενέρμπαχτσε), ψάχνει την Πέμπτη (21/10, 22:00) να… τριτώσει το καλό στην Φρανκφούρτη με αντίπαλο την Άιντραχτ.

Στο 4,10 το «διπλό» των Ερυθρολεύκων στην Γερμανία από την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει 165 ειδικά στοιχήματα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στο 5,25 από την Interwetten.gr να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στη μεγάλη νίκη μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Ο ΠΑΟΚ, με μια νίκη και μια ισοπαλία στον μέχρι τώρα απολογισμό του, αναζητά στην Κοπεγχάγη (24/10, 19:45) μια νίκη που θα τον καταστήσει φαβορί για την πρωτιά στον όμιλό του.

Η Interwetten.gr, με 164 ειδικά στοιχήματα για τη μονομαχία του «Πάρκεν», δίνει στο 3,40 το «διπλό» της παρέας του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Στο 1,70 από την Interwetten.gr να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, στο 1,90 να μπουν πάνω από 2,5 γκολ στο ματς.

Παραδοσιακά, βεβαίως, η δράση του ευρωπαϊκού τριημέρου ανοίγει με το Champions League, όπου πλέον τα περιθώρια λάθους αρχίζουν να ελαχιστοποιούνται, μετά και την διεξαγωγή των δύο πρώτων αγωνιστικών.

Η Μπαρτσελόνα, με δύο ήττες στο ξεκίνημα, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θέλει μόνο νίκη στο «Καμπ Νόου» κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου (Τετάρτη 20/10, 19:45).

Μείνε Cool και παίξε Live! Interwetten.gr! 21+

Η Interwetten.gr προσφέρει 162 ειδικά στοιχήματα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, στο 4,80 να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ο Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος αποτελεί σημείο αναφοράς για τους Μπλαουγκράνα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ