ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Απόλυτο φαβορί ο Τζέραρντ για να είναι ο επόμενος προπονητής της Άστον Βίλα σύμφωνα με τη στοιχηματική αγορά

Ο Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της Ρέιντζερς σε ματς κόντρα στην Αντβέρπ στο Europa League
Ο Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της Ρέιντζερς © 2021 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Η Άστον Βίλα βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού μετά την απόλυση του Ντιν Σμιθ και σύμφωνα με τη στοιχηματική αγορά ο Στίβεν Τζέραρντ κρίνεται ως απόλυτο φαβορί για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας από το Μπέρμιγχαμ.

Η Άστον Βίλα ξεκίνησε με άλλα όνειρα την Premier League, ωστόσο μετά από 11 αγωνιστικές βρίσκεται στο +2 από τη παραμονή. Ο Ντιν Σμιθ μπορεί να είναι γέννημα θρέμμα από το Μπέρμιγχαμ, ωστόσο οι πέντε σερί ήττες που συμπληρώθηκαν μετά το 1-0 στο Σεντ Μέρις απέναντι στη Σαουθάμπτον οδήγησαν σε ολική ρήξη και την απόλυσή του.

Η ομάδα από το Μπέρμιγχαμ βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού και την παρούσα χρονική στιγμή το απόλυτο φαβορί είναι ένα. Ο Στίβεν Τζέραρντ, άλλοτε εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ και νυν προπονητής της Ρέιντζερς είναι το απόλυτο φαβορί στη στοιχηματική αγορά. Ο 41χρονος έχει πετύχει σπουδαία δουλειά στη Σκωτία με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη σκωτσέζικη Premiership και την επιστροφή των Τζερς στην κορυφή του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου.

Συχνά πυκνά όταν κάποιος πάγκος ομάδας της Premier League μένει ορφανός ακούγεται το όνομα του Τζέραρντ, ωστόσο για πρώτη φορά η απόδοσή του τιμάται τόσο χαμηλά. Την παρούσα στιγμή τιμάται από το 1.50 έως το 1.91 το ενδεχόμενο να είναι αυτός ο επόμενος προπονητής της Βίλα.

Ακολουθεί ο Τζον Τέρι που γυροφέρνει στο 8.00 και την προηγούμενη τριετία ήταν στο τεχνικό επιτελείο των Βίλενς, στο 9.00 ο Λάμπαρντ και τέταρτο φαβορί κυκλοφορεί ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, νυν ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου στο 10.00.

Καταλυτικό ρόλο στην αναζήτηση νέου τεχνικού έχει αναλάβει ο Κρίστιαν Πάρσλοου, γενικός διευθυντής των Βίλενς, ο οποίος το διάστημα 2009-2011 ήταν στη διοίκηση της Λίβερπουλ.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ