TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Αουτσάιντερ στο 3.15 που σηκώνει ρίσκο από το πρόγραμμα της Γερμανίας

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα στις δύο πρώτες κατηγορίες της Γερμανίας, σηκώνει ποντάρισμα το Ντάρμσταντ – Βέρντερ.

Από τα πέντε ματς στο πρόγραμμα της Γερμανίας η βασική μου επιλογή έρχεται από τη Β’ κατηγορία και αφορά την αναμέτρηση Ντάρμσταντ – Βέρντερ (14:30 Novasports 3 HD, Live από το SPORT24). Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει μία πολύ μεγάλη ιδιαιτερότητα, διότι ο τεχνικός της Βέρντερ, Μάρκους Ανφανγκ, επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στην έδρα της πρώην ομάδας του.

Ο Ανφανγκ ήταν πέρυσι στο τιμόνι της Ντάρμσταντ και έκανε εξαιρετική δουλειά εκεί. Το καλοκαίρι δεσμευόταν κανονικά με συμβόλαιο και είχε αρχίσει το σχεδιασμό της νέας σεζόν. Μόλις όμως προέκυψε το ενδιαφέρον της Βέρντερ "ξεσηκώθηκε". Αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόκληση της βαριάς φανέλας και άφησε τα "κρίνα" στα κρύα του λουτρού!

Η στάση του Ανφανγκ τσάντισε τους ανθρώπους της Ντάρμσταντ και το κλίμα απόψε στο Μπελενφάλτορ αναμένεται εχθρικό για τον 47χρονο τεχνικό. Στην Ντάρμσταντ θεωρούν ότι δεν φέρθηκε έντιμα και το έχουν "κρατήσει" ότι δεν τίμησε το συμβόλαιό του, παρότι έτρεχαν ένα φιλόδοξο πρότζεκτ.

Η Βέρντερ ασφαλώς είναι από τα πολύ μεγάλα ονόματα της κατηγορίας και για αυτό προσφέρεται σε τιμές φαβορί στο 2.35, παρόλα αυτά η Β’ Γερμανίας είναι μία ζόρικη κατηγορία, που χρειάζεται γερά άντερα για να επιπλεύσεις. Για όποιον έχει αντίθετη γνώμη ας ρίξει μία ματιά στο Αμβούργο, που τρία χρόνια τώρα παλεύει να επιστρέψει στην Bundesliga και στο τέλος πάντα αποτυγχάνει…

Γενικά, η Βρέμη παρά τη μεγάλη μεταγραφή του φορ Ντουκς από το Αννόβερο δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει σταθερότητα στην απόδοσή της και σε πολλά ματς βγάζει ανασφάλεια. Από την άλλη πλευρά, η Ντάρμσταντ βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από τη 9η Βέρντερ, ωστόσο η θέση της στη βαθμολογία είναι κάπως πλασματική διότι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είχε ταλαιπωρηθεί από τον κορονοϊό, με συνέπεια να γνωρίσει δύο ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Εκτοτε τα "κρίνα" πήραν εμπρός για τα καλά και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν μία από τις κορυφαίες επιθέσεις του πρωταθλήματος με 21 γκολ (περισσότερα έχει μόνο η πρωτοπόρος Σαν Πάουλι με ματς παραπάνω)! Με δεδομένο ότι όλος ο οργανισμός της Ντάρμσταντ θέλει να δώσει απαντήσεις στον Ανφανγκ για το… φτύσιμο του καλοκαιριού ο αουτσάιντερ άσος στο 3.15 σηκώνει ρίσκο. Για όσους παίζουν πιο συντηρητικά, υπάρχει είτε η επιλογή του dnb στο 2.15, είτε ακόμη η διπλή ευκαιρία στο 1.60+.

ΠΡΟΤΑΣΗ
14:30 Ντάρμσταντ - Βέρντερ: 1 (3.15)

TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ