ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Ανοίγει τη διαφορά ο Ολυμπιακός στο 1.90, πιο ανταγωνιστικό ματς για τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι

Ο Ντόρσεϊ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ο Ντόρσεϊ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην Stoiximan Basket League, βγάζουν στοιχηματικές προτάσεις τα δύο παιχνίδια.

Ο αήττητος στην Stoiximan Basket League, Ολυμπιακός, φιλοξενείται απόψε στο Ιβανώφειο από τον Ηρακλή (17:00 ΕΡΤ3, Live από το SPORT24) και στοχεύει στην τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή ηττήθηκε με 88-82 στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ, για τη EuroLeague, σε ένα ματς πάντως που ο Ντόρσεϊ έκανε απίστευτα πράγματα με 32 πόντους. Εντός συνόρων, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κερδίσει με κατοστάρες την ΑΕΚ, το Λαύριο και τον Προμηθέα.

Ηρακλής - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και Ανάλυση

Από την άλλη, ο Ηρακλής για δεύτερο σερί ματς θα έχει τον υπηρεσιακό Παντελή Μπούτσκο στον πάγκο του, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Επόμενος τεχνικός του Γηραιού θα είναι ο πολύπειρος Στέργιος Κουφός, ο οποίος ωστόσο θα αναλάβει επίσημα μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Οι Θεσσαλονικείς έχασαν τα πρώτα δύο ματς στο πρωτάθλημα από Περιστέρι και ΠΑΟΚ, ενώ την Τετάρτη ηττήθηκαν στον πόντο και από την Μπαχτσεσεχίρ για το FIBA Europe Cup.

Προφανώς υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, κάτι που φάνηκε και στο μεταξύ τους παιχνίδι για το κύπελλο, στις 22 Σεπτεμβρίου, στο ίδιο γήπεδο, όταν ο Ολυμπιακός είχε επιβληθεί του Ηρακλή με 90-55.

Παρότι λοιπόν, ο κόουτς Μπαρτζώκας μπορεί απόψε να ανοίξει λίγο περισσότερο το ροτέισον διότι ακολουθεί διαβολοβδομάδα στη EuroLeague και ματς την Τρίτη με την Αλμπα στο ΣΕΦ, το πιθανότερο είναι πως στο τέλος η νίκη των "ερυθρόλευκων" απέναντι στον προβληματικό Ηρακλή, θα έρθει με πάνω από 20 πόντους. Αλλωστε στα πρώτα τρία ματς στην Stoiximan Basket League, ο Ολυμπιακός επικράτησε με +25, +36 και +33 αντίστοιχα. Στο 1.90 το διπλό του Ολυμπιακού με χάντικαπ 22,5 πόντων.

Περιστέρι - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δοκιμάζεται στο "Ανδρέας Παπανδρέου" κόντρα στο Περιστέρι του Σωτήρη Μανωλόπουλου (20:00 ΕΡΤ3, Live από το SPORT24). Οι "πράσινοι" προέρχονται από την ήττα στο Τελ Αβίβ για τη EuroLeague, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκαν με 20 πόντους κάτω και λίγο έλειψε στο τελευταίο δεκάλεπτο να το γυρίσουν!

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν έχει βρει ακόμη την απαιτούμενη σταθερότητα. Αυτό φαίνεται και στους αγώνες του για το ελληνικό πρωτάθλημα, όπου έχασε στην πρεμιέρα από τον Αρη και εν συνεχεία κέρδισε δύσκολα τον Ιωνικό με 92-78, σε ένα ματς που το σκορ άνοιξε στο φινάλε.

Το Περιστέρι, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του, έχει φέτος υψηλές προσδοκίες, αφού ενίσχυσε σημαντικά το ρόστερ του και πάντα στην έδρα του είναι επικίνδυνο. Αλλωστε, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στις τελευταίες πέντε επισκέψεις του στη δυτική όχθη έχει γνωρίσει δύο ήττες, ενώ οι τρεις νίκες του ήρθαν με διαφορές 8, 13 και 6 πόντων αντίστοιχα.

Το πιθανότερο είναι πως το ματς θα είναι ανταγωνιστικό στο μεγαλύτερο διάστημα και η διαφορά δεν θα ανοίξει σε δυσθεώρητα επίπεδα. Στο 1.62 ο άσος του Περιστερίου με υπέρ του χάντικαπ 13,5 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ηρακλής - Ολυμπιακός: 2 με -22,5 πόντοι (απόδοση 1.90), 17:00
  • Περιστέρι - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: 1 με+13,5 πόντοι (απόδοση 1.62), 20:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ