ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Ανεβάζει το σκορ στην Stoiximan Basket League ο Ολυμπιακός

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στον αγώνα με την ΑΕΚ
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ στη EuroLeague δοκιμάζεται εκτός έδρας στο Λαύριο για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με το απόλυτο των νικών σε πέντε αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις. Την Παρασκευή η ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα παίζοντας άμυνα για σεμινάριο λύγισε με 74-68 τη φορμαρισμένη Ρεάλ και έκανε το δύο στα δύο στη EuroLeague.

Στο πρωτάθλημα, η πρεμιέρα του Ολυμπιακού ήταν πιο δύσκολη απ’ ότι δείχνει το τελικό 103-78 επί της ΑΕΚ, παρόλα αυτά φάνηκε ότι στα παιχνίδια του εντός συνόρων δεν θα έχει πρόβλημα να ανεβάζει το σκορ πάνω από τους 80 πόντους.

Το Λαύριο με τη σειρά του μετά την παρουσία του πέρυσι στους τελικούς της Stoiximan Basket League, συνεχίζει φέτος να εντυπωσιάζει. Το συγκρότημα του Χρήστου Σερέλη πέρασε εμφατικά από την Πυλαία την πρώτη αγωνιστική, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 89-73, σε ένα ματς που το δίδυμο Κάρτερ-Σμιθ οργίασε με συνολικά 50 πόντους! Το Λαύριο ωστόσο έκανε ντόρο και στην Ευρώπη, αφού στην παρθενική του συμμετοχή στο BCL ξεκίνησε με νίκη στο ΣΕΦ επί της Ντιζόν, με 65-63.

Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν βγάλει το line του χάντικαπ στους 14,5 πόντους σε ένα εξ ορισμού πονηρό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό (20:00 ΕΡΤ3 και Live από το SPORT24). Αφενός διότι ακολουθεί διαβολοβδομάδα στη EuroLeague με αγώνες κόντρα στην Μπαρτσελόνα (εκτός) και Ζαλγκίρις (εντός), αφετέρου γιατί το Λαύριο είναι και φέτος από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες της Stoiximan Basket League.

Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα έχει την ποιότητα ακόμη και χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα να ξεπεράσει τους 80 πόντους, κρατάμε το over 151,5 στο 1.60, το οποίο επαληθεύτηκε στα πέντε τελευταία μεταξύ τους ματς, φιλικά και επίσημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ
20:00 Λαύριο - Ολυμπιακός: Over 151,5 (1.60)

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ