BIG GAMES BET

Ανέτ Κονταβέιτ - Μαρία Σάκκαρη: Αδικείται από τις αποδόσεις η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, αξίζει το 1.82

Η Μαρία Σάκκαρη στο WTA Finals κόντρα στην Ίγκα Σβιόντεκ
Η Μαρία Σάκκαρη στο WTA Finals © 2021 REFUGIO RUIZ/ASSOCIATED PRESS

Μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη που ένα 24ωρο μετά τον θρίαμβο της κόντρα στο Νο2 του κόσμου, Αρίνα Σαμπαλένκα αντιμετωπίζει μια παλιά γνώριμη, την Ανέτ Κονταβέιτ με φόντο την πρόκριση στον τελικό του WTA Finals.

Η Μαρία Σάκκαρη τα κατάφερε και θριάμβευσε στο βράδυ της Δευτέρας κόντρα στην Αρίνα Σαμπαλένκα, υπέταξε το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και βρίσκεται στα ημιτελικά του WTA Finals.

Ανέτ Κονταβέιτ - Μαρία Σάκκαρη: Προγνωστικά και ανάλυση

Δυσκολεύτηκε κατά πολύ από τη Λευκορωσίδα, αλλά φόρεσε το καλό αγωνιστικό προφίλ της, είχε διαύγεια και προσήλωση στο παιχνίδι της και στο τέλος θριάμβευσε (7-6 6-7 6-3) σε μια αναμέτρηση που κράτησε 2 ώρες και 47 λεπτά.

Ένα 24ωρο αργότερα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκει απέναντί της μια παλιά γνώριμη σε μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας της. Η Μαρία τίθεται αντιμέτωπη με την Ανέτ Κονταβέιτ (03:30 COSMOTE SPORT 9, LIVE από το SPORT24), Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, μια αντίπαλο που έχουν παρελθόν, αφού έχουν συναντηθεί άλλες 11 φορές.

Κονταβέιτ και Σάκκαρη γνωρίζει η μια την άλλη απέξω και ανακατωτά, αφού βρίσκονται στην ίδια γενιά, με τη Σάκκαρη να είναι μόλις ένα έτος μεγαλύτερη (26). Φέτος έχουν συναντηθεί ήδη τέσσερις φορές, με την καθεμία να μετράει από δύο νίκες. Η συνολική παράδοση είναι υπέρ της Μαρίας με 6-5, ενώ μόλις ένα μεταξύ τους παιχνίδι κρίθηκε στα τρία σετ (ο ημιτελικός στη Μελβούρνη στις αρχές του έτους με 2-6,6-3,11-9 για την Εσθονή).

Η Εσθονή για να φτάσει ως εδώ κέρδισε Κρεϊτσίκοβα και Πλίσκοβα στον όμιλό της, ενώ την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε από την Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα ούσα αδιάφορη βαθμολογικά. Η Εσθονή ομολογουμένως είχε πιο βατό γκρουπ, αφού η Κρεϊτσίκοβα είναι άπειρη από μεγάλα τουρνουά, ενώ η Πλίσκοβα δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φάση της καριέρας της.

Στον αντίποδα η Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα κέρδισε τη Σβιόντεκ, έχασε από την Μπαντόσα και χθες υπερκέρασε το εμπόδιο της Σαμπαλένκα. Στα αρνητικά το γεγονός πως η αντίπαλός της είναι πιο ξεκούραστη, αφού έπαιζε την Κυριακή.

Ανέτ Κονταβέιτ - Μαρία Σάκκαρη: Στοιχηματική πρόταση

Αναμένεται παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, οι δυο τους βρίσκονται μπροστά σε μια τρομερή πρόκληση για την καριέρα τους. Το να βρίσκεσαι στο τέλος του Tour στον τελικό του WTA Finals δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδιάφορο και στο παρελθόν έχουν κατακτήσει αθλήτριες όπως η Σερίνα Γουίλιαμς, η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα και με την προηγούμενη μορφή Ζαστίν Ενάν, Αμελί Μορεσμό και Στέφι Γκραφ.

Η Κονταβέιτ είναι σε σούπερ κατάσταση, ουδείς αμφισβητεί το γεγονός αυτό, ωστόσο η Σάκκαρη με τις εμφανίσεις κόντρα σε Σβιόντεκ και Σαμπαλένκα άφησε υποσχέσεις. Το σετ τιμών θα μπορούσε να είναι πιο ισορροπημένο και το 2.53 αδικεί την Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Δεν είναι τόσο αουτσάιντερ. Έτσι και αλλιώς σε τέτοιο επίπεδο που βρίσκονται οι αθλήτριες γνωρίζουν πώς να διαχειριστούν έναν καταπονημένο οργανισμό.

Δείχνει να φτιάχνει μομέντουμ η Κονταβέιτ σε σκληρή επιφάνεια, είναι πιο έτοιμη για αυτό το παιχνίδι, αλλά η Σάκκαρη γνωρίζει καλά την αντίπαλό της. Μπορεί να αποδώσει ακόμα καλύτερη εικόνα και δεν θα αφήσει τόσο εύκολα το αποψινό παιχνίδι. Ναι μεν η Κονταβέιτ έχει δώσει μια σειρά από μεγάλα ματς στο Tour φέτος και να παίζει με αυτοπεποίθηση, ωστόσο η Σάκκαρη απέκτησε το απαιτούμενο ηθικό κόντρα στη Σαμπαλένκα, ενώ έχει τα όπλα εκείνα, όπως το πρώτο σερβίς και το forehand για να κόψει τη φόρα της αντιπάλου της. Στο 1.82 κατά μέσο όρο το +3,5 games για τη Μαρία Σάκκαρη, αξίζει το ποντάρισμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ανέτ Κονταβέιτ - Μαρία Σάκκαρη: Σάκκαρη με +3,5 games (1.82), 03:30
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ