DAILY BET

Ανάβει η μάχη της Ευρώπης σε Τούμπα και Λεωφόρο με 2.77 & 2.45

SUPERLEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η φετινή Super League. Ανάλυση και Bet Builder προγνωστικά για τα τρία παιχνίδια των PlayOffs.

Στις 17:00 στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με ρεκόρ 21Ν-7Ι-2Η και γκολ 51-18, οι Πειραιώτες 'καθάρισαν' από νωρίς την υπόθεση τίτλος και περιμένουν απλά τη μαθηματική τους στέψη. Ωστόσο οι προβληματικές εμφανίσεις των playoffs και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ αναμένεται να φέρουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ το καλοκαίρι.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μια ήδη επιτυχημένη σεζόν μπαίνοντας στην 6άδα και το ερώτημα είναι πόσους από τους σημαντικούς παίκτες του θα καταφέρει να διατηρήσει στο δυναμικό του για τη νέα σεζόν. Από την 6η θέση και με 43 βαθμούς δεν έχει ελπίδες να κυνηγήσει κάτι, όμως παρουσιάζεται πάντα αξιόμαχος στο χορτάρι. Ευχαριστιέται τη διαδικασία, έχει απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο γκολ.

Στο στρατόπεδο των 'ερυθρολεύκων' επικρατεί μια σχετική απογοήτευση και το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να χρυσώσει το χάπι για πολλούς. Ο Μαρτίνς αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα και το ζητούμενο ως το τέλος είναι να βγάλει η ομάδα του αντίδραση και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Ο ΠΑΣ θα εμφανιστεί στο Φάληρο δίχως άγχος και θα κάνει το παιχνίδι του. Να κερδίσει ο Ολυμπιακός & να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 3.85 στη Stoiximan.

Στις 19:00, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στη Λεωφόρο. Οι 'πράσινοι' θα διεκδικήσουν το πρώτο τους τρόπαιο μετά από 8 χρόνια στον τελικό του Κυπέλλου, όμως παράλληλα δίνουν σκληρή μάχη στα playoffs επιδιώκοντας ένα πλασάρισμα στα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Η νίκη στη ρεβάνς με τη Λαμία δίνει έξτρα αυτοπεποίθηση στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς, που τρέχει ένα αήττητο σερί από τα τέλη Φλεβάρη. Διάστημα στο οποίο μετράει έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ο Παναθηναϊκός είναι 4ος, ισόβαθμος στους 51 με την 5η ΑΕΚ και στο -2 από τον Άρη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι στα πάνω της. Μετά από δύο σερί 0-0 κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα, ακολούθησαν δύο μεγάλα τρίποντα. Πρώτα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και εν συνεχεία στο 'Κλ. Βικελίδης' επί του ΠΑΟΚ. Αποτελέσματα που έφεραν τον Άρη ως την 3η θέση των playoffs και με μικρό προβάδισμα απέναντι στους ανταγωνιστές του.

Πολύ σημαντικό ματς στη Λεωφόρο, εξίσου μεγάλο το κίνητρο για τις δύο ομάδες αλλά σαφώς μεγαλύτερο 'πρέπει' για τους γηπεδούχους. Τακτική, σκοπιμότητα και ρίσκο στο ελάχιστο δυνατό είναι στοιχεία που θα συντροφεύσουν την αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε διαρκή αγωνιστική βελτίωση. Η επιλογή under 2,5 γκολ & over 8,5 κόρνερ στο ματς, σε απόδοση 2.77 στο Bet Builder της Stoiximan.

Το πρόγραμμα της Κυριακής ολοκληρώνεται στην Τούμπα, με το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ να κάνει σέντρα στις 21:00. Ο 'Δικέφαλος' ζει ήδη σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου, το οποίο θα διεκδικήσει για 5η φορά την τελευταία εξαετία.

Με γκολ του Τσόλακ στο 108' της παράτασης ισοφάρισε σε 1-1 τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και χάρη στο εκτός έδρας γκολ πήρε την πολυπόθητη πρόκριση. Η παρουσία στα playoffs γρήγορα έγινε... τυπική, αφού εξ αρχής έμοιαζε πολύ δύσκολο να 'ξεφύγει' από την 2η θέση. Είναι στο +6 από τον τρίτο Άρη με ένα ματς λιγότερο και στο -11 από την κορυφή.

Με το 'διπλό' στους Ζωσιμάδες η ΑΕΚ βρήκε το πρώτο της τρίποντο στα playoffs και διατηρήθηκε στο κόλπο της Ευρώπης. Η σεζόν εξελίχθηκε απογοητευτικά από νωρίς και αν δεν καταφέρει να πάρει ένα εισιτήριο για το Europa Conference League, η χρονιά θα θεωρηθεί εντελώς χαμένη.

Η αναζήτηση του νέου τεχνικού ολοκληρώθηκε, με τον Ματίας Αλμέιδα να υπογράφει για 2+1 χρόνια, αλλά την ίδια στιγμή ο τραυματισμός του Αραούχο φέρνει ένα μεγάλο πονοκέφαλο στον Οφρυδόπουλο που θα αναγκαστεί να πορευθεί στα υπόλοιπα ματς δίχως να υπολογίζει στον Αργεντίνο φορ.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα εμφανιστεί αδιάφορος, η αλήθεια όμως είναι πως η προοπτική κατάκτησης του Κυπέλλου είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Ο Λουτσέσκου θα κοιτάξει να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση, όμως αντιμετωπίζει κάμποσα προβλήματα απουσιών ενώ πρέπει να δώσει και ανάσες σε βασικούς. Η ΑΕΚ δεν έχει περιθώριο για απώλειες και η συγκυρία του ντέρμπι στη Λεωφόρο προσφέρει μια δυνατότητα διπλού κέρδους.

Πολλoί οι αστάθμητοι παράγοντες του αγώνα στην Τούμπα, που αναμένεται ισορροπημένος και μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες. Η επιλογή σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι 1-1, σε απόδοση 2.45 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Νέο, βελτιωμένο Bet Builder με ακόμη περισσότερες επιλογές!

Θέλεις να συνδυάσεις διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα δελτίο; Το Bet Builder ήρθε για να σου λύσει τα χέρια! Και τώρα σου δίνει ακόμη τη δυνατότητα να συνδυάσεις στοιχήματα Bet Builder με άλλες επιλογές Bet Builder και άλλα στοιχήματα στο ίδιο δελτίο!

Περισσότερες πληροφορίες για το Bet Builder της Stoiximan εδώ

TAGS DAILY BET STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ