ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Αλλαγές αποδόσεων: Ξανά με απουσίες η Κάλιαρι, παίρνει παιχνίδι και πέφτει ο άσος της Μπολόνια

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς προχωράει στο γήπεδο πριν τον αγώνα ανάμεσα σε Μπολόνια και Νάπολι στις 8 Νοεμβρίου του 2020.
Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς πριν τον αγώνα ανάμεσα σε Μπολόνια και Νάπολι MASSIMO PAOLONE/LAPRESSE VIA AP

Η Μπολόνια υποδέχεται την Κάλιαρι στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 11η αγωνιστική της Serie A και ο άσος της δέχεται σημαντικές πιέσεις.

Μεγάλη πίεση δέχεται η απόδοση νίκης της Μπολόνια κόντρα στην Κάλιαρι στο παιχνίδι που ολοκληρώνει το πρωτάθλημα του ιταλικού πρωταθλήματος (21:45 COSMOTE SPORT 7 HD, Live από το SPORT24).

Ο άσος των "ροσομπλού" άνοιξε στο 1.90, ωστόσο πλέον έχει πέσει στο 1.70 κατά μέσο όσο σημειώνοντας μεταβολή που ξεπερνάει το 10%!

Μπολόνια - Κάλιαρι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Όπως είναι φυσικό ο άσος έχει σηκώσει το μεγαλύτερο μέρος των πονταρισμάτων (πάνω από 74% του τζίρου του αγώνα στην αγορά σημείου), καθώς η Κάλιαρι για ακόμη ένα ματς θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες.

Για απόψε τέθηκε νοκ άουτ ο βασικός επιθετικός Κεϊτά (2 γκολ), ενώ παραμένουν στα «πιτς» ο βασικός στόπερ Βαλουκίεβιτς και ο μπακ/χαφ Ντάλμπερτ. Παράλληλα, είναι αμφίβολη η συμμετοχή των επίσης βασικών Νάντες και Κάσερες, όπως επίσης του πολύπειρου κεντρικού αμυντικού Γοδίν.

Υπό αυτές τις συνθήκες η Μπολόνια έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες μετά τις δύο κολλητές ήττες από Νάπολι και Μίλαν, όπου ήταν ανταγωνιστική παρότι μέτρησε συνολικά δύο αποβολές και δύο πέναλτι εις βάρος της! Ο άσος στο 1.70 στο μέσο όρο των στοιχηματικών εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπολόνια - Κάλιαρι: 1 (απόδοση 1.70), 21:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ