ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Αλλαγές Αποδόσεων: Διόρθωση στο σετ του Ντιναμό Κιέβου - Μπαρτσελόνα, έπιασε το 1.70 το διπλό

Ο Μέμφις Ντεπάι περικυκλωμένος από παίκτες της Ντιναμό Κιέβου σε αγώνα του Champions League
Ο Μέμφις Ντεπάι περικυκλωμένος από παίκτες της Ντιναμό Κιέβου © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα δίνει ένα από τα πιο κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια της φέτος και το διπλό της έχει πάρει την ανηφόρα φτάνοντας το 1.70.

Σημαντική είναι η διόρθωση στο σετ της αναμέτρησης της Ντιναμό Κιέβου με την Μπαρτσελόνα για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο άσος είχε ανοίξει σε τιμές άνω του 6.00, πλέον όμως έχει υποχωρήσει στο 5.00 κατά μέσο όρο. Σε πολλές στοιχηματικές εταιρίες η μεταβολή νίκης της Ντιναμό Κιέβου προς τα κάτω έχει ξεπεράσει και το 20%! Αντίστοιχα, η νίκη της Μπαρτσελόνα από το 1,50 έχει πιάσει πλέον το 1.70 κατά μέσο όρο.

Ντιναμό Κιέβου - Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα από τη Βαγιεκάνο απέλυσε τον Ρόναλντ Κούμαν. Παρόλα αυτά, στο ντεμπούτο του υπηρεσιακού τεχνικού Σέρτζι Μπαρχουάν δεν άλλαξαν πολλά, με τους "μπλαουγκράνα" να γκελάρουν (1-1) το Σάββατο εντός έδρας κόντρα στην Αλαβές, που βρίσκεται στην 17η θέση της La Liga.

Με την Μπαρτσελόνα να έχει συλλέξει μόλις τρεις βαθμούς στα πρώτα τρία ματς στο φετινό Champions League, η αναμέτρηση στο Κίεβο είναι κομβικής σημασίας στην προσπάθειά της για πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται, ότι πριν δύο εβδομάδες οι Καταλανοί είχαν κερδίσει δύσκολα με 1-0 τους Ουκρανούς στο Καμπ Νου, σε ένα ματς που δέχθηκαν τις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών τους για την εικόνα που παρουσίασαν.

Στην κατάσταση που βρίσκεται φέτος η Μπαρτσελόνα τίποτα πλέον δεν μπορεί να αποκλειστεί, ούτε ασφαλώς και το ενδεχόμενο να αποχαιρετίσει πρόωρα το Champions League. Κακά τα ψέματα άλλωστε, αυτή τη στιγμή δεν προέχει τόσο το ματς στο Κίεβο, όσο η επόμενη ημέρα, με τη διοίκηση των "μπλαουγκράνα" να έχει αποφασίσει να φέρει στον πάγκο της ομάδας τον θρυλικό Τσάβι από την Αλ Σάντ.

Δεν έχει νίκη ακόμη εκτός έδρας

Αγωνιστικά, η παρουσία της Μπαρτσελόνα είναι τόσο θλιβερή όσο το γεγονός ότι σε 14 επίσημα ματς την τρέχουσα σεζόν έχει κάνει μόνο πέντε νίκες. Είναι χαρακτηριστικό πως σε πέντε ματς εκτός έδρας φέτος έχει απολογισμό 0-2-3 με γκολ 1-7! Για την ακρίβεια έχει να βάλει γκολ εκτός έδρας από το ματς με την Μπιλμπάο στις 21 Αυγούστου.

Σε ό,τι αφορά στο απουσιολόγιο, οι επιστροφές των Φρένκι Ντε Γιονγκ, Φάτι, Αραούχο και Ντεμπελέ προσφέρουν κάποιες έξτρα λύσεις στον Μπαρχουάν, ωστόσο δεν λείπουν και πάλι τα σοβαρά προβλήματα, αφού νοκ άουτ είναι οι Πέδρι, Σέρτζι Ρομπέρτο, Μπρέιθγουεϊτ, Πικέ και ο Αγουέρο, που παρουσιάσει καρδιακή αρρυθμία.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η Ντιναμό Κιέβου έχει μπροστά της μία μοναδική ευκαιρία να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα 22:00 COSMOTE SPORT 7 HD, Live από το SPORT24). Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είναι πολύπειρος τεχνικός και μπορεί να αναδείξει τις αδυναμίες της Μπαρτσελόνα. Σε κάθε περίπτωση, η τάση της αγοράς μαρτυράει ότι η Μπάρτσα είναι εύθραυστο φαβορί.

Για όσους αρέσκονται στις εκπλήξεις το 1ΧΔ των Ουκρανών βρίσκεται στο 2.20+, ενώ με μεγαλύτερη ασφάλεια υπάρχει και η επιλογή του ΑΗ+1 στο 1.70, όπου διασφαλίζεις ότι θα πάρεις το ποντάρισμά σου πίσω σε περίπτωση ήττας της Ντιναμό μέχρι ένα γκολ διαφορά.

TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ