ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Αλλαγές αποδόσεων: Απουσίες η Κάλιαρι, πιέζεται το διπλό της Ρόμα

Ο Ζοζέ Μουρίνιο και ο Νικολό Τζανιόλο σε παιχνίδι της Ρόμα
Ο Ζοζέ Μουρίνιο και ο Νικολό Τζανιόλο © 2021 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Σημαντική αλλαγή απόδοσης στο Κάλιαρι - Ρόμα, με το διπλό να δέχεται πιέσεις προς τα κάτω.

Η Κάλιαρι υποδέχεται απόψε τη Ρόμα (21:45 Cosmote Sport 2 HD, Live από το SPORT24) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Serie A και το σετ της αναμέτρησης έχει υποστεί σημαντική μεταβολή.

Το διπλό της Ρόμα άνοιξε φαβορί στο 1.80 και πλέον έχει υποχωρήσει σημαντικά, στο 1.60 κατά μέσο όρο. Αυτή η πτώση οφείλεται στις σημαντικές απουσίες που έχει μεσοαμυντικά η Κάλιαρι για απόψε.

Αναλυτικά, ο Βάλτερ Ματσάρι θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Κάσερες, Στρόοτμαν, Βαλουκίεβιτς και Ντάλμπερτ! Επίσης, όλα δείχνουν ότι μάλλον δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει στην ενδεκάδα και ο χαφ Νάντες, επομένως πρόκειται για πέντε παίκτες του βασικού ροτέισον, που θα μείνουν εκτός.

Πρόβλημα στην άμυνα η Κάλιαρι -Αντέδρασε η Ρόμα

Η Κάλιαρι έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα το φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται πλέον στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η νίκη επί της Σαμπντόρια φαίνεται πως ήταν απλά μία σύντομη παρένθεση, αφού αμέσως μετά ακολούθησε η εύκολη ήττα με 3-0 εκτός έδρας από τη Φιορεντίνα, όπου ήταν παντελώς ακίνδυνη.

Τα προβλήματα στην άμυνα είναι άλυτα, με την Κάλιαρι να έχει δεχθεί και στις εννιά αγωνιστικές γκολ. Μάλιστα με εξαίρεση τα παιχνίδια κόντρα σε Βενέτσια (1-1) και Σαμπντόρια (3-1), στα υπόλοιπα επτά δέχθηκε από δύο γκολ και πάνω.

Η Ρόμα μετά το κάζο στη Νορβηγία, όπου συνετρίβη με 6-1 από την Μπόντο Γκλιμτ για το Conference League, έβγαλε αντίδραση στο πρωτάθλημα και κράτησε στο 0-0 την πρωτοπόρο Νάπολι, η οποία μέχρι το μεταξύ τους ματς δεν είχε χάσει κανέναν βαθμό.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος θα βρίσκεται στις κερκίδες λόγω τιμωρίας, θα παρατάξει απόψε ακριβώς την ίδια ενδεκάδα όπως κόντρα στη Νάπολι και σύμφωνα με την τάση της αγοράς οι "Τζαλορόσι" αναμένεται να βγάλουν το διπλό στη Σαρδηνία. Στο 1.60 κατά μέσο όρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάλιαρι - Ρόμα: 2 (απόδοση 1.60), 21:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ