ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Αϊντραχτ - Ντόρτμουντ: Προγνωστικά και Ανάλυση - Combo στοίχημα στο 2.70+

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Χέρτα
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Χέρτα © 2021 MICHAEL SOHN / AP IMAGES

Η ανεβασμένη Αϊντραχτ και ο φοβερός και τρομερός Ερλινγκ Χάλαντ δίνουν συνδυαστικό στοίχημα σε τιμές άνω του 2.70.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι από το αποψινό πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Bundesliga διεξάγεται στη Φρανκφούρτη, εκεί όπου η Αϊντραχτ υποδέχεται την Ντόρτμουντ (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Οι "κιτρινόμαυροι", που είναι φαβορί της αναμέτρησης στο 1.95, έχουν την ευκαιρία, αν κερδίσουν, να μειώσουν στο -6 τη διαφορά τους από την κορυφή, καθώς η Μπάγερν ηττήθηκε την Παρασκευή στο Μόναχο από την Γκλάντμπαχ.

Αϊντραχτ - Ντόρτμουντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Ντόρτμουντ μάζεψε 34 βαθμούς στον πρώτο γύρο, γνωρίζοντας πέντε ήττες και σε γενικές γραμμές φάνηκε ότι δεν είναι σε θέση να απειλήσει σοβαρά την πρωτοκαθεδρία της Μπάγερν. Το μεγαλύτερο και διαχρονικό πρόβλημα των Βεστφαλών εντοπίζεται στην άμυνα. Για ακόμη μία σεζόν δεν υπάρχει η παραμικρή σιγουριά στο αμυντικό κομμάτι, με συνέπεια η ομάδα του Μάρκο Ρόζε να ολοκληρώσει το πρώτο μισό της σεζόν με μόλις δύο καθαρές εστίες σε 17 παιχνίδια.

Επίσης, είναι αρκετά φανερό ότι η Ντόρτμουντ δεν αισθάνεται άνετα όταν παίζει μακριά από το Signal Iduna Park. Σε οχτώ εκτός έδρας ματς στον πρώτο γύρο, σημείωσε μόλις τρεις νίκες και δέχθηκε σε όλα γκολ. Μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι του 2021 κατάφερε να χάσει με 3-2 στο Βερολίνο από τη Χέρτα, με xGoals 1,62-1,57.

Η Ντόρτμουντ θα κάνει ποδαρικό στο νέο έτος μέσα στη Φρανκφούρτη, σε μία πόλη που παραδοσιακά δυσκολεύεται. Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν να κερδίσουν εκεί την Αϊντραχτ από το 2013. Έκτοτε το ρεκόρ είναι 3-4-0. Το θετικό πάντως για την ομάδα του Μάρκο Ρόζε είναι ότι το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορονοϊού, άρα οι "αετοί" δεν θα έχουν την υποστήριξη των ένθερμων οπαδών τους.

Προγνωστικά Γερμανία: Γύρισε το χαρτί ο Γκλάζνερ

Για την Αϊντραχτ το πρώτο μισό της σεζόν είχε δύο όψεις. Το ξεκίνημα ήταν πολύ δύσκολο. Μέχρι να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον ο τεχνικός, Ολιβερ Γκλάζνερ (πρώην της Βόλφσμπουργκ), τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και η γκρίνια χτύπησε κόκκινο με την ομάδα να βρίσκεται στη 15η θέση.

Σταδιακά όμως, η Αϊντραχτ έχτισε ψυχολογία με νίκες μέσω του Europa League και ο Γκλάζνερ, από εκεί που ήταν με την πλάτη στον τοίχο, άρχισε να γυρίζει το χαρτί. Κέρδισε τους παίκτες, έφτιαξε το κλίμα στα αποδυτήρια και οι "αετοί" από 15οι εκτοξεύτηκαν στην 6η θέση, κάνοντας έξι νίκες στις τελευταίες επτά αγωνιστικές του 2021!

Αϊντραχτ - Ντόρτμουντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Με την αυτοπεποίθηση πλέον στα ύψη, η Αϊντραχτ αναμένεται να χτυπήσει στα ίσα το αποψινό ματς. Αλλωστε, πρόκειται για μία ομάδα που έχει υποστεί μόνο μία ήττα στα 27 τελευταία παιχνίδια της εντός έδρας στο πρωτάθλημα.

Με δεδομένο λοιπόν ότι η Αϊντραχτ έχει σκοράρει στα 15 από τα 17 ματς του πρώτου γύρου και ότι η Ντόρτμουντ έχει δεχθεί σχεδόν από τους πάντες γκολ, το ματς λογικά ξεκινάει από το 1-1. Αυτό το επιβεβαιώνει και η μεταξύ τους προϊστορία, αφού το Goal/Goal επαληθεύτηκε 11 φορές στις 13 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους στην Bundesliga.

Το μεγάλο όπλο φυσικά της Ντόρτμουντ και ο παίκτης που αναμένεται να κάνει τη διαφορά είναι ο Ερλινγκ Χάλαντ. Ο Νορβηγός στράικερ, για τον οποίο κάνουν παρέλαση οι κορυφαίοι σύλλογοι της Ευρώπης διαθέτοντας πακτωλό χρημάτων, έχει σημειώσει φέτος 13 γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Στην καριέρα του, έχει παίξει τρεις φορές απέναντι στην Αϊντραχτ και έχει σημειώσει τρία γκολ. Τα δύο εξ αυτών στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου οι Βεστφαλοί είχαν κερδίσει 5-2, με τον Χάλαντ να μοιράζει και τρεις ασίστ.

Το συνδυαστικό να σκοράρει ο Χάλαντ και να επαληθευτεί το κόμπο Goal/Goal & Over 2,5 προσφέρεται στο 2.72.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Ντόρτμουντ: Goal/Goal & Over 2,5 και Να Σκοράρει ο Χάλαντ (απόδοση 2.72), 19:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ