BIG GAMES BET

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Ολυμπιακός: Με τον άσο κάτω από τη διπλή ευκαιρία η αξία βρίσκεται στα δεξιά

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν κόντρα στη Φενερμπαχτσέ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε στη Φρανκφούρτη για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League με στόχο να κάνει το καθοριστικό βήμα για την πρωτιά στον τέταρτο όμιλο. Εφικτό το 1.95, αξίζει το ειδικό στοίχημα στο 4.10.

Ο Ολυμπιακός μετά τις νίκες με την Αντβέρπ και τη Φενέρμπαχτσε έχει τώρα την ευκαιρία να βάλει βάσεις για την πρώτη θέση στον τέταρτο όμιλο του Europa League, που οδηγεί απευθείας στους "16" της διοργάνωσης. Οι "ερυθρόλευκοι" πρακτικά παίζουν απόψε για δύο αποτελέσματα, αφού και με ισοπαλία θα πάρουν το πάνω χέρι για την πρωτιά, δεδομένου ότι στον δεύτερο γύρο έχουν δύο παιχνίδια στο "Καραϊσκάκης".

Αυτήν τη στιγμή, οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν πρώτο φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο την Αϊντραχτ σε απόδοση 1.85 και ακολουθεί ο Ολυμπιακός στο 1.95. Σε ό,τι αφορά στην αποψινή αναμέτρηση (22:00 Cosmort Sport 2 HD, Live από το SPORT24), οι μπουκ θεωρούν φαβορί τη γερμανική ομάδα οριακά σε τιμές κάτω του 1.90.

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Ολυμπιακός: Ανάλυση και Προγνωστικά

Η Αϊντραχτ εξασφάλισε την έξοδό της στο Europa League, τερματίζοντας πέρυσι στην πέμπτη θέση της Bundesliga. Το καλοκαίρι ωστόσο, άλλαξε τεχνικό και πώλησε τον κορυφαίο της σκόρερ Αντρέ Σίλβα.

Όπως είναι λογικό, ο νέος προπονητής Ολιβερ Γκλάζνερ (πρώην Βόλφσμπουργκ) χρειάζεται χρόνο για να περάσει τη δική του φιλοσοφία και μέχρι στιγμής η Αϊντραχτ δεν δείχνει στο ίδιο επίπεδο με την περσινή σεζόν. Σε 11 επίσημα ματς φέτος έχει κάνει μόνο δύο νίκες (2-6-3), η πρώτη επί της Αντβέρπ με πέναλτι στο 91’ και η δεύτερη επί της Μπάγερν, στο Μόναχο με πολύ μεγάλη δόση τύχης.

Το Σάββατο μάλιστα, η Αϊντραχτ υπέστη ήττα σοκ στη Φρανκφούρτη από τη Χέρτα με 2-1. Εσπασε έτσι το αήττητο σερί 22 εντός έδρας αγώνων των "αετών" μέσα στο "Deutsche Bank Park" για το πρωτάθλημα!

Η γερμανική ομάδα παρότι σκοράρει οχτώ διαδοχικά παιχνίδια, είναι φανερό πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στη δημιουργία, αφού βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στα κέφια του Φίλιπ Κόστιτς. Μέχρι στιγμής οι νεοφερμένοι εξτρέμ Λίνστρεμ και Χάουγκε και οι νεοαποκτηθέντες επιθετικοί Μπορέ και Λάμερς, έχουν προσφέρει ελάχιστα, με συνέπεια η ανάπτυξη της Αϊντραχτ να είναι μονοδιάστατη.

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Ολυμπιακός: Στοιχηματική Πρόταση

Η Αϊντραχτ μέχρι στιγμής συνηθίζει να βάζει το πολύ ένα γκολ, ωστόσο δέχεται σταθερά και μετράει 8/10 goal/goal στα τελευταία παιχνίδια της. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει χτίσει χαρακτήρα πλέον στην Ευρώπη, έχει αντιμετωπίσει πολύ μεγαλύτερα μεγέθη από την Αϊντραχτ και τρέχει ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων εκτός έδρας στην Ευρώη (3-2-0).

Το σετ της αναμέτρησης θα μπορούσε να είναι και πιο κλειστό με τον άσο τουλάχιστον σε τιμές διπλασιασμού, δεδομένου ότι η Αϊντραχτ βρίσκεται σε φάση πίεσης, ενώ ο Ολυμπιακός είναι αήττητος από το ξεκίνημα της σεζόν και έδειξε με τη Φενέρ, ότι μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος εφόσον βρει ανοιχτό γήπεδο. Με τον άσο σε τιμές κάτω από το 1.90 και το Χ2 στο 1.95, η αξία βρίσκεται στα δεξιά.

Από εκεί και πέρα, όποιος θέλει να ασχοληθεί με ειδικά στοιχήματα, έχει ενδιαφέρον η κίτρινη κάρτα για τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού. Εδώ το ποντάρισμα θα εξαρτηθεί από την 11αδα του Μαρτίνς και ποιον δεξιό μπακ θα επιλέξει απέναντι στον Κόστιτς.

Ο Σέρβος είναι δεδομένο πως θα πάρει πολλές μπάλες κι αν βρει στο ένας με έναν είτε τον Ανδρούτσο, είτε τον Λαλά, θα δημιουργήσει προβλήματα και μπορεί να χρειαστεί επαγγελματικό φάουλ για να σταματηθεί. Στο 4.10 να "κιτρινιστεί" ο Ανδρούτσος, στην ίδια απόδοση και ο Λαλά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αϊντραχτ Φρ. – Ολυμπιακός: Χ2 (απόδοση 1.95), 22:00
  • Αϊντραχτ Φρ. – Ολυμπιακός: Κίτρινη κάρτα είτε ο Λαλά, είτε ο Ανδρούτσος (απόδοση 4.10), 22:00.
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ