XGOALS BET

Άιντραχτ - Αρμίνια: Προγνωστικά και Ανάλυση - Διορθώνει την... ανωμαλία

Ο Φίλιπ Κόστιτς της Άιντραχτ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπάγερν για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021
Ο Φίλιπ Κόστιτς της Άιντραχτ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπάγερν για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 © 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Τα xGoals της Αρμίνια Μπίλεφελντ μαρτυρούν ότι το αήττητο σερί της κινδυνεύει στη Φρανκφούρτη.

Τρία ματς περιλαμβάνει απόψε το στοιχηματικό πρόγραμμα στη Γερμανία. Ξεχωρίζει ασφαλώς το ντέρμπι της Bundesliga 2 ανάμεσα στο Αμβούργο και τη Σαν Πάουλι. Σε ό,τι αφορά στην Bundesliga, η 20η αγωνιστική ξεκινάει με την αναμέτρηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Γερμανία: Άιντραχτ - Αρμίνια

Η Άιντραχτ ξεκίνησε το 2022 με έναν βαθμό σε δύο ματς. Έκανε ποδαρικό με ήττα 3-2 από την Ντόρτμουντ, σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο και στο ξεκίνημα της επανάληψης είχε κλασικό τετ α τετ για να κλειδώσει το τρίποντο. Την προηγούμενη εβδομάδα έμεινε στο 1-1 με την Άουγκσμπουργκ με την εξέλιξη να είναι παρόμοια, αφού άνοιξε το σκορ στο 22' κι είχε δοκάρι σε κλασική ευκαιρία για να κάνει το 2-0 επτά λεπτά αργότερα.

Συνολικά, η Άιντραχτ σε αυτά τα δύο 90λεπτα θα μπορούσε να είχε καλύτερη συγκομιδή, όπως δείχνουν και τα xGoals. Ήταν άκρως ανταγωνιστική στο εντός έδρας με την Ντόρτμουντ (1,78-2,38) και καλύτερη στο εκτός έδρας με την Άουγκσμπουργκ (0,83-2,15).

Στον αντίποδα, η Αρμίνια τρέχει το καλύτερό της σερί φέτος, καθώς είναι τέσσερις αγωνιστικές αήττητη (2-2-0). Παρόλα αυτά, το 2-2 με την ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ την προηγούμενη Κυριακή, κρίνεται ως αποτυχία, καθώς ήταν ένα ματς που η Μπίλεφελντ όφειλε να το κερδίσει, για να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Αρμίνια έχει σκοράρει οχτώ γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς. Συγκεκριμένα έχει πετύχει από δύο κόντρα σε Μπόχουμ, Λειψία, Φράιμπουργκ και Φιρτ, παρόλα αυτά τα xGoals μαρτυρούν ότι αυτό το σερί πολύ δύσκολα θα συνεχιστεί και με τη Φρανκφούρτη.

Σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια, που η Μπίλεφελντ σημείωσε οχτώ τέρματα, είχε συνολικά xGoals μόλις 3,61. Στάθηκε δηλαδή ιδιαίτερα εύστοχη και τυχερή. Στο εντός έδρας 2-0 επί της Μπόχουμ τα xGoals ήταν 0,64-0,75, στο απρόσμενο διπλό επί της Λειψίας ήταν 1,65-1,33, στο ισόπαλο 2-2 στο Φράιμπουργκ ήταν 2,20-1,11 και στο πρόσφατο ματς με την Γκρόιτερ, έγραψαν 0,53-0,55.

Άιντραχτ - Αρμίνια: Στοιχηματική Πρόταση

Από τα παραπάνω διαπιστώνουμε, ότι η Αρμίνια σε κανένα από τα τελευταία τέσσερα ματς, όπου έμεινε αήττητη, δεν ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της. Εκτός απροόπτου, αυτή η... ανωμαλία θα διορθωθεί απόψε στη Φρανκφούρτη. Η Αϊντραχτ έχει πίσω τους πολύτιμους Τραπ και Κόστιτς, που έλειψαν λόγω κορονοϊού και σίγουρα θα ψάξει επιτακτικά την πρώτη της νίκη για το 2022, προκειμένου να επιστρέψει σε τροχιά εξάδας. Επιλογή ο άσος στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Αρμίνια Μπίλεφελντ: 1 (απόδοση 1.80), 21:30
TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ