ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Τζένγκο: "Στη δεύτερη βολή έκανα αυτό που ήθελα, πάω για το μετάλλιο"

Η Ελίνα Τζένγκο στις δηλώσεις της στην ΕΡΤ
Η Ελίνα Τζένγκο στις δηλώσεις της στην ΕΡΤ PRINT SCREEN

Η Ελίνα Τζένγκο δήλωσε στην ΕΡΤ αμέσως μετά τον αγώνα της ότι πήγε ο ημιτελικός όπως θα ήθελε και τώρα θα πάει για να διεκδικήσει το μετάλλιο στον τελικό του ακοντισμού.

Η Ελίνα Τζένγκο προκρίθηκε στον τελικό του ακοντισμού, υπερβαίνοντας το όριο των 61 μέτρων στον ημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Μόναχο με τη δεύτερη προσπάθειά της.

Η 20χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια στις δηλώσεις της αμέσως μετά το ματς, ανέφερε ότι μπήκε χαλαρά στην πρώτη της βολή, ωστόσο στη δεύτερη προσπάθεια έκανε αυτό που ήθελε και τώρα θα πάει να διεκδικήσει το μετάλλιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Ελίνα Τζένγκο στην ΕΡΤ: "Ήμουν σε καλή κατάσταση προετοιμασμένη. Μας βοήθησε ο καιρός. Ήξερα ότι θα το κάνω. Στην πρώτη βολή μπήκα χαλαρά, όμως στη δεύτερη έκανα αυτό που ήθελα. Ήταν ο πρώτος στόχος και τώρα πάμε στον τελικό".

Για το ότι δεν έχει σταθερότητα στις επιδόσεις της: "Αυτό είναι το ακόντιο. Οι επιδόσεις δεν είναι σταθερές, είναι ελαφρύ όργανο. Δεν είχα περιθώρια για λάθη. Είπα ότι σε αυτούς τους αγώνες έπρεπε να μπω συγκεντρωμένη για να μπω".

Για το Όρεγκον: "Έφαγα τα μούτρα μου στο Όρεγκον. Έκανα αυτές τις εμφανίσεις μετά από εκείνο το τουρνουά. Έδειξα σταθερότητα όταν έπρεπε".

Για τον τελικό: "Η ψυχολογία μου είναι ανεβασμένη. Ο πρώτος στόχος μου ήταν να μπω στον τελικό και τώρα θα πάω για να διεκδικήσω το μετάλλιο".

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΙΝΑ ΤΖΕΝΓΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ