ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τσίπρας για Τεντόγλου: "Μας προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη"

Ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλειψε να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Τα συγχαρητήρια του προς τον Μίλτο Τεντόγλου εξέφρασε μέσω Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, για το χρυσό στο μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως αναφέρει το News 24/7.

"Με την τελευταία του προσπάθεια, στην κορυφή του κόσμου. Ο Μίλτος Τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη σε μία τόσο δύσκολη ημέρα", αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε συγχαρητήρια ανάρτησή του στο Twitter για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μήκος ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο από τον Μίλτο Τεντόγλου.

Ξαναδείτε το χρυσό άλμα του Μίλτου Τεντόγλου

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ