ΣΤΙΒΟΣ

Το υπέροχο και διασκεδαστικό βίντεο του 1ου West Run Würth

Στιγμή από το 1o West Run Würth
Στιγμή από το 1o West Run Würth SPORT24

Η Οργανωτική Επιτροπή του 1ου West Run Würth παρουσίασε το υπέροχο και διασκεδαστικό βίντεο της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πλέον, το τι όλοι γνωρίζουν τι θα συμβεί στις 17 Οκτωβρίου, στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Μια μικρή αμφιβολία είχε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού. Γρήγορά όμως διαψεύστηκε …. ευχάριστα!! Στην προσπάθεια του να ενημερώσει περαστικούς αθλούμενους για την διοργάνωση, εισέπραττε από όλους την απάντηση ξέρουμε, ….. ξέρουμε.

Μέχρι και στον ξάδερφό του, στον Πλάτανο Τρικάλων, πήρε στο τέλος για να ρωτήσει. Και φυσικά εισέπραξε το γνωστό ……. ξέρουμε!!!!

Παρακολουθείστε το υπέροχο και διασκεδαστικό βίντεο, που γυρίστηκε με μεράκι. Ένας λόγος παραπάνω για να το παρακολουθήσετε, είναι ότι πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθλητισμού κύριος Αποστόλου Ηλίας.

Απολαύστε το VIDEO:

Όπως είναι γνωστό οι εγγραφές του 1ου West Run Würth έχουν ανοίξει από τις 30 Αυγούστου και είναι διαθέσιμες μέσα από τη σελίδα της διοργάνωσης www.westrun.gr. Οι ενδιαφερόμενοι δρομείς, αφού μπουν στην ειδική κατηγορία των εγγραφών, μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα που δίνεται στη σελίδα και να επιλέξουν το αγώνισμα όπου επιθυμούν. Περιλαμβάνει αποστάσεις 20 χλμ, σκυταλοδρομία 20 χλμ (2 Χ 10 χλμ), 5 χλμ και παιδικό αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο [email protected]

Κάνε like στη σελίδα στο facebook & follow στο instagram για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις του νέου μεγάλου δρομικού γεγονότος!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ