ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το SPORT24 στο Τόκιο, οι αποκλειστικές δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου: "Τι έκανα; Τι έκανα; Πήγα στο τελευταίο άλμα και τους το έκλεψα"

Ο Μίλτος Τεντόγλου στο SPORT24
Ο Μίλτος Τεντόγλου στο SPORT24 SPORTSFEED.GR

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στο Sportsfeed.gr που συνεργάζεται με το SPORT24 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όσον αφορά στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά και για το τι πήγε στραβά στις πέντε πρώτες προσπάθειες.

Ο Μίλτος Τεντόγλου με το τελευταίο άλμα του προσγειώθηκε στα 8,41μ. και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης μίλησε στο Sportsfeed.gr και στην Πηνελόπη Γκιώνη που συνεργάζεται με το SPORT24, σε ό,τι αφορά στην σπουδαία επιτυχία του, αλλά και για το τι πήγε στραβά στις πέντε πρώτες προσπάθειες.

Συνέντευξη στην Πηνελόπη Γκιώνη

"Ήταν πολύ κακός αγώνας, τι έκανα; Τι έκανα; Δεν ξέρω τι έπαθα στις πέντε πρώτες προσπάθειες. Η πρώτη θέση ήταν πολύ τυχερή. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Μάλλον φταίει το γόνατό μου, μάλλον φταίει ότι ήταν πρωί. Δεν μπορούσα να το βρω με τίποτα.

Μάλλον έφταιγε και λίγο η πίεση, δεν ένιωθα ο εαυτός μου. Στο τέλος είπα πάμε για ένα χαλαρό αλματάκι. 8.21 ήταν η δεύτερη θέση, θα το κάνουμε, λέω, σιγά. Καταλάθος έγινε, κ@λόφαρδος ήμουν (σ.σ. γέλια). Με 8.15 δεν ήθελα να κερδίσω, για το Θεό. Καλύτερα να έχανα. Δεν ήθελα μετάλλιο.

Δεν έπρεπε να κερδίσω εγώ σήμερα. Έπρεπε να κερδίσει ο Ετσεβαρία, ήταν καλύτερος. Εγώ δεν ήμουν καλά, ό,τι να ναι έκανα. Μέχρι και τούμπα έφαγα. Πήγα στο τελευταίο άλμα και τους το έκλεψα. Δεν ένιωσα πως έδωσα τη μάχη που έπρεπε να δώσω.

Μπήκα με τα γυαλιά γιατί με ενοχλούσε ο ήλιος. Μετά μου άρεσαν, γι' αυτό το κράτησα".

Θυμηθείτε το τελευταίο άλμα του Τεντόγλου που του έδωσε το χρυσό:

*Σε συνεργασία του SPORT24 με το Sportsfeed.gr

*O Μίλτος Τεντόγλου είναι μέλος της Stoiximan Tokyo Team

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ