ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το SPORT24 στο Τόκιο, οι αποκλειστικές δηλώσεις του Εμμανουήλ Καραλή: "Οι γονείς μου; Από τα πλαστικά μαχαιροπήρουνα, με έστειλαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Το SPORT24 στο Τόκιο, οι αποκλειστικές δηλώσεις του Εμμανουήλ Καραλή: "Οι γονείς μου; Από τα πλαστικά μαχαιροπήρουνα, με έστειλαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες"
PHOTO CREDITS: SPORTSFEED.GR

Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε στο Sportsfeed.gr, που συνεργάζεται με το SPORT24 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όσον αφορά στην κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο επί κοντώ στο Τόκιο, αλλά και το υπέροχο μήνυμα που έστειλε στους γονείς του.

Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο τερμάτισε στην 4η θέση ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του και μετά έστειλε ένα υπέροχο μήνυμα προς τους γονείς του. Ένα μήνυμα που έγινε αμέσως viral, με τον επίσημο λογαριασμό του Τόκιο 2020 να το μοιράζεται άμεσα.

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του, ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε στο Sportsfeed.gr και στην Πηνελόπη Γκιώνη που συνεργάζεται με το SPORT24, σε ό,τι αφορά στην σπουδαία επιτυχία του, αλλά και για τους γονείς του.

Συνέντευξη στην Πηνελόπη Γκιώνη

"Απίστευτο! Λέγομαι τέταρτος Ολυμπιονίκης. Φαντάσου! Δεν το πιστεύω. Τέταρτος ρε παιδιά, στην πρώτη μου Ολυμπιάδα, 21 χρονών. Φαντάσου. Έχω ακόμη δέκα χρόνια, υγεία να χουμε. Είμαι χαρούμενος, είμαι ευτυχισμένος. Χάρηκα τον αγώνα, ελπίζω να είδατε πόσο τον χάρηκα. ήμουν ωραίος, ήμουν όμορφος. Σας ευχαριστώ όλους που ήσασταν εδώ. Όλα τα παιδιά, όλους τους ανθυρώπους που παρακολούθησαν τις προσπάθειες όλων. Είμαι ευτυχισμένος.

Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη γι αυτό είμαι τόσο ήρεμος αυτή την στιγμή, δεν έχω καταλάβει τι έχω καταφέρει. Αλλά, μόλις πάω σπίτι, ηρεμήσω, θα καταλάβω. Με έπιασε μια μικρή ενόχληση στο πόδι, μετά βγήκε κι ο αέρας κόντρα, αλλά εντάξει δεν πειράζει. τον επόμενο. Τώρα που γύρισα, θα με βλέπετε, θα βλέπετε όλες μου τις προσπάθειες και ελπίζω για τα καλύτερα. Πάντα".

Ενώ αναφορικά με το μήνυμα που ανήρτησε προς τη μητέρα και τον πατέρα του, είπε: "Να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τη μητέρα και τον πατέρα μου. Ξέρεις, από τα πλαστικά μαχαιροπήρουνα έστειλαν τον γιο τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μία ιστορία, που από μόνη της είναι για βιβλίο. Έχω περάσει πολύ δύσκολα η αλήθεια είναι, αλλά όπως λένε ο αθλητισμός έχει εννέα λύπες και δύο χαρές. Αυτή η χαρά, που κατάφερα να έχω σήμερα, μου διαγράφει όλες τις λύπες που έχω περάσει. Δεν έχω πολλές σκέψεις. Θέλω να κάτσω και να ηρεμήσω, να πάρω την οικογένειά μου. Δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα αυτή την στιγμή. Ελπίζω να τους έχω κάνει περήφανους γιατί προσπάθησα πάρα πολύ".

*Σε συνεργασία του SPORT24 με το Sportsfeed.gr

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ