ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

To SPORT24 στο Τόκιο, Μίλτος Τεντόγλου: "Πρόκριση με ένα άλμα"

Ο Μίλτος Τεντόγλου κρατά τους στόχους του για τον εαυτό του. Άλλωστε, βλέπει κάθε αγώνα ξεχωριστά.
Ο Μίλτος Τεντόγλου κρατά τους στόχους του για τον εαυτό του. Άλλωστε, βλέπει κάθε αγώνα ξεχωριστά. ANGELOS ZYMARAS

Ο Μίλτος Τεντόγλου λίγες ημέρες πριν από τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μίλησε στο SPORT24 για τις εντυπώσεις του από το στάδιο, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας, αλλά και για τη φυσική του κατάσταση.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε σήμερα (28/07) την πρώτη του προπόνηση, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ έκανε και μια βόλτα από το κεντρικό στάδιο, προκειμένου να ελέγξει την κατάσταση του ταρτάν. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι, είναι δηλώνει πανέτοιμος για τους αγώνες, ενώ ιδανικά θα ήθελε να προκριθεί στον τελικό με ένα άλμα.

Συνέντευξη στην Πηνελόπη Γκιώνη

"Χθες ήμουν στο γυμναστήριο, έκανα βάρη. Σήμερα είδαμε το ταρτάν πως είναι, το κεντρικό στάδιο. Πήγε πολύ καλά η προπόνηση και μένει άλλη μια προπόνηση αύριο, ένα μικρό χαλάρωμα".

Για το πώς του φάνηκε το στάδιο: "Αρκετά καλό. Για κάποιο λόγο η βαλβίδα με χαλάει πάλι, είναι σκληρή η βαλβίδα δεν ξέρω τι έχει γίνει τελευταία και πετυχαίνω όλο σκληρές βαλβίδες.

Το ταρτάν είναι πολύ ωραίο, γρήγορο και όχι τόσο σκληρό αλλά ελαστικό. Στο σκάμμα η άμμος είναι καταπληκτική, αλλά είναι λίγο σκληρή η βαλβίδα".

Εξηγώντας στη συνέχεια γιατί είναι κακό να είναι σκληρή η βαλβίδα ανέφερε: "Δεν είναι τόσο κακό πράγμα, αλλά εμένα με επηρεάζει στο γόνατό μου όταν είναι σκληρή η βαλβίδα".

Για το πώς είναι το γόνατό του: "Καλά είναι νιώθω λίγο πόνο ακόμα, αλλά ελπίζω την ώρα του αγώνα να μου έχει περάσει εντελώς και να νιώσω όσο πιο ελεύθερος γίνεται".

Για τη φυσική του κατάσταση: "Πολύ καλή, είμαι αρκετά γρήγορος (γέλια)".

Για τους αντίπαλους του και την προκριματική φάση: "Είδα μόνο τους τρεις Αμερικάνους από αθλητές του μήκους. Δεν ήταν κάτι τρελό δεν έκαναν κάτι extreme, μια απλή προπόνηση έκαναν. Ως προς τον προκριματικό σκέφτομαι να κάνω ένα άλμα μόνο".

*Σε συνεργασία του SPORT24 με το Sportsfeed.gr

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ